.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Слон да им го тури на тея..!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Много ясно,за да прибират повече пари може направо без лятна ваканция да сме и да не учим зимата
    Шофирай разумно - стигни жив!

аз съм родена на 1 ви септември.Баси гадното

По принцип спортните училища почват от 1-ви ;д

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    Да съкратят лятната ваканция, за да бъде зимната по-дълга? Не, мерси.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Много ясно,за да прибират повече пари може направо без лятна ваканция да сме и да не учим зимата
    ама после мрънкаш, че стаята ти не е хубава или отоплението не става. а знаеш ли какво е необходимо и двете неща да се оправят?

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Много сте се уморили от учене сякаш...
    ОДИН!!!

Повече от фен
    Това за започване на учебната година от първи не е добра идея изобщо.. Особено 9,10,11 клас, които и без това имат 2 месеца и 15 дни, сега вече само 2 ли ще са.. Хората искат да ходят на плаж цяло лято, да работят, предпочитам да имам 5 дни коледна, но лятната да не я намаляват.

Дейба тъпия ГЕРБ и Бойко
    СЕ гледат да източат народа за всяка стотинкам,за да спестят от отопление и за тва да почне по-рано зимната когато е по-топло.Гадове мръсни.Значи аз като съм 11 клас и сега едно нормално лято не мога да си изкарам
    Също повечето хора ходят на почивка след 1 септември когато е по-евтино.Искат да мръзнем зимата повече,а лятото да не можем да се насладим
    Дано да падне по-бързо това правителство,че нещата отиват на много зле в последно време

Banned Фен
    ДА ЕБА МАМА МУ АЛХОХОЛА ДИГНА ЦЕНИТЕ ,ВИЕ ЗА УЧИЛИЩЕ ГО ПСУВАТЕ

Супер фен Аватара на mlakniwe

бахти не стига, че ще почвам на 1-ви септември, а и няма да имам пролетна ваканция защото ще карам производствена практика (туй е само за нащо даскало май)

Град
    Реалноста
    Ами аз съм 11 клас и това не ме вълнува много, защото ми остава само една година (разбира се после ще кандидатствам). Без това не е сигурно това дали ще влезне в сила за идния септември, а дори и да влезне от 6-ти до 12 септември с моя клас отиваме на екскурзия по случай завършването. Тъй, че ми си е все едно до някъде..
    Човек не може да промени миналото. Той просто решава как ще използва настоящето,
    за да направи бъдещето си по-добро.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Няма да започва на 1 - ви !

Ми мене не ми особено харесва да ни режат ваканцията заради пари,тъпанари,кво като ни одължават зимната,септември още е топло и става за море,тъпаци,ако се приеме тва не знам...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Пффф, тази година завършвам 12ти клас... дреме ми на матурата

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    MoHTaHa
    охх...аман от глупости! Те са оправили другите проблеми в образованието,ама сега това им е големият проблем - да мислят за ваканциите! Обедена съм,че тези хора си нямат работа и цял ден мислят само глупости! От сорта на тази,предучилищната да започва на 5годинки...Абее до някоя друга година ще предложат чви клас да се започва на 5 години иии да няма никакви ваканции,само събота и неделя!...
    Честно казано МНОГО СЕ РАДВАМ,че вече не съм ученичка!

А защо да не учим цялата календарна година ?
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Ем нормално... целия свят почва на 1 Септември..
    Но всички са против защото са свикнали да е на 15.

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ама после мрънкаш, че стаята ти не е хубава или отоплението не става. а знаеш ли какво е необходимо и двете неща да се оправят?
    Да,но тва не е решението.А знаеш ли колко пари дават училищата за глупости,вместо да пестят...и,че за повечето неща (пердета,щори и т.н.) искат пари от учениците....

искат от учениците, защото учениците са тези, които рушат всичко и съсипват пердета, щори и т.н. все пак не може всеки път от училището да плащат за пердета, защото някой идиот е решил, че не му харесват и ги е съсипал.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    За осем години в училище нищо не съм счупила/разпердушинила/скъсана. Обаче съм плащала и брави, и пердета.. Без да съм направила нищо.
    Колкото до започването на първи септември.. Поредната простотия.. Имам рожден ден на дванайсти, ще е адски тъпо.

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    искат от учениците, защото учениците са тези, които рушат всичко и съсипват пердета, щори и т.н. все пак не може всеки път от училището да плащат за пердета, защото някой идиот е решил, че не му харесват и ги е съсипал.
    В случай,че ученици са виновни съм съгласна.И ние ще си купуваме скоро пердета,защото някой е решил да ги скъса
    Както и да е...ако стане поне да има резултати от това ''спестяване'' на пари... което много ме съмнява..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си