- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво те събуди тази сутрин
мисълта за този филм филм .. Значи гледала съм го много отдавна, но наистина ми хареса, но вече не помня името му .. може би като жанр е криминален и ужаси ... говори се за един сериен убиец, които убива 5-6 души и с тях оставя по 3-4 символа (шише, нещо си, нещо си) и най- вече част от мистериозен пъзел .. и накрая разследващата мисля, че беше една жена събира всички части и не получава някаква фигура, която я има в някаква си книга и тя я намира е една стара (май изоставена) библютека и май- накрая и тя умираше .. и помня, че първата жертва беше един просяк (май) и го беше закопал до едни релси и само ръката му се виждаше и до нея 3те символа и част от пъзела (на хартия) и едно дете го намери и извика полиция .. до някаква старя постройка ли беше .. нещо от рода ... та ако някой знае как се казваше филма да ми напише .. Моля ви
няква бормашина![]()
Самичка се събудих![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
един приятел, който не се обади снощи и звънна сутринта :д
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Приятелката ми с парче домашна бисквитена торта и чаша кафе <3
Алармата на телефона.![]()
Искам поне един ден да се наспя.
![]()
![]()
Уффф.... баща ми .. след дълги скандали до 3 сутрента :Д за морал и простотии :Д типично в негов стил... аз със слушалките той с мърморясването.. ;х