- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в дупето след анален секс?
Въпросът към момичетата е някоя пробвала ли е, какво е чувстовото, хареса ли ви и бихте ли опитали пак? А вие момчета, доставя ли ви удоволоствие?
Първоначално написано от alexkostov
После ще имаш изненада
![]()
Първоначално написано от sladka_celuvka
Що при тебе да не е имало а?Иначе е яко да и напълниш диференциала на сливката за да си смаже полуоските хахахаха!!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Не съм пробвал,би ме искефило но не искам изненади и няма да пробвам !![]()
Дали ни доставя удоволствие ? хах, че то в дупето е по яко отколкото в вагината![]()
I love my girl <3
Задължително, то иначе къв е симсъла? Чукаш в дупето за да е без презерватив и да свършиш!
И да трябва да се внимава при ваденето, че може да стане гаф и не е приятно... от личен опит го казвам![]()
Еми аз не съм пробвал ама 10000% е кеф..а къв гаф може да стане ? Едвали може да се "изпусне" така момичето :\
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Супер си е. Само и кажи после да не пърди, че ще си нацапа гащичките с шоколадова сперма.![]()
т'ва аналния секс....
не съм пробвала, не смятам и че ще го пробвам
да.
Точно и ясно!Първоначално написано от ImmortalTechnique
It's too late...
Задал съм въпроса конкректно и ясно, моля идиоти като ImmortalTechnique да не пишат въобще. Досега двама човека са ми отговорили на въпроса, за което им благодаря...
Какво стана дами, не сте ли пробвали?
Ами и на мен са ми свършвали в задника,но гафа не мисля ,че става от това дали вътре има сперма или не.Иначе ми харесва![]()
Какво чувство изпитваш?Първоначално написано от GirlfromHell
Ами само веднъж,но повече се усеща как му се втвърдява като че ли повече и някак си пулсира.
Втърдява?Той си е твърдПървоначално написано от Sisi95
Иначе пулсира да
![]()
Първоначално написано от alexkostov
аз съм гоблина с чорапите
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."