- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- в колко часа си лягате?
мн се извинявам , ако има такава тема![]()
Normalno - nai-rano v 12 chasa. Ina4e ima mnogo redki slu4ai kogato trqbva da sam super izmorena 4e da si legna po-rano.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ми да, и аз към 12 някъде...![]()
И аз така съм свикнала най-рано в 12:00 , а за най-късно... различно.
2:30 - 3:00 и ако трябва да ходя за първи час....мммм класика не мога да гледам![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ами сега е 2.40 и още не съм си легнала, но иначе гледам към 2 да съм по леглатаКато съм първа смяна до 1 някъде си позволявам, щото иначе не мога да си държа главата изправена в часовете
еми ша поспиш бе жена(химия биология и физика за кво са) - само гледай да не харкаш че имах 1 приятел секи ден така ... жалка гледкаПървоначално написано от mila_pila
![]()
Принципно за през седмицата имам нещо, като вечерен час за пред ПС-23.30-Максимум до 12.След, което започва едно дълго къпане, пиене на чайове, фрешове, ядене на шоколад и задължително 1 или 2 цигарки.После малко чета и музика слушам и то хоп-станало 1-1.30...Времето лети...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми към 12 си лягам (от понеделник до петък плюс неделя) но заспивам в 1. Иначе ставам от компютъра, когато кака се прибере (към 10-11, понякога 12). Събота може и до 3 да седя, ако с кака гледаме филм на компютъра
![]()
22-24 различно![]()
И аз така...........Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Зависи колко ще ми се спи. Лятото по принцип стоя до много късно, но сега зимата рано рано ми се доспива![]()
>>> House Music <<<
Зависи...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Обикновено към 1,освен ако не съм на даскало първа смяна или адски ми се спи...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Като съм на даскало към 12 иначе по-късно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами аз не стоя на компютъра до повече от 22 - 22:30 ч. Следователно си лягам горе-долу към толкова, но не заспивам - гледам телвизия, чета, мечтая, драскам планове, пиша, пиша си домашните... Така че към 11:30 - 12 заспивам наистина.
Случва се да постоя на компючтъра и до към 12, но не повече... писва ми.![]()
Ами зависИ...Ако съм първа смяна... към 10.30 - 11.00... ако не съм
към 12... а ако не съм на училище... към 1 - 1.30
Абее... зависи от много неща
![]()