- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствен пиърсинг...
Някой би ли ми обяснил какво точно представляват тези изкуствени пиърсинги?![]()
аз имам за езика от плд на тъмно доволна съм те са пластмасови цветни топчета от долу имат издълбано и се закрепва с вакум смис ти го смучеш и то се намества оф как ти го обясних![]()
олее колко струваше и аз искамПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
да стресна наще най-малкото
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
дайте подробности,мухахах![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
4-5лв е зависи шарки и големина ама няма никога да забравя погледа на наще майка щеше удър да получи![]()
![]()
![]()
А мога да го слагам и махам когато си поискам,нали така?
![]()
Ии мога ли да си направя изкуствен лабрет?
пп: тъпи въпроси,ама изобщо не съм запозната с тая материя![]()
ААА! и аз искам! откъде верно се купува?!![]()
![]()
еее и аз си купих такъв само, че не с вакуум, а с магнит - 2 топчета които взаимно се привличат.
1 лв беше от всичко по левче.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Тва с вакума може ли да падне докъто ти е устата?
^ Ами може да падне.. ако го закачиш с някой зъб. Не може да се храниш с него.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
ама те не можеш да ядеш с него нито да спиш то е като излезеш да стреснеш няколко фр не и да ядеш и др
А от къде мога да си взема такъв пиърсинг в София. [с вакуум]
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
олее верно и аз имам такава с вакуумлесно е и е яко , но трябва да се плезиш или да си го сложиш към края на езика,което не стои хубаво
но иначе е ок
аз си я взех от Мола плд - 6 лв
![]()
Е то е супер тъпо изкуственото, защото има опасност и да падне и не е и истинско и даже в повечето случаи си личи, че не е истинско.Вместо да давате пари за магнитни или вакуумни обици идете, пробийте се и готово.Малко повечко пари излиза, е и малко болка, но какво от това....
мм къде дуп4ат езика при малка болка .. защото съм 4увала ,4е там е от местата където най-много болиПървоначално написано от foreverr
![]()
Първоначално написано от LuckyDA
Самото дупчене не боли .. просто усещаш как абоката минава през езика ти.. Боли след това, докато зарастне .. и при всеки е индивидуално
Мен не ме боля, не ми се поду езика и нямах никакви проблеми .. освен фъфленето.. и то фъфлих щот обичката беше голяма и ми опираше в небцето
![]()
може ли снимка малее мама как ще полудее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ихаа
мн ще е кефф плс някой да даде
Ето така изглежда.
Това са 2 топчета, които се засмукват. Може да си вземеш само 1 ако искаш и да си го сложиш където поискаш в устата.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Голяма глупост е.
Чувала съм, че прави рани от вакуума.
Running is my drug and I am overdosed ..
Това е истинско, хаха. Хоризонтално пробит език.Първоначално написано от Claymore
Running is my drug and I am overdosed ..