- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помагайте, много ви моля !!!
Аз съм на тринайсет, гаджето ми също. Заедно сме от половин година. Преди да станем гаджета, тя е правила секс поне 10 пъти (не се базикам). Сега иска да го правим, а както се досещате аз не съм го правил. О, забравих да спомена, че е била и бременна и са махнали бебето с хапчета.![]()
![]()
![]()
![]()
Хора pls, помагайте!!!Какво да правя ???????????
Гледай малките как се мъчат да се размножават. Не сте ли малко малки? Пък и не разбрах какво питаш... Искаш да правиш секс, пък е знаеш как ?
Lexynnka
Може ли за мен голяма кока-кола и големи пуканки. Поредния филм започва
а гаджето ти не е ли просто една обикновена малка путка???Първоначално написано от Karlityyyyy
ААХ![]()
кво искаш са?
да дойда да ти покажа ли?
всичко става на момента..![]()
а не си ли много малък?
Не че не знам как се прави ами питам дали е морално да го правя на тринайсет. И дали изобщо да го правя. Щото и аз не искам да го правя малък все пак.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ!
ако е циганка,да вече даже е възрастна и трябва да се ожени .. ама иначе не
Не бе не циганка.![]()
![]()
![]()
Еми брат, ако твоята мадама е яко загоряла и казваш, че не си готов да късаш кончето и готово.Ти решаваш.Ако не я прати при мене![]()
Мерси за помоща.![]()
![]()
![]()
Определено п**ка не е думата, а е к**ва.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Абе пич, какво искаш, че не разбрах? Искаш мнението ни ти мнение нямаш ли си, ако ти се прави чукни я, ако ли не й го кажи както го приеме така...
Почвай да я чукаш уе![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
С различни ли?Първоначално написано от Karlityyyyy
![]()
Ей шибани лапета сте знаете ли,да ви начукам и темите скапани.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Накъде отива света ... скоро сигурно като ромите ще станем![]()
На 13 години и е правила секс 10 пътити ебаваш ли се? Тая или е циганка или е к**ва.. Леле майко
![]()
На къде отива светът подяволите... Та дори е забременяла
![]()
Не мога да мисля аз съм шокиран
![]()
.. Само едно нещо.. ако ще го правиш.. използвай капут
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Мм аз на 13 го бях правила с 3...не упреквам
Ако неискаш,тя ще те разбере
Първоначално написано от finger4o
Недей, ще си навлечеш само неприятности . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]