- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си избеля лицето?
Здравейте аз съм с по-тъмна кожа и искам да си избеля лицето..може ли да ми кажете някакъв ефикасен начин за избелване или някакво ефикасно кремче (благодаря предварително)
Майкъл Джексън.
Westside rollin' all day, every day
Не разбрахте ли, че кожата не може да се избели.Кожата ти е по-тъмна и това се дължи на меланина.Приеми се такъв/такава каквато си !
Първоначално написано от Alex4o0o
Черни ръце и бяло лице.. Ще е мнол секси..
Авторке, не виждам защо това те притеснява... Много момичета ходят на солариум, използват бронзанти и т.н. само и единствено, за да придобият твоят цвят на кожа...
И какво общо има това с раздела Секс?Първоначално написано от sexyto0o0
Много смешно! Майкъл не си е избелвал кожата и доколкото знам няма начин това да стане!Първоначално написано от TheX
абе Майкъл не се е избелвал.точка по темата за МДЖ
ааа ти не капьоса ли,че меланинът кфот и да праиш,ще е в теб-черна си,такава оставаш![]()
Първоначално написано от Alex3nd
+++++111111 !!!
Got me feeling like extaZy...
чувала съм че ананасът помага :PПървоначално написано от sexyto0o0
"Revenge is a dish, best served with my dick."
И аз имам такъм проблем.Ръцете и другите части на тялото ми са много бели,но лицето ми е по-тъмно.
Имам една рецепта надявам се да ти помогне.
Смесваш белтък и лимонов сок и нагряваш докато сместа се сгъсти.След това намазваш лицето и след 20 минути изплакваш.Не знам дали работи,четох го в един сайт.
Ако сте цигани гледайте филма Dread там едно момиче се избели със тел и кисилина и ви съветвам да направите същото
Не знам дали сте видели, че тая тема е от 2010...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не я барай една от моя квартал така искаше да си избели лицето и сега цялото лице и е на черно бели петна
Намери някой да ти се изпразни на лицето 4-5 пъти и ще си по-бяла.
tva,4e e po-tumna nezna4i,4e e ciganka i az sum po-tumna a sum si bg az edinstvena ot semeistvoto mi po4ernqvam ....i samo edno 6te ti kaja kato gledam kak vsi4ko napredva v tozi svqt 6te izmislqt i ne6to za izbelvane,no ti pak nqma da ima6 sivo ve6testvo,a tva nqma kak da se opravi)
mi vij sega i da ima nqkvi kremove za izbelvane te mogat da bodeistvat,no za kratko !! nese pritesnqvai az su6to sum s po-tumna koja,a daneti kazvam kva stavam kato ida da se pekadaaneti puka,a i v pro4em prez zimata kojata se izvetlqva smsal 4as o tena koito si ima se maha i ti stava po-svetla kojata
)
Стара тема.