- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Преследваща девственица
Уау, не лягай с нея. Кажи й да го духа. Брех, че нахални същества имало...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
БРАТЧЕ НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА ДА СПИТЕ С ДЕСТВЕНИЦА![]()
Преги години имах същия проблем....
Дистанцирай се от нея.Блокирай я в скайп.Избягвй да се засичате някъде.Не й вдигай,като ти звъни и така....времето лекува
УДАРИХ Я ДНЕС НА 2 ПЪТИНЕ БЕШЕ ПРАВИЛА СЕКС С НИКОЙ ДРУГ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ .....БЕШЕ КАТО ДИВА
ЩЕ Я “““““ДОКАТО МИ ПИСНЕ
![]()
![]()
Радвам се за теб.![]()
Игнорирай я иначе няма да те остави на мира и даже ще стане по - зле ..![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
СВЪРШИ ВЕЧЕ
ах .. не съм видяла горното мнение! ..Първоначално написано от loko1
Иначе ако искаш похвали няма да са от мен ..![]()
сега й покажи темата с мненията ти и гаранция че няма да те погледне повечеПървоначално написано от loko1
![]()
"ке умрем"![]()
![]()
![]()
Чeстито eбане?![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Какво чакаш,пък и какво по хубаво да си имаш резерве ,когато нямаш момиче
Summer (h)
От кой филм е това?
all day... all night... what the fuck?!
Запитай се: Какво би направил Исус?Първоначално написано от loko1
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Ти си некав изрод ... мъж който да отказва секс не бях виждал .. абе ти да не си ... сменил полюса ?!
Exorcism !
Мнееее!Прочело келешчето в списание ала www.men.bg, че девствениците се привързвали към първите си и решило да се вкара във филмче, да си избие комплексите във форума... в момента сигурно си търка 10-сантиматровияПървоначално написано от ozzy
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ако найстина е така е доста долно да лъжеш че си правил секс .. тва означава че ти се иска ама НЕМАААААА![]()
![]()
Exorcism !
Хаха, супер жалка история (извинявай, ама си е факт).
Една съученичка беше влязла в подобен филм. Oтиде на море (кисне там цяло лято по принцип), запозна се с някакъв, той я изчука няколко пъти, тя си замина, той ест. отказа да продължи връзката от разстояние. Тя рева. После още рева. Звъня му, писа му, не знам, какво го прави още. Момчето накрая си смени номера. Тя се докопа и до новия му номер.
Най-смешното беше, че даже казваше, че не се кефи на секса, а както ми го описа, момчето някак си не си заслужаваше гоненето.
Тъпите момичета са гадни преследвачки, ужасно се раздвам, че мъжете не сте такива!
Ако е няква готина.. кво против имаш..?
На твое място не бих се колебал..![]()
Първоначално написано от ozzy
търкай сланините бе
за какво да си хабя времето да лъжа,каква ми е ползата
Не изрод не съм и не гледам само едното „еб„не„Първоначално написано от ozzy
![]()
След време ще ме разбереш,като имаш малко повече приятелки за месец и ти може да смениш полюса
![]()
Първоначално написано от y0urhottie
може и да ме накараш да го направя
![]()
Ми явно си й оставил добри спомениАко ти се е*е почвай я, и без това няма да те остави
Тя си иска, така че..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.