.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    То това наистина си е малко гадничко но и мъжкото обрязване е също толкова болезно ето ви един пример.... тук
    I love my girl <3

Цитирай Първоначално написано от johnnybravo
    То това наистина си е малко гадничко но и мъжкото обрязване е също толкова болезно ето ви един пример.... тук
    Мъцкото обрязване,че е болезнено-болезнено е,но поне не оставя някакви недъзи,както при женското.Мъжете могат да правят секс,не ги боли,по-хигиенично е.Въпреки,че аз не бих се обрязъл.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от noheartnopain
    Еми като смятат жената за животно за разплод.
    Смърт за гадните мюсюлмани!!!
    + аз викам одим ги убиваме масово мангалите, негрите ..... и без тва са по4ти колкото българите . за ко мислите 1 фр беше в ареста .

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от vladoap
    + аз викам одим ги убиваме масово мангалите, негрите ..... и без тва са по4ти колкото българите . за ко мислите 1 фр беше в ареста .
    ОМГ, ти си идиот. Порасни. Еволюирай.

johnnybravo, болезнено е, много ясно, но после не ти липсва органа, нали?

Град
    На една звиздичка
    Извратено!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Дамм, това е наистина ужасно...Но в мюсюлманските страни, особено по-бедните жената все още е възприемана като вещ...
    Този филм още не е излезнал в България, по истински случай е, става въпрос точно за тази варварска практика:

http://www.youtube.com/watch?v=4W3imc7BSzo
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Roma, Italia
    За тази "традиция" научих преди години от едно списание. Ами традиция, традиция, ама това е нечовешко. Не знам каква е целта, но явно в тези страни жените не са на особена почит.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Roma, Italia
    Да, сега като каза, се сетих че такава беше целта, описана в списанието.
    Това да не е чувал с картофи - скъса се, зашиваме го, пак се скъса, пак шием. Явно според тях "призванието" на жените е да бъдат "производители" на деца (доста грубо и крайно казано).
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Това е ужасно, просто не искам да си представям какво им е на обрязаните момичета/жени. Трябва да има повече страни, които имат закон против това, направо си е нечовешко. Вярно, че и при момчетата има обрязване, но тях няма да ги шият след раждане, нито при първия полов акт ги 'разширяват' отдолу, да не говорим за онова с нагорещените игли и въглени........

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Хахаха за всичко бях чувала ама за женско образване Това беше черешката в/у тортата

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от didenceeto
    Хахаха за всичко бях чувала ама за женско образване Това беше черешката в/у тортата
    Ха ха ха, колко забавна тема.

frozendeath, при първия полов акт обрязаните жени не ги "разширяват", ами ги цепват (поне според филма, на който Axel_f пусна трейлър, героинята каза, че с ножче го прави мъжа). И май не разбирате, че при момчето да се премахне при обрязване препуциума намалява леко чувствителността (така де, не съм момче, източник ми е това, което съм чела), докато при момичето се премахва целия клитор (а знаете, че той е един от начините да стигнеш до оргазъм). И при момчето и да се направи обрязване, няма да му изглежда по-зле пениса, докато една обрязана жена е обезобразена и осакатена.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от vladoap
    ОМГ, ти си идиот. Порасни. Еволюирай.

johnnybravo, болезнено е, много ясно, но после не ти липсва органа, нали?
    То туй най хубавотот, че поне не ти липсва орграх хахахха
    I love my girl <3

КОйто прави това трябва да се убива , несъмнено !!!!

Вчера след като прочетох темата не можах да спя, сериозно.
    Освен това се замислих, как съм на 16, имам богата обща култура (или поне така си мислех), а за женското обрязване въобще не бях чувала. Въобще това май не е проблем, с който има много борещи се организации (въпреки че прочетох за няколко, Уницеф например).
    2,45 млн са жертвите на трафик на хора (мъже и жени) в световен мащаб. Населението на Египет е малко над 80 млн души. Около 40 млн трябва да са жени. Това значи, че около 38 800 000 от египтянките са обрязани.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Това е ужасно, отвратително, изкирвено, извратено и просто нямам думи .......

Цитирай Първоначално написано от RAYNE666
    Ужас.. Абе не знам само ли вие ще стардате ама доколкото знам мъжкото обрязване се прави с цел по - добра хигиена, а от друга страна си е ритуал за мюсюлманите. А каква е ползата от женското ?!?!?(което явно също е някакъв вид ритуал) Да не ти изневерява жена ти понеже ще изпитва болка при полов акт, тфа е пълна идиотщина.. Абсолютно смятам тази процедура за ненужна. Това си е чисто и просто едно осакатяване.

+18645616543513546545412546 ;xx
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Бати изродите...бати болните мозъци

Град
    Lyon
    ааааааааааа.. ужас веееееееееее... напрао ме заболя честно.. кви са тези простотии бе.. каквито сме създадени такива трябва да си останем .. тва направо си е гавра с жените ... *потрес потрес.с.*
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от hugeZ
    Изядох си ноктите докато четох тва. Ужас.. като си го помисля ми става лошо
    Аз пръстите почнах даже... ноктите си ги бях почнала още когато видях заглавието на темата!!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Galapagar
    Т`ВА Е БРУТАЛНО КОПЕЛЕЕЕ... ААААААААА.... ЧАК МЕ ЗАБОЛЯ ВЕЕ... :X:X:X:X:X:X:X ужааасТ...!!!!!

Ебахти .. да ти залепят каналчето ..

Повече от фен
    Хипер тъпо и безсмислено. Трябва да се живее.. Трябва да се греши. Трябва...
    Какво като изневери ? Та нали е нова тръпка, поне да види какво е.
    Аз съм против да си скъсяваш животеца с такива манипулации... Nicht gut.
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Т`ВА Е БРУТАЛНО КОПЕЛЕЕЕ... ААААААААА.... ЧАК МЕ ЗАБОЛЯ ВЕЕ... :X:X:X:X:X:X:X ужааасТ...!!!!!

Много неприятно.. милите дечица.. как страдат без да има причина.. А тоя дето го прави е хипер безчувствен и ужасен, вееее.... изпитват такава болка за нищо.. е*ааатттттттиииииииииииии ....... [-o< Аз съм в искрен потрес...
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Фен Аватара на quexxe
    Браво за темата,наистина полезна и шокираща информация за повечето от потребителите тук.Аз проявявам разбиране към различията и си го обяснявам като нещо нормално за някои хора с различен манталитет от нашия. Разбира се,в това нещо няма нищо хигиенично понеже срамните устни спомагат за предпазване от микроорганизми и други "дреболиики",които могат да ни навредят.Но все пак единственото , което можем да направим,е да благодарим на Господ,че сме се родили в нашата мила родина - България. :P
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

Много неприятно.. милите дечица.. как страдат без да има причина.. А тоя дето го прави е хипер безчувствен и ужасен, вееее.... изпитват такава болка за нищо.. е*ааатттттттиииииииииииии ....... [-o< Аз съм в искрен потрес...
    Трябва да си останем такива каквито сме си, а не да ни реже някой....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си