- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствен пиърсинг...

Някой би ли ми обяснил какво точно представляват тези изкуствени пиърсинги?
аз имам за езика от плд на тъмно доволна съм те са пластмасови цветни топчета от долу имат издълбано и се закрепва с вакум смис ти го смучеш и то се намества оф как ти го обясних
олее колко струваше и аз искамПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
да стресна наще най-малкото

"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
дайте подробности,мухахах
не се изказвай неподготвен,прасе
4-5лв е зависи шарки и големина ама няма никога да забравя погледа на наще майка щеше удър да получи

А мога да го слагам и махам когато си поискам,нали така?

Ии мога ли да си направя изкуствен лабрет?
пп: тъпи въпроси,ама изобщо не съм запозната с тая материя
ААА! и аз искам! откъде верно се купува?!

еее и аз си купих такъв само, че не с вакуум, а с магнит - 2 топчета които взаимно се привличат.
1 лв беше от всичко по левче.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Тва с вакума може ли да падне докъто ти е устата?
^ Ами може да падне.. ако го закачиш с някой зъб. Не може да се храниш с него.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
ама те не можеш да ядеш с него нито да спиш то е като излезеш да стреснеш няколко фр не и да ядеш и др
А от къде мога да си взема такъв пиърсинг в София. [с вакуум]
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
олее верно и аз имам такава с вакуумлесно е и е яко , но трябва да се плезиш или да си го сложиш към края на езика,което не стои хубаво
но иначе е ок
аз си я взех от Мола плд - 6 лв

Е то е супер тъпо изкуственото, защото има опасност и да падне и не е и истинско и даже в повечето случаи си личи, че не е истинско.Вместо да давате пари за магнитни или вакуумни обици идете, пробийте се и готово.Малко повечко пари излиза, е и малко болка, но какво от това....
мм къде дуп4ат езика при малка болка .. защото съм 4увала ,4е там е от местата където най-много болиПървоначално написано от foreverr

Първоначално написано от LuckyDA
Самото дупчене не боли .. просто усещаш как абоката минава през езика ти.. Боли след това, докато зарастне .. и при всеки е индивидуално
Мен не ме боля, не ми се поду езика и нямах никакви проблеми .. освен фъфленето.. и то фъфлих щот обичката беше голяма и ми опираше в небцето

може ли снимка малее мама как ще полудее

ихаа
мн ще е кефф плс някой да даде
Ето така изглежда.
Това са 2 топчета, които се засмукват. Може да си вземеш само 1 ако искаш и да си го сложиш където поискаш в устата.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Голяма глупост е.
Чувала съм, че прави рани от вакуума.
Running is my drug and I am overdosed ..
Това е истинско, хаха. Хоризонтално пробит език.Първоначално написано от Claymore
Running is my drug and I am overdosed ..