- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женско обрязване
Повече от отвратително!Нз що за човек трябва да си да причиниш това на жена си,за да не ти изневеряваШокирана съм! Това не са хора а извратени човекоподобни ... Ужас
![]()
Dudes I dunno `bout ya but I`m going for suicide![]()
Мале да е*а и темата смотана да заминава в коша веднага, автора тапанар не споменавай изобщо ония резнашки обичаи ,че отиди пак 5 века![]()
<3
Да, да отиде в коша заедно с всички истини, които не ни изнася да се споменават, защото са прекалено болезнени. И ако не разбра, това още се практикува.Първоначално написано от vankatawe
Само ще ви кажа - бъдете благодарни, че сте се родили тук и това нещо не ви се е случило. Наистина не бях чувала за подобно нещо и от това, което прочетох направо ми стана скапано за всичките тези момичета. Жалко е, че хората имат разбирания с векове назад, как за тях жената е само вещ, която да износи детето. Сметнете -за да не изпитва оргазъм, да не изневерява и всякакви глупости. Това си е чисто извращение, което дори и във филмите на ужасите не съм срещала. И отново - бъдете благодарни, че сте се родили тук, че не сте мюсюлмани и т.н. ;х
ааа..![]()
Просто аз
ааа ... няма да се разберем !!Първоначално написано от noheartnopain
това не е мюсюлмански обичай .. обичай е обрязването на мъжете ..
ш ма съжеляваш ама .. прекаляваш ..
аз съм мюсюлманка и не съм обрязана .. нито пък нашите имат мерак да го правят .. !!
не съм съгласна с това, което правят но не навсякъде е така .. и не всички мюсюлмани го правят ..
ако иска noheartnopain да прочете II. 12 ot правилата i ycловията за ползване на форума ;]]
Мда, съгласна !Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от RAYNE666
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
защо темата не стане важна![]()
. Много гаден обичай. Добре че не съм се родил в Африка
![]()
![]()
Badabumbaaa
+1Първоначално написано от RAYNE666
![]()
това е ужасно направо е брутално![]()
![]()
благодаря на автора за добрата тема аз съ
чувала за обрязването при жените но не сам знаела че немогат да раждат винаги сам мислила че режат малките срамни устни и до там обаче всичко това вече е прекалено
Отвратително гадно е !!!![]()
![]()
![]()
Тея трябва да ги наказват не с затвор ами с рзстрел !!!
![]()
![]()
![]()
СМЪРТ за простите хора !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако беше така, теб да са те убили отдавна.Първоначално написано от gabinceto19
![]()
Гр, затова чух преди две години... попринцип разни гадости не ми влияят хич, но тогава коремът ме сви, причерня ми просто.
Не мога да си го представя, а и не искам наистина. Извратеното е, че го прави жена, на която вече са й го причинили. И обрязаната после ще го прави на свой ред... Що за изкривени мозъци...
Защо ли влязох в тая тема ..Такова нещо не бях чувала и ми се иска да не го бях и чела ..
.. Това е супер гадно и отвратително .. и как може бе хора
![]()
.. Тея не са нормални и това с обрязването на момчетата не кефи .. дори обратното .. горките ..
Как може да има такива безчувствени хора на тоя свят ...
![]()
*сън*
И аз мисля такаПървоначално написано от RAYNE666
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
+ 100 000 000 000 ;ххПървоначално написано от fUcKsMiLe
-------------------
Тази тема направо ме остави без думи..![]()
Хахаха, колко смешно... NOTПървоначално написано от winterfresh4o
Wtf..?!?!?Първоначално написано от johnnybravo
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
ОТВРАТИТЕЛНО !!! Много болни мозъци има ..![]()
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !