- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво те събуди тази сутрин
Сама се събудих.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Братовчед ми... в 7 и 30 О.о
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Някакви идиоти си режеха дървата в 8 сутринта.. Като, че ли са премръзнали от студ .. :/
телефона
Тъй като си бях на село, първия път проклетият петел на съседа, а след като заспах втори път ме събудиха брат ми и двамата братовчеди. После отидох пак да си легна, че беше рано и тамън заспах и съседката дойде у нас и се развряка за нещо, бях готова да я убияУжасна сутрин беше
![]()
Сестра ми в 9.00 -.- ;@
Алармата на телефона мии
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
тъпата резачка на съседите -.-
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Алармата ми![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
някъв простак звънна в 11 часа .. поо домашнияяя .. :@@@@@@@@@@@ .. :Д:Д
майка ми нахлу в стаята като на пожар, така и не разбрах защо
Алармата на някаква кола.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()