- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво те събуди тази сутрин
Един олигофрен![]()
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Първоначално написано от mixii017
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
сигнала изтощена батерия
Първоначално написано от FreelyGirl
Never back down !!
Наспах се и станах
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Първоначално написано от YoungBloodZ
Алармата на телефона..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Будилникът на телефона и след като го изключих и пак заспах-котьо ме събуди.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Алармата ..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
някъв нацист, а.к.а. майка ми --.-- и факта, че стените на тия апартаменти са по-тънки от препечената ми филийка --.--
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
Ех толкова щтастливи мнения от рода "сам/а се събудих". Аз винаги ставам като телефона ми се изпищи....
Любимите ми съседи...ще им го върна
Ах,блазя тиПървоначално написано от Nestle
![]()
---
aлармата
Наспах се и станах
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
въздуха........![]()