- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момчета!! Моля ви, погледнете!
Здравейте.Та значи на кратко: в класа ми има едни педерасчета, които са хипер, хипер смешни отстрани, но самочувствието им хвърчи нагооре нагоре в небесата.Ок.Но аз и моята приятелка-Ели открито си им казваме, че ги мразим и затова те постоянно интригантстват.. "те пият брезър в час, те питят пит бул в час, те ядат в час, те ни удрят с шишето" да, пием понякога и ядем, но когато те го казват не е така ;д днес например в рисуването, тъй като те седят зад нас, взимаха моливи [!!!] и ни ги РЪГАХА под подмишниците |(|(|(|(|(|(![]()
след това МИРИШЕХА моливите и се правеха, че умират
![]()
смешна му работа, чувствах се сякаш съм влязла в 4 клас..
Сериозно, писна ми от тъпите им лъжи за нас, интригантства, заяжданя.Дори днес, когато си тръгвахме единият от тях нещо пак ме дразнеше и аз без да искам го ударих в зъбите и той ми удари ЮМРУК в лицето.. до окото.К'во момче удря момиче.. педерас нещастен.Та.. моля ви, кажете ми как да им го върна.Знам, че на злото отвърни с добро, но не ми пука.Просто ще правя като тях и ще интригантствам, обаче съм зацепила с идеите
хора, моля ви, сериозно писна ми от тях, мога да настроя цялтото даскало срещу тях, но просто няма да има смисъл, защото аз познавам 90% от хората в даскало, а те само тези от класа ни |( пффф.. моля ви, не съм някоя надута, превзета кифла..
Идеи?![]()
Не падай на тяхното нивоНе си струва. По-добре им вземи страха с нещо
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В стария ми клас имаше някви такива разногласия.. и едно момиче си остави телефона в джоба на тоз единия глупак.. и изценира че го е откраднал... после на тоя мн тъпо му стана той още си беше надутия и превзет с самочувствие от тука до Луната... ама никой не му обръщаше вниманние..идеята трябва да се обмисли все пак ..
Поздрави и ако не ти някой друг ще го свали на земята
Всеки си намира майстора
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от Rounder
Едно момИченце срещу глутница пубери
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Все ще се намират такива перковци в класа. Игнорирай ги бе, защо да падаш на тяхното ниво.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
майко...аз какво чета,то какво пишело,охх боже,толкова съм умалял,след 30 обиколки на стадиона...Първоначално написано от LadyV
![]()
сори..![]()
ауу как не се сетихПървоначално написано от FantaMen
Мерси, мисля да го опитам това.
ууу аз ги игнорирам напълно, обаче те понякога правят такива простотии, че няма как да ги игнорирам и да искамПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Първоначално написано от jFoxx
Всеки е минал през това.Просто трябва да свикнеш и да им биеш шута.![]()
Всеки минава през това.Намери им слабите места и действай.
Най-лесно е просто да им се хилиш и нищо да не отвръщаш и ще се кротнат.![]()
Така че, ако пак почнат да й ПОСЯГАТ - да не им обръща внимание!![]()
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Ако отвърне не мисля,че ще спрат .
Зимаш един стол и наред.Даеба и кавалите.И в моя клас има едни такива,ама се спряха,след като ги заплашиха,че ще ги изключат и ще платят глоба от 10000 за психически щети над една съученичка.Така че,СМЪЪЪЪРТ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Нямаш ли момчета приятели който могат да им хвърлят един здрав бой?
А ако ти ще ги биеш цели си м/у краката![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
evala pichagata e praw nqmash li nqkoi po golemi MOMCHETA priqteli... da gi porazritat malkooo...![]()
![]()
What the fuck ;d !?
А бе хвани някой да ги набие!От къде си?
сф.. имам мн приятели, особено квартала в който живея е пълно с такива, които само една дума да им кажа, тея от класа ми са мъртвиама не искам, защото после аз ше си патя..
Ами стой си на твоето възвишено ниво и търпи да те унижават/бият в такъв случай.Първоначално написано от LadyV
![]()
Ама и вие малко сте се бутали не където трябва... разбирам да искате да сте честни и да не си мълчите като останалите, но от къде на къде ще казвате на някакви, че ги мразите, преди да са ви направили нещо? Нормално е да почнат да се заяждат. И сама каза, че си го ударила в зъбите първа, не се оплаквай. Аз съм твърдо за самозащита - само ако ти направят нещо, бий и ти, но в никакъв случай не започвай първа.
даваш ми трите имена град и адрес и нямаш повече прогблеми ...Първоначално написано от jFoxx
иначе по темата единствения начин да спрат е някой твой приятел да им каже да престанат иска се някой да ги сплаши това е единствения начин
И по цяла околия глас екна съгрян: Да Живее България, смърт за злий тиран!
Сигурно ви харесват и нямат как да си изрязят чувствата към вас ;d
Първоначално написано от LadyV
Навии някое момче да им смаже физиономиите.После няма да се добжават до теб![]()
Първоначално написано от CherryS
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Хах, да бе. В този случай си оправдана, но ще е добре идеята с боя да е последна в списъка ви.Първоначално написано от jFoxx
Кажи на директора. Момчето е упражнявало физическо насилие над теб - има наказания за тези неща. Няма да се кротнат от една, две забележки, но когато нещата загрубеят ще си седнат на Д-тата.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
бой трябва само ако стискаш накрая ще излезе цялата ярос даваи бой им трябва на тия само ти си торможиш![]()