.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от earthquaker
    ако тва беше станало по-миналия век на първата брачна нощ, можеше да те върнат на ваще

Град
    Kyustendil
    Тя мойта също нямаше кръв.. болеше я много малко.. сигурно се е отоврила сама понеже е тренирала там акробатика ако не се лъжа..
    [b][color=black]Espa

Antixrist и britzy що не я карате по-полека а? щото всеки е тука за да пита и да се научи и вий 2те/2мата не сте най-образованите че да ми се прайте тука във форума на оборотни! убивайте си тъпите комплекси някъде другаде, момичето щом пита начи не знае... тфа че хора като вас си го изкарват на форума за тфа че грима им не е бил цял ден хубаф или че косата им не е била права не значи че сички тр да ви играят по акъла... като ше спамите тъпи номерца от рода на 'уфф' 'оххх...' и т.н. ми не пишете... че то само лиглите са правежат толкоз...
    сори за офтопика
    По Темата: Да, нормално е да няма кръв и да не боли... та болката да не е хубаво нещо, хората не могат да се оттърват от нея ти си се разминала без... мога само да ти кажа Честито айде и успехи с момчето и другия път с презерватив че... опасна раута са тфа болестите и т.н.

Цитирай Първоначално написано от britzy
    офффффффффф много ясно,че има такива случаи
    ииии по дяволите за кфо ти е тест за бременност-да не се е изпразнил в тебе?
    оф вземете се образовайте малко аман
    +1
    и не е казано че трябва да ти изтече цялата кеъв при мен едвам едвам се забеляза

Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    Antixrist и britzy що не я карате по-полека а? щото всеки е тука за да пита и да се научи и вий 2те/2мата не сте най-образованите че да ми се прайте тука във форума на оборотни! убивайте си тъпите комплекси някъде другаде, момичето щом пита начи не знае... тфа че хора като вас си го изкарват на форума за тфа че грима им не е бил цял ден хубаф или че косата им не е била права не значи че сички тр да ви играят по акъла... като ше спамите тъпи номерца от рода на 'уфф' 'оххх...' и т.н. ми не пишете... че то само лиглите са правежат толкоз...
    сори за офтопика
    По Темата: Да, нормално е да няма кръв и да не боли... та болката да не е хубаво нещо, хората не могат да се оттърват от нея ти си се разминала без... мога само да ти кажа Честито айде и успехи с момчето и другия път с презерватив че... опасна раута са тфа болестите и т.н.
    Момче съм.И как да я караме по-леко,като сами си го просят.Защо авторката не беше пуснала такава тема преди да прави секс а?Защо не беше пуснала още 10 такива теми,тогава щях да и отговоря норамално.Обаче омачкали чаршафите те,незапознати,нищо незнаещи и накрая въпроси хиляди.И после след 3 месеца ги гледаме такива момичета на по 15 години с издути кореми!
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от TheSunshine01
    И при мене беше така, нямаше кръв просто лека болка ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз нямах кръв

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не виждам нищо притеснително. Радвай се, че всичко е минало безпроблемно Няма за какво да се притесняваш. При всеки си е различно, и не знам защо си била с нагласата, че ще има кървища и болка и т.н.. Не се притеснявай, наред си си
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Не знам какво повече искаш, всички ти казваме едно и също, не при всички тeчe кръв Повод за притеснение НЯМАШ!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Поздравления! Всичко ти е наред,просто химена не ти е от по-чувствителните
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Оле,оле.. и при мен нямаше кръв,нито ме болеше.. и не съм се чудила въобще защо ! Даже се радвах,че така се получи

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    дишай
    опитай се сама да си отговориш та тези въпроси
    по-важно е ти какво мислиш от колкото ние
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си