- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път при момичетата
Темата си е супер и няма никакво значение от къде е събирана информацията ..... Мисля , че темата ще е полезна на много хора
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Както каза Wikzinka няма значение от къде е събрал инфото.. важното е че се е потрудилБраво пич!
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Евала на момчето, че се е потрудило да пусне такава тема .. ВАЖНА според мен, а от къде е взел информацията това няма наистина никакво значение![]()
Хора много , Човеци малко !
Много хубава темичка![]()
bravo ...Първоначално написано от uBuTo
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
еее браво =D> Най - накрая някой, който отговаря на всички задавани въпроси в многото повтарящи се теми.Мисля, че темата е отлична и в общи линии съдържа всичко, което трябва да се знае.. Така че ЧЕТЕТЕ момичета! Момчето е много добре информирано
Вместо да пишете все еднакви теми погледнете тука
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Първоначално написано от uBuTo
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Много мерси сега разбрах всичко браво на автора.
+1Първоначално написано от ReachlessGirl
Гледайте темата и не задавайте тъпи въпроси![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Имаш доста неточности и можеш още да разшириш темата.
Пример:
"Особено, ако партньорът ви е неопитен презарватива е задължителен." - в това за мен неточното е, че презерватив винаги си трябва. Не знам дали точно това си имал предвид, но го свързвам с метод за предпазване от бременност с прекъсване на половия акт (което пък свързвам с предеякулационна течност, така че хич не е сигурен тоя метод)
Спомени за лубриканти и любовната игра.
Няма да е зле да разшириш и частта при въпроса "Кога е най-подходящия момент да изгубя девствеността си" (или нещо подобно беше).
Мисля, че ще е добре темата да стане важна (но за мен още не е съвсем готова).
чудесно си се справил,брато...мерси за инфото...и браво,че си от момчетата,дето знаят как да го правят,защото ако партньорът ти не знае как,ти ще му помогнеш...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
между другото мернах тоя клип- http://www.vbox7.com/play:343720a3
![]()
![]()
![]()
![]()
Ейй много ме цитирате в тая тема бе!Чак срам ме хвана!
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от Alex3nd
Послушах те и добавих още информация.Първоначално написано от WaterLilly
даже и да го е копирал поне си е направил трУда за не6тно полезно![]()
БРАВО
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
ей евала :P
Просто аз
Попринцип не обичам да копирам. Първо научавам и изпробвам всичко с времето и след това, когато съм се образовал дори и малко пускам дадена тема с подобно съдържание. (Стига да няма друга със същото съдържание.)Първоначално написано от cveti685
Темата да стане важна?![]()
Хубава тема! Схванах някои неща![]()