- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Невероятен Филм!
Искам да ви предложа един филм който наистина ме трогна адски много.. Става въпрос за една действителна история..
Резюме: Филмът е направен по известна истинска история, която се е случила в Япония, през 20-те години. Куче, което всеки ден изпраща и посреща господаря си на гарата. Господарят му умира внезапно. Тогава кучето в течение на 9 години, всеки ден в 5 часа отива на гарата за да чака господаря си който пристигаше с последния влак. След това японци издигат паметник на мястото където кучето е чакало господаря си.
Линк към филма : http://zamunda.net/details.php?id=215504&hit=1
Свалете го и го изгледайте .. уверявам ви няма да съжелявате!![]()
[b][color=black]Espa
Мдамм... Аз си го свалих педи седмица и днеска смятам да го гледамМай ще трябва да си приготвя кашон с кърпички
Много рева.. най-вече на такива филми..
На този филм съм ревалаПо действителен случай е
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще го изтегля опреледено. Обаче и аз трябва да си приготвя доста кърпички.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз през целия филм плаках.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Предполагам, става дума за Hachiko - мисля, че така се казваше. Имаше я историята в учебника ми по английски. Много тъжна, наистина. Не съм гледала филма, но... Не искам да се натоварвам, сигурно е много тежък.![]()
Аз пък съм чувала за куче което е чакало пред къщата на вратата след като собственикът му умрял в болница.
Ако не кажеш как се казва филма няма начин да го гледам. Замундата НЕ БАЧКА в чужбина..
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
казва се Hachiko: A Dog's Story
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
туку що го изгледах.НЕВЕРОЯТЕН!!!!!!!!!!р вах на него просто е уникален...заслужава си![]()
Определено си заслужава !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и аз може да си го изтегля но като знам че само ще плача.... а и душата ми се къса като драмата е свързана с животни
Humans need fantasy to be human.
Филмът е повече от невероятен!![]()
Изгледала съм супер много сълзливи филми и на всички ми е ставало тъжно,но НИКОГА не съм плакала на филм...досега!Този филм ме разреваваше със всяка една сцена.Определено-най-добрият филм,който съм гледала.Много ми въздейства!
Филма не съм го гледала, но гледах едно клипче във вбокс точно за това куче Хачико. Тази история е невероятна. Ето, какви невероятни приятели са животните, а ние с каква жестокост се отнасяме към тях... Надявам се и аз някой ден да си имам домашен любимец. Нашите са склонни по-наататък да изтърпят бъдещата ми котка![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Е .. радвам се, че ви харесва.. чувствам се герой, че казах на тия дет не знаеха за него![]()
[b][color=black]Espa
Вчера го гледах и плаках повече от колкото на Титаник, едва се успокоих а и от години не бях плакала толкова много. Този е сред най-хубавите и вълнуващи филми които съм гледала!![]()
Humans need fantasy to be human.
Наистина хубав филм.за жалост доста тъжен .Някой да знае тази порода кучета какви цени варира да се купи малко кученце?
Потърсих и на няколко пъти намерих обявена цена 600 лева.Първоначално написано от BurnX86
Гледах го непосредствено след случая с кученцето Мима ( и се бях скъсала да рева ).
Филма е уникален, очаквах да плача доста повече, но се просълзих към края. През цялото време ми действаше много успокояващо иначе, а тези кучета са уникални сладури, не знаех, че има такава порода.
Баси сладкото бебе, през цялото време умирах от умиление, искам да гушкам такова..![]()
http://i128.photobucket.com/albums/p...ichardGere.jpg
Като гледам коментарите тук и под торента и направо ме хваща страх да го гледамВсе пак си го изтеглих.
И спря да се върти за миг земята..
Филма е уникален..найстина доказва че кучето е най-добрия приятел на човека и най-ВЕРНИЯ
Иначе филма адски много прилича на един стар руски филм Belyy Bim - Chyornoe ukho
Тренирай като дявол, за да видиш рая.