.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Как да кача 3 кг?

Здравейте!
    Имам следния проблем: тежа около 49 кг, но мисля, че съм прекалено слаба.Харесвам си краката и тялото като цяло но ръцете ми са като две клечки и когато нося потник е ужасно...Бих искала да натрупам за постоянно около 3-4 килограма, но не мога.Въпросът е, че преди бях 56кг и четях и изпъляхявах като луда всичко, което пишеше за здравословното хранене, за да сваля малко килограми( сега се питам защо съм го правила ) И сега като се храня ям много бавно, дъвча храната доста и се засищам с малко храна.А не мога както казват някои "Яж много сладко и хляб", защото първо аз си ям, но малко защото знам, че наистина вреди и не мога да си го избия от главата - просто си представям как на корема ми ще му е трудно, как смесвам различни неподходящи храни ... И така не мога да си мръдна килограмите.Имате ли някакви идеи за моя случай?А дали не е защото не спортувам?Много бих искала да се запиша на тенис,но като гледам момичетата там какви са здрави,а аз каква съм...

Благодаря предварително!

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Как да кача 3 кг?

Цитирай Първоначално написано от RomanceGirl
    Здравейте!
    Имам следния проблем: тежа около 49 кг, но мисля, че съм прекалено слаба.Харесвам си краката и тялото като цяло но ръцете ми са като две клечки и когато нося потник е ужасно...Бих искала да натрупам за постоянно около 3-4 килограма, но не мога.Въпросът е, че преди бях 56кг и четях и изпъляхявах като луда всичко, което пишеше за здравословното хранене, за да сваля малко килограми( сега се питам защо съм го правила ) И сега като се храня ям много бавно, дъвча храната доста и се засищам с малко храна.А не мога както казват някои "Яж много сладко и хляб", защото първо аз си ям, но малко защото знам, че наистина вреди и не мога да си го избия от главата - просто си представям как на корема ми ще му е трудно, как смесвам различни неподходящи храни ... И така не мога да си мръдна килограмите.Имате ли някакви идеи за моя случай?А дали не е защото не спортувам?Много бих искала да се запиша на тенис,но като гледам момичетата там какви са здрави,а аз каква съм...

Благодаря предварително!
    блаблаблабла

отговор: яж чипс!

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Отговорът на Nakadah цепи мрака с фенерче просто.

Сега сериозно. Няма как да очакваш ние да ти дадем добър съвет. Сигурно знаеш, че ти трябва специална диета. Ние не сме диетолози. Успех.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Противоречиш си.
    Искаш да имаш малко месце по кокалите, но яденето вредяло...
    Разбери се първо сама със себе си какво искаш и тогава ще е лесно.
    Успех.
    Das Feuer liebt mich

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си