.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Контактни лещи

Здравейте! От доста време имам мерак за сини контактни лещи, но не мога да си представя да си '' бъркам'' в окото .. Може би ще ми се изсмеете, но ми е интересно боли ли ? И прибизителната цена на цветните лещи ? Също така искам да попитам дали може от тях да се получи някаква алергия, защото така съм чувала ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Алергия-не,но може да си ги възпалиш,ако не си миеш ръцете преди слагане.

Болка няма.Но ще ти трябва известно време докато свикнеш да си ги завираш.

Цветните са скъпи.Освен това не ти предлагам да си слагаш лещи и то цветни,ако имаш здрави очи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    не си копувай ще си развалиш очите

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ами аз само за цените мога да ти помогна.. в Джой пишеше за някакви лещи по 40-50 лева.
    Иначе една приятелка има сиви. Не боли, до колкото знам. Но са неудобни. Особено докато свикнеш. На нея в началото и се изместваха при мигане само..

Голям фен Аватара на Stellsy
    Отначало ще ти бъде трудно. Ако нямаш проблем със зрението не намирам никакъв смисъл да си купуваш контактни лещи. Аз съм късогледа и имам и лещи, и очила.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

В началото е доста трудно и ти се зачервяват очите

Нося лещи от известно време, но с диоптър. Ако нямаш проблем с очите, не ти препоръчвам да си взимаш. Ако все пак си решила, трябва да се грижиш адски много за тях.Задължително трябва първо да минеш през офтамолог. Отначало ще имаш проблеми със слагането, но в оптиката ще ти обяснят и зависи в коя, дори могат да ти ги сложат. Очите почти всеки път ще сълзят, което ест. е нормална реакция(все пак си бъркаш в окото). Ако не си миеш ръцете при слагане и махане, ще стане инфекция.Има си "правила" за гримове и мн. други... но всичко си е въпрос на навик

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си