- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване-Възможно ли е ?!?!?!
Здравейте,случайно се натъкнах на този линк : http://www.hollywood-diets.org/bg/?c=x&k=bg според вас това възможно ли е![]()
,някакви мнения да споделите
аз се шокирах малко нз до колко е вярно това
![]()
))))))))))))))))))))))))
Против.Това не ми се вярва да е вярно,а и според мен е направено това,за реклама,не толкова за това,че е вярно и възможно.Може и да е възможно да отслабнеш с това нещо,ама после последствията ще саа.... нямам думи,ще си преебеш стомаха.Дори и да се отслабва много,не бих рискувала да ги пия,щото после цял живот ще страдам от стомашни болки и проблеми.
ами не не е![]()
има продукти които помагат за отслабването но точно това не !!
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Поредната глупост
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
глупости! изобщо не ги гледай тия реклами дето са отстрани на някой страници..
Според мен е невъзможно, а и дори и да е , то с хапчета ще е много вредно.Pък и раотата в този сайт ми мирипе на фотошоп...
Какви ли не боклуци измислиха за "отслабване"...лично аз съветвам хората около мен и порпинцип спорта винаги ще бъде на 1-во място пред тези медикаменти....тичането и правилната диета + режим правят доста по-добър и дълготраен ефект....поразрови се в търсачката не за медикаменти а за диети и упражненияПървоначално написано от foreverr
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
аз си спортувамнаправих темата само за мнение и ако има някви заблудени хорица да се освестят
![]()
))))))))))))))))))))))))
+Първоначално написано от HexGirl
Running is my drug and I am overdosed ..
Против с двете ръце.
В спорта и здравословното хранене е истината.
Мани тия химии и глупости.
Против..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!