.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Ми много рядко. Но се случва и аз да се заглеждам. Много често се припознавам и после гледам ей така -> горките хора
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Онзи ден гледам в рейса едно момче и момиче си лафят и едно друго момиче,които сигурно не ги познаваше гледаше момчето като сексуална маниячка как гледа вибратор,ама не спира да гледа,с отворена уста,после момчето като слезе,почна да гледа момичето и на края като слезна момичета са обарна как бухал си обръща главата на 180гр. и ма погледна и аз са праснах от смях

Ами да случва се. Понеже със братовчетка ми ходихме при баба в Берковица (малко градче до София).И там като излезем ни гледат се едно сме от друга планета нз що ,аз съм от Варна братовчетка ми от София.
    И също докато пиша в даскало госпожата по някога ме зяма още малко ше ме дигне с поглед
    I like Horses

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Редовно...А ненавиждам. Нагло и грозно е, баси. В повечето случаи ги поглжедам и аз в очите, да им стане неудобно и да престанат.
    точно !!

..но може да ми се кефят... кой знае
    Примерно като съм на фитнеса понеже повечето са големи.. смисъл няма ученици.. деца.Като ме зяпнат няма отлепване от погледа им в мен.И аз както си тренирам интензимно и те уж тренират ама с едното око(даже и 2-те ;д) ме зяпат и ги усещам.Дразня се.И като се разхождам ме зяпат-ходя супер бързо(не мога да ходя бавно..) и като изпреварвам всички идващите към мен понеже няма кво да гледат ме зяпват....
    Абе вече честно казано взе да не ми прави впечатление-свикнах.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Редовно...А ненавиждам. Нагло и грозно е, баси. В повечето случаи ги поглжедам и аз в очите, да им стане неудобно и да престанат.

Град
    из източната част
    тъпо е когато забиеш поглед в някого или някого в теб, но е добре от време на време да се оглежда човек кой е около него, да не попадне на някой ексхибиционист аз винаги като отида някъде и спра се оглеждам и преценявам кой е около мене и кво става

мн честно.ами да гледат щом съм толкоз интересна

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ако някой не ме кефи, а ме зяпа, или повдигам едната вежда, или ако е близо директно го питам, "Нещо?"

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Мразя да гледам хората около мен, гледам си само пътя и не ме интересува дали някой ме е зяпнал.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от me4o0
    Мразя да гледам хората около мен, гледам си само пътя и не ме интересува дали някой ме е зяпнал.
    +++...точно

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Няма лошо нека те гледат :P трябва да си щастлив, че те гледат :P

Случвало ми се е. Много се изнервям, когато говоря с някой и го гледам в очите, а той цялата ме оглежда и се спира например на обувките и през цялото време само тях гледа.

Цитирай Първоначално написано от PlamitOo
    Случвало ми се е. Много се изнервям, когато говоря с някой и го гледам в очите, а той цялата ме оглежда и се спира например на обувките и през цялото време само тях гледа.
    Да някак си и на мен ми е неудобно някой да говоря с него независиомо момче или момиче и да го гледам в очите постоянно,за тва гледам към циците или в няква неопределена точка

да и е ужасно

да - и много мразя .. кво толкова интересно виждат нз .. ама се дразня и понякога ми идва да им викна и да ги питам "кво зяпате ? "
    Tom Novy ft. Lima - Take It

Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Дам... след което ме замериха с тухла

Ейй, добре че съм гледал Матрицата 50 пъти та съм придобил бързи рефлекси

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Забавно ми е от време на време да се взирам, защото на хората им става неудобно.
    Мразя обаче в мен да се взират, особено разни странни индивиди в градския транспорт или по-забутани улички.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    и аз съм така...
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Взирали са се, ама и съм се зазяпвала по някой без причина..
    На празника на ВТ вървим аз и една приятелка и само минаваме покрай няколко човека и понеже единият ми се стори познат направо се зазяпах в него и той ме гледа, и аз го гледам. Ама и двата сме достатъчно нагли, че никой да не отмести поглед. ;d
    И въобще обичам да изучавам хората като ги гледам.. Е, не да се взра в някого и половин час да не отместя поглед, ама като вървя винаги се оглеждам кой е покрай мене.

Многократно
    Много е неприятно
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

редовнооо...
    Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си