.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Град
    Килинг, Кокосови острови ^^ :]]

Момчета!! Моля ви, погледнете!

Здравейте.Та значи на кратко: в класа ми има едни педерасчета, които са хипер, хипер смешни отстрани, но самочувствието им хвърчи нагооре нагоре в небесата.Ок.Но аз и моята приятелка-Ели открито си им казваме, че ги мразим и затова те постоянно интригантстват.. "те пият брезър в час, те питят пит бул в час, те ядат в час, те ни удрят с шишето" да, пием понякога и ядем, но когато те го казват не е така ;д днес например в рисуването, тъй като те седят зад нас, взимаха моливи [!!!] и ни ги РЪГАХА под подмишниците |(|(|(|(|(|( след това МИРИШЕХА моливите и се правеха, че умират смешна му работа, чувствах се сякаш съм влязла в 4 клас.. Сериозно, писна ми от тъпите им лъжи за нас, интригантства, заяжданя.Дори днес, когато си тръгвахме единият от тях нещо пак ме дразнеше и аз без да искам го ударих в зъбите и той ми удари ЮМРУК в лицето.. до окото.К'во момче удря момиче.. педерас нещастен.Та.. моля ви, кажете ми как да им го върна.Знам, че на злото отвърни с добро, но не ми пука.Просто ще правя като тях и ще интригантствам, обаче съм зацепила с идеите хора, моля ви, сериозно писна ми от тях, мога да настроя цялтото даскало срещу тях, но просто няма да има смисъл, защото аз познавам 90% от хората в даскало, а те само тези от класа ни |( пффф.. моля ви, не съм някоя надута, превзета кифла..
    Идеи?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не падай на тяхното ниво Не си струва. По-добре им вземи страха с нещо
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на FantaMen
    В стария ми клас имаше някви такива разногласия.. и едно момиче си остави телефона в джоба на тоз единия глупак.. и изценира че го е откраднал... после на тоя мн тъпо му стана той още си беше надутия и превзет с самочувствие от тука до Луната... ама никой не му обръщаше вниманние.. идеята трябва да се обмисли все пак .. Поздрави и ако не ти някой друг ще го свали на земята Всеки си намира майстора
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

пребий ги !

Град
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    пребий ги !

Едно момИченце срещу глутница пубери
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Все ще се намират такива перковци в класа. Игнорирай ги бе, защо да падаш на тяхното ниво.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    пребий ги !

Едно момИченце срещу глутница пубери
    майко...аз какво чета,то какво пишело,охх боже,толкова съм умалял,след 30 обиколки на стадиона...

сори..

Град
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    В стария ми клас имаше някви такива разногласия.. и едно момиче си остави телефона в джоба на тоз единия глупак.. и изценира че го е откраднал... после на тоя мн тъпо му стана той още си беше надутия и превзет с самочувствие от тука до Луната... ама никой не му обръщаше вниманние.. идеята трябва да се обмисли все пак .. Поздрави и ако не ти някой друг ще го свали на земята Всеки си намира майстора
    ауу как не се сетих Мерси, мисля да го опитам това.

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Все ще се намират такива перковци в класа. Игнорирай ги бе, защо да падаш на тяхното ниво.
    ууу аз ги игнорирам напълно, обаче те понякога правят такива простотии, че няма как да ги игнорирам и да искам

Град
    Цитирай Първоначално написано от jFoxx

ууу аз ги игнорирам напълно, обаче те понякога правят такива простотии, че няма как да ги игнорирам и да искам

Всеки е минал през това.Просто трябва да свикнеш и да им биеш шута.

Всеки минава през това.Намери им слабите места и действай.

Най-лесно е просто да им се хилиш и нищо да не отвръщаш и ще се кротнат.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Така че, ако пак почнат да й ПОСЯГАТ - да не им обръща внимание!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Така че, ако пак почнат да й ПОСЯГАТ - да не им обръща внимание!

Ако отвърне не мисля,че ще спрат .

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Зимаш един стол и наред.Даеба и кавалите.И в моя клас има едни такива,ама се спряха,след като ги заплашиха,че ще ги изключат и ще платят глоба от 10000 за психически щети над една съученичка.Така че,СМЪЪЪЪРТ!!!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Нямаш ли момчета приятели който могат да им хвърлят един здрав бой?
    А ако ти ще ги биеш цели си м/у краката
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

evala pichagata e praw nqmash li nqkoi po golemi MOMCHETA priqteli... da gi porazritat malkooo...
    What the fuck ;d !?

Град
    На една звиздичка
    А бе хвани някой да ги набие! От къде си?

Град
    сф.. имам мн приятели, особено квартала в който живея е пълно с такива, които само една дума да им кажа, тея от класа ми са мъртви ама не искам, защото после аз ше си патя..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ами стой си на твоето възвишено ниво и търпи да те унижават/бият в такъв случай.

Ама и вие малко сте се бутали не където трябва... разбирам да искате да сте честни и да не си мълчите като останалите, но от къде на къде ще казвате на някакви, че ги мразите, преди да са ви направили нещо? Нормално е да почнат да се заяждат. И сама каза, че си го ударила в зъбите първа, не се оплаквай. Аз съм твърдо за самозащита - само ако ти направят нещо, бий и ти, но в никакъв случай не започвай първа.

Re: Момчета!! Моля ви, погледнете!

Здравейте.Та значи на кратко: в класа ми има едни педерасчета, които са хипер, хипер смешни отстрани, но самочувствието им хвърчи нагооре нагоре в небесата.Ок.Но аз и моята приятелка-Ели открито си им казваме, че ги мразим и затова те постоянно интригантстват.. "те пият брезър в час, те питят пит бул в час, те ядат в час, те ни удрят с шишето" да, пием понякога и ядем, но когато те го казват не е така ;д днес например в рисуването, тъй като те седят зад нас, взимаха моливи [!!!] и ни ги РЪГАХА под подмишниците |(|(|(|(|(|( след това МИРИШЕХА моливите и се правеха, че умират смешна му работа, чувствах се сякаш съм влязла в 4 клас.. Сериозно, писна ми от тъпите им лъжи за нас, интригантства, заяжданя.Дори днес, когато си тръгвахме единият от тях нещо пак ме дразнеше и аз без да искам го ударих в зъбите и той ми удари ЮМРУК в лицето.. до окото.К'во момче удря момиче.. гей нещастен.Та.. моля ви, кажете ми как да им го върна.Знам, че на злото отвърни с добро, но не ми пука.Просто ще правя като тях и ще интригантствам, обаче съм зацепила с идеите хора, моля ви, сериозно писна ми от тях, мога да настроя цялтото даскало срещу тях, но просто няма да има смисъл, защото аз познавам 90% от хората в даскало, а те само тези от класа ни |( пффф.. моля ви, не съм някоя надута, превзета кифла..
    Идеи?
    даваш ми трите имена град и адрес и нямаш повече прогблеми ...
    иначе по темата единствения начин да спрат е някой твой приятел да им каже да престанат иска се някой да ги сплаши това е единствения начин
    И по цяла околия глас екна съгрян: Да Живее България, смърт за злий тиран!

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Сигурно ви харесват и нямат как да си изрязят чувствата към вас ;d

Навии някое момче да им смаже физиономиите.После няма да се добжават до теб

Цитирай Първоначално написано от CherryS
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Супер фен Аватара на JDeel
    Защо го удряш, целуни го!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    сф.. имам мн приятели, особено квартала в който живея е пълно с такива, които само една дума да им кажа, тея от класа ми са мъртви ама не искам, защото после аз ше си патя..
    Хах, да бе. В този случай си оправдана, но ще е добре идеята с боя да е последна в списъка ви.

Кажи на директора. Момчето е упражнявало физическо насилие над теб - има наказания за тези неща. Няма да се кротнат от една, две забележки, но когато нещата загрубеят ще си седнат на Д-тата.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на spopi
    бой трябва само ако стискаш накрая ще излезе цялата ярос даваи бой им трябва на тия само ти си торможиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си