.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Случвало ли ви се е да се взират във вас?

Случвало ли ви се е да се взират във вас?
    На мен да,някой път ме гледат все едно съм някъв изванземен или слави трифонов?
    От какво може да е това,освен ако изкл8чим че съм минавал близо до лудницата

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Да, случвало се е.
    Може просто да приличаш на някой, или да са се припознали.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Принципно доста често ми се е случвало
    Не,не приличам на Слави Трифонов ама хич,не съм имал повече от 2-3 изяви пред тв,а други публични изяви имал съм,ама беше отдавна,обличам се нормално спортно,не някво много надуто
    Както и да е
    Нека и други споделят дали са имали такива странни случки и какви точно?

Град
    Варна
    E може просто да приличаш на някой техен познат, някой човек да те е припознал с приятеля си, или просто да си мн хубав и да те заглеждат. :P
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    E може просто да приличаш на някой техен познат, някой човек да те е припознал с приятеля си, или просто да си мн хубав и да те заглеждат. :P
    Може и последното е,надявам се

Град
    Варна
    еми дано, всеки би се радвал

Banned Фен
    Редовно даже скачат да ме бият ,фенове на отбора ми. Много ме мразят

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Редовно...А ненавиждам. Нагло и грозно е, баси. В повечето случаи ги поглжедам и аз в очите, да им стане неудобно и да престанат.

Banned Фен
    поне не скачат да те бият

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    мхм и мене ме заглеждат от време на време ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на filmimilmi
    И какво? Не е хубаво да се вкарваш в такъв филм, че си атракция за чуждите погледи. В един момент може да си мислиш, че виждат нещо много красиво и това да задържа погледите им върху теб, а в друг момент може да си помислиш, че е заради някакъв недъг. Най-добре е въобще да не мислиш за това.

Не ми се е случвало да се взират в мен, защото съм невидима.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Случвало ми се е
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на December
    Мене много ме дразни един съсед.Зяпа ме с един такъв учуден поглед,дори веднъж ме сочеше.Има и един от класа ми.По улицата не съм забелязала,защото все съм една зажързана,не обръщам внимание на никого(дори веднъж една приятелка ми се беше разсърдила че не съм й казала здрасти )
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

ми да няколко пъти и ми е неудобно,ама и аз ги поглеждам в очите и те спират... може да са се припознали или да имаш някаква голяма пъпка шегувам се

Оле,тва е най-гадното,случва ми се всекии божи ден.. Иии не мога да разбераа квоо толкова зяпат,супер дразнещо е,и не спират да те гледат,и се чудиш на коя страна да се обърнеш,мн го мразя тва!
    Когато живееш сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Вчера едно момче от старото ми даскало ме изгледа много продължително. Аз само се изхилих.

Някак си невъзпитано е .Баси да та гледат като бебе у лампа
    Много кофти
    Оня ден в рейса имаше едно момиче ме гледаше като зомби,но то беше напушено и гледаше всички така
    Наистина по-горе са прави,че в повечето случаи си мислиш че нещо не ти е наред,скъсана блуза,разпрани дънки,насран от птичка или голяма пъпка,а не че си атракция за публиката

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    да са ме гледали, да са ме гледали... колко да са ме гледали... един път, щото имам яке с възможности, си махнах ръкава и си го сложих на главата и до нас така съм вървял... нз кой, нз колко, но определено някой е гледал

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Да, непрекъснато. Главно защото аз първа зяпам. Пък и се случва да съм "леко" рошава от време на време... Един път като бях на около 12 експериментирах на мама със спиралата и явно не съм сполучила, защото като ходех по улицата всички ме гледаха странно...

Да .. Всеки ден ..
    В автобуса най-често ..
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Ама споделете за какво според вас ви гледат кат бебе у лампа

Град
    На една звиздичка
    Да те зяпат?

Често се случва... Чуствам се супер гадно във такива моменти... Не знам защо е така...

Цитирай Първоначално написано от onelove93
    Оле,тва е най-гадното,случва ми се всекии божи ден.. Иии не мога да разбераа квоо толкова зяпат,супер дразнещо е,и не спират да те гледат,и се чудиш на коя страна да се обърнеш,мн го мразя тва!
    ++
    Ужасно е.... сякаш съм извънземно.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Град
    Варна
    Една приятелка един път така я бяха гледали, почнаха да се смеят, и аз викам кво става мо става. Накрая гледам на нея и дошло и се оцапала цялата. Кофти ситуация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си