- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женско обрязване
То това наистина си е малко гадничко но и мъжкото обрязване е също толкова болезно ето ви един пример.... тук
I love my girl <3
Мъцкото обрязване,че е болезнено-болезнено е,но поне не оставя някакви недъзи,както при женското.Мъжете могат да правят секс,не ги боли,по-хигиенично е.Въпреки,че аз не бих се обрязъл.Първоначално написано от johnnybravo
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
+ аз викам одим ги убиваме масово мангалите, негрите ..... и без тва са по4ти колкото българите . за ко мислите 1 фр беше в ареста .Първоначално написано от noheartnopain
ОМГ, ти си идиот. Порасни. Еволюирай.Първоначално написано от vladoap
johnnybravo, болезнено е, много ясно, но после не ти липсва органа, нали?![]()
Дамм, това е наистина ужасно...Но в мюсюлманските страни, особено по-бедните жената все още е възприемана като вещ...
Този филм още не е излезнал в България, по истински случай е, става въпрос точно за тази варварска практика:
http://www.youtube.com/watch?v=4W3imc7BSzo
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
За тази "традиция" научих преди години от едно списание. Ами традиция, традиция, ама това е нечовешко. Не знам каква е целта, но явно в тези страни жените не са на особена почит.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Да, сега като каза, се сетих че такава беше целта, описана в списанието.
Това да не е чувал с картофи - скъса се, зашиваме го, пак се скъса, пак шием. Явно според тях "призванието" на жените е да бъдат "производители" на деца (доста грубо и крайно казано).
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Това е ужасно, просто не искам да си представям какво им е на обрязаните момичета/жени. Трябва да има повече страни, които имат закон против това, направо си е нечовешко. Вярно, че и при момчетата има обрязване, но тях няма да ги шият след раждане, нито при първия полов акт ги 'разширяват' отдолу, да не говорим за онова с нагорещените игли и въглени........
Хахаха за всичко бях чувала ама за женско образване![]()
Това беше черешката в/у тортата
![]()
Ха ха ха, колко забавна тема.Първоначално написано от didenceeto
frozendeath, при първия полов акт обрязаните жени не ги "разширяват", ами ги цепват (поне според филма, на който Axel_f пусна трейлър, героинята каза, че с ножче го прави мъжа). И май не разбирате, че при момчето да се премахне при обрязване препуциума намалява леко чувствителността (така де, не съм момче, източник ми е това, което съм чела), докато при момичето се премахва целия клитор (а знаете, че той е един от начините да стигнеш до оргазъм). И при момчето и да се направи обрязване, няма да му изглежда по-зле пениса, докато една обрязана жена е обезобразена и осакатена.
То туй най хубавотот, че поне не ти липсва орграх хахаххаПървоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
![]()
I love my girl <3
Вчера след като прочетох темата не можах да спя, сериозно.
Освен това се замислих, как съм на 16, имам богата обща култура (или поне така си мислех), а за женското обрязване въобще не бях чувала. Въобще това май не е проблем, с който има много борещи се организации (въпреки че прочетох за няколко, Уницеф например).
2,45 млн са жертвите на трафик на хора (мъже и жени) в световен мащаб. Населението на Египет е малко над 80 млн души. Около 40 млн трябва да са жени. Това значи, че около 38 800 000 от египтянките са обрязани.
Това е ужасно, отвратително, изкирвено, извратено и просто нямам думи .......
Първоначално написано от RAYNE666
+18645616543513546545412546 ;xx
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Бати изродите...бати болните мозъци
ааааааааааа.. ужас веееееееееее... напрао ме заболя честно.. кви са тези простотии бе.. каквито сме създадени такива трябва да си останем ..тва направо си е гавра с жените ... *потрес потрес.с.*
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Аз пръстите почнах даже... ноктите си ги бях почнала още когато видях заглавието на темата!!!Първоначално написано от hugeZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Т`ВА Е БРУТАЛНО КОПЕЛЕЕЕ...Първоначално написано от johnnybravo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ААААААААА.... ЧАК МЕ ЗАБОЛЯ ВЕЕ... :X:X:X:X:X:X:X ужааасТ...!!!!!
Хипер тъпо и безсмислено. Трябва да се живее.. Трябва да се греши. Трябва...
Какво като изневери ? Та нали е нова тръпка, поне да види какво е.
Аз съм против да си скъсяваш животеца с такива манипулации...![]()
Nicht gut.
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Първоначално написано от elito0o0o0
Много неприятно.. милите дечица.. как страдат без да има причина.. А тоя дето го прави е хипер безчувствен и ужасен, вееее.... изпитват такава болка за нищо.. е*ааатттттттиииииииииииии ....... [-o<![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм в искрен потрес...
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Браво за темата,наистина полезна и шокираща информация за повечето от потребителите тук.Аз проявявам разбиране към различията и си го обяснявам като нещо нормално за някои хора с различен манталитет от нашия. Разбира се,в това нещо няма нищо хигиенично понеже срамните устни спомагат за предпазване от микроорганизми и други "дреболиики",които могат да ни навредят.Но все пак единственото , което можем да направим,е да благодарим на Господ,че сме се родили в нашата мила родина - България.![]()
:P
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
Трябва да си останем такива каквито сме си, а не да ни реже някой....Първоначално написано от anyfany2
![]()
![]()
![]()
![]()