- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НаПрАвИ сИ сАм :P
Мерси! Мисля, че горе долу схванах.Първоначално написано от Stellsy
А когато я купя, тя в какво състояние е ? Като пластелин? На прах или не знам![]()
Аз искам да си правя разни гердани и др.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Като голямо бяло парче пластелин.Първоначално написано от cherrygloss
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
[quote="RainbowGirl"]Всъщност се правят от моделин :}Първоначално написано от cherrygloss
А ако може да попитам за обичките от глина....таа това желязчето където се слага в дупката на ухото откъде да го взема ?![]()
От магазините за маниста и връзки за гривни и герданчета...Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
http://prikachi.com/images/127/2481127g.jpg това са мойте гривнички от пластмасова бутилка![]()
Много хубави са станалиПървоначално написано от sladkotykate
![]()
Първи опит за облицоване на портмоне![]()
![]()
pinkflower мерсии
mecheeeee хубаво е станало портмонето,ако искаш може да сложиш отгоре малка панделка![]()
Ами мисля че това е трикоПървоначално написано от n0ne
![]()
![]()
mecheeeee Плата с които си облицовала портмонето Лепи ли го? или го шиама е станало мн готино,,,,
браво
![]()
Лепила съм го с капчица... ноо съм прекарала плата навътре , за да не се вижда,че е лепено
![]()
http://prikachi.com/images/798/2494798O.jpg
http://prikachi.com/images/797/2494797d.jpg
мерсии![]()
1ви опит за такъв тип обици![]()
![]()
и аз си направих гривнички от бутилка, само че не с плат ами с прежда. скоро ще постна снимки![]()
а тези гривнички от бутилка не са ли много меки в смисъл..не се ли угъват/пречупват някак си
хмм, не, като ги носиш не. ако тръгнеш нарочно да ги мачкаш, ще се огънат, но много трудно да се счупят. все едно да счупиш бутилка.
такам нека и аз се присъединя ;дд амии вчера си взех глина, темперни бои, водни бои, четки, герданчета и т.н. та въпросът ми е какво мога да направя предимно с глината ? благодаря предварително![]()
много са хубавиПървоначално написано от mecheeeee
аа как се правят ако не е тайна![]()
амии с велуени връзчицинавиват се и се залепват
![]()
ехее я гледай браво направила си гиаз само където им сложих една плочица по средата и от вюдвете страни ги навивах различно
иначе честити
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
мерсииПървоначално написано от HeavensMaiden
аа каква плочица си сложила ?
...
амии ако си си взимала нещата от Слънчоглед в един от бурканите за джунджурий имаше едни кръгли плочици, малки, голями и средни. Те са като мидички едни мн странни, почти прозрачни, но като твърдост са като миди. Нз точно какви са и как се казватПървоначално написано от mecheeeee
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Мале аз днес си скъсах дънките на училище на един пирон.. и сега не знам как да ги напраяТе самите дънки са си такива - от онея ''накъсаните''
![]()
Разреза е в Г-образна форма.. как мислите, да го зашия ли леекоо... ще стане як ефект![]()
![]()