- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да хванем тен?
Тъй като миналото лято правих всичко възможно за да имам по-хубав тен, ще ти обясня някои неща...Първо да спомена, че всяка кожа е различна и не винаги може да хванеш дълготраен, хубав тен...Моята кожа например е доста бяла, но тена ми се задържа постоянно, поне част от него..все още ми личи разликата от банския, не е фрапираща разлика, но си личи...Миналата година съм ходила в продължение на един месец всеки ден на плаж, тъй като имах възможност да поседя на морето дълго време.... Първите две седмици съм се мазала с фактор 30, 25, 20 и така постепенно намалявах, докато накрая се престраших да се намажа с олио за тен на Нивеа, имах чувството, че слънцето буквално ме изгаря, но тена беше уникален и кожата блестеше страхотно ..... Опитвала съм с разни бронзанти, но те съветвам да не го правиш, за да не станеш оранжев като морков и даже на петна, понеже не може хубаво да се разнесе... Солариумът никак не е полезен....пък и понякога са нужни повече от 5,6 процедури...особено щом кожата ти трудно почернява...Съветвам те първо като отидеш на море да се мажеш задължително със слънцезащитен фактор от 20 нагоре, иначе ще изгориш много лошо и после съвсем няма да хванеш тен...Поне първите 4,5 дни докато хванеш лек загар се мажи с висок фактор...После вече пробвай с масло(олио) за бърз загар на Нивеа - то е най-доброто...Наистина тена после е уникален, но внимавай да не прекалиш, защото се изгаря...Освен това съм чувала, че най-хубав тен се хващя юни, юли месец....Август е по-лош месец за море, защото тогава се изгаря повече и освен това се появяват медузи, щипалки и какви ли не морски гадове...А след като хванеш тен, за да не се обелиш бързо, има едни кремове за продължителен тен на Ейвън, предполагам има и на Нивеа...С тях се мажеш след плаш и така...Но и все пак да знаеш, че колкото и да ни се иска да имаме хубав тен, не винаги можем да постигнем желания резултат, защото кожата на всеки е различна...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!