.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Повече от отвратително!Нз що за човек трябва да си да причиниш това на жена си,за да не ти изневерява Шокирана съм! Това не са хора а извратени човекоподобни ... Ужас

Dudes I dunno `bout ya but I`m going for suicide

Мале да е*а и темата смотана да заминава в коша веднага, автора тапанар не споменавай изобщо ония резнашки обичаи ,че отиди пак 5 века
    <3

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от vankatawe
    Мале да е*а и темата смотана да заминава в коша веднага, автора тапанар не споменавай изобщо ония резнашки обичаи ,че отиди пак 5 века
    Да, да отиде в коша заедно с всички истини, които не ни изнася да се споменават, защото са прекалено болезнени. И ако не разбра, това още се практикува.

Град
    around the world !
    Само ще ви кажа - бъдете благодарни, че сте се родили тук и това нещо не ви се е случило. Наистина не бях чувала за подобно нещо и от това, което прочетох направо ми стана скапано за всичките тези момичета. Жалко е, че хората имат разбирания с векове назад, как за тях жената е само вещ, която да износи детето. Сметнете -за да не изпитва оргазъм, да не изневерява и всякакви глупости. Това си е чисто извращение, което дори и във филмите на ужасите не съм срещала. И отново - бъдете благодарни, че сте се родили тук, че не сте мюсюлмани и т.н. ;х

Град
    [На Метри От Земята]
    ааа..
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от noheartnopain
    Еми като смятат жената за животно за разплод.
    Смърт за гадните мюсюлмани!!!
    ааа ... няма да се разберем !!
    това не е мюсюлмански обичай .. обичай е обрязването на мъжете ..
    ш ма съжеляваш ама .. прекаляваш ..
    аз съм мюсюлманка и не съм обрязана .. нито пък нашите имат мерак да го правят .. !!
    не съм съгласна с това, което правят но не навсякъде е така .. и не всички мюсюлмани го правят ..

ако иска noheartnopain да прочете II. 12 ot правилата i ycловията за ползване на форума ;]]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от johnnybravo
    То това наистина си е малко гадничко но и мъжкото обрязване е също толкова болезно ето ви един пример.... тук
    Т`ВА Е БРУТАЛНО КОПЕЛЕЕЕ... ААААААААА.... ЧАК МЕ ЗАБОЛЯ ВЕЕ... :X:X:X:X:X:X:X ужааасТ...!!!!!

Много неприятно.. милите дечица.. как страдат без да има причина.. А тоя дето го прави е хипер безчувствен и ужасен, вееее.... изпитват такава болка за нищо.. е*ааатттттттиииииииииииии ....... [-o< Аз съм в искрен потрес...
    Трябва да си останем такива каквито сме си, а не да ни реже някой....
    Мда, съгласна !
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Цитирай Първоначално написано от RAYNE666
    Ужас.. Абе не знам само ли вие ще стардате ама доколкото знам мъжкото обрязване се прави с цел по - добра хигиена, а от друга страна си е ритуал за мюсюлманите. А каква е ползата от женското ?!?!?(което явно също е някакъв вид ритуал) Да не ти изневерява жена ти понеже ще изпитва болка при полов акт, тфа е пълна идиотщина.. Абсолютно смятам тази процедура за ненужна. Това си е чисто и просто едно осакатяване.
    Абсолютно съм съгласна.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

защо темата не стане важна . Много гаден обичай. Добре че не съм се родил в Африка
    Badabumbaaa

Град
    София
    Ужас.. Абе не знам само ли вие ще стардате ама доколкото знам мъжкото обрязване се прави с цел по - добра хигиена, а от друга страна си е ритуал за мюсюлманите. А каква е ползата от женското ?!?!?(което явно също е някакъв вид ритуал) Да не ти изневерява жена ти понеже ще изпитва болка при полов акт, тфа е пълна идиотщина.. Абсолютно смятам тази процедура за ненужна. Това си е чисто и просто едно осакатяване.
    +1

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вандалски работи.

Member
    Град
    burgas
    това е ужасно направо е брутално благодаря на автора за добрата тема аз съ чувала за обрязването при жените но не сам знаела че немогат да раждат винаги сам мислила че режат малките срамни устни и до там обаче всичко това вече е прекалено

Отвратително гадно е !!! Тея трябва да ги наказват не с затвор ами с рзстрел !!! СМЪРТ за простите хора !!!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от gabinceto19
    СМЪРТ за простите хора !!!!!
    Ако беше така, теб да са те убили отдавна.

anonymous708973
    Guest
    Гр, затова чух преди две години... попринцип разни гадости не ми влияят хич, но тогава коремът ме сви, причерня ми просто.
    Не мога да си го представя, а и не искам наистина. Извратеното е, че го прави жена, на която вече са й го причинили. И обрязаната после ще го прави на свой ред... Що за изкривени мозъци...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Защо ли влязох в тая тема .. Такова нещо не бях чувала и ми се иска да не го бях и чела .. .. Това е супер гадно и отвратително .. и как може бе хора .. Тея не са нормални и това с обрязването на момчетата не кефи .. дори обратното .. горките .. Как може да има такива безчувствени хора на тоя свят ...
    *сън*

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Абсолютно смятам тази процедура за ненужна. Това си е чисто и просто едно осакатяване.
    И аз мисля така
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Защо ли влязох в тая тема .. Такова нещо не бях чувала и ми се иска да не го бях и чела .. .. Това е супер гадно и отвратително .. и как може бе хора .. Тея не са нормални и това с обрязването на момчетата не кефи .. дори обратното .. горките .. Как може да има такива безчувствени хора на тоя свят ...
    + 100 000 000 000 ;хх
    -------------------
    Тази тема направо ме остави без думи..

Голям фен Аватара на SWT
    Ааааа не,не това е ужасно!

Цитирай Първоначално написано от hugeZ
    Изядох си ноктите докато четох тва. Ужас.. като си го помисля ми става лошо
    И мойте ги изядох УЖАС

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    хаха майтап да въведат задължително рязване на путкарляцште като в са
    Хахаха, колко смешно... NOT

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Re: Женско обрязване

Цитирай Първоначално написано от johnnybravo
    Защо се прави това?

Посочват се множество причини - запазване на невинността на момичето, предпазване от спонтанен аборт и т.н. Основната причина е, че жената спира да изпитва удоволствие от секса (а само болка), което означава, че няма да изневерява на мъжа си и няма да загуби девствеността си преди брака.
    Wtf..?!?!?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

ОТВРАТИТЕЛНО !!! Много болни мозъци има ..
    Scars remind me, of just how far that I've come .. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си