.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тя е девствена.Дайте съвети !

Новата ми приятелка е девствена.Може и да не е скоро,но все пак трябва да знам най-важното,за да се чувства добре,за да не я боли,да не я е страх.Наистина ми пука за нея.Това е момичето,което не бих заменил за нищо на света.Моля за съвети.
    БЛАГОДАРЯ !
    Бъди творец, но твори и простотия

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Хора, аз предлагам да се направи една "Важна тема" за тоз пусти първи път и по-опитните да напишат някои основни неща, че задръстиха форума с еднакви теми...
    all day... all night... what the fuck?!

най-важното е да е с човек,които обичаш и на който имаш доверие.. ако е така всичко ще бъде ок ..

най-важното е да е с човек,които обичаш и на който имаш доверие.. ако е така всичко ще бъде ок ..

:

ralichka prikazva pulni guposti moje da go obichash mnogo i da e nqkoi nekadrunik koito da ti pocherni mnenieto za sexa i sled tova mnogo trudno shte se doverish na nqkoi otnovo...

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    ^ пост фейл.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Еми ще я предразположиш ( сложна дума за мен ) и ще бъдеш внимателен .. А относно аватара ти на Аврил и това което ти е на подписа не се вписва ;] .. Аврил лавигн , Грийн Дей , Симпъл план не са ПЪНК РАЗБЕРИ ГО !!!
    Мизерници .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си