- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учебната година ще започва на 1 Септември?
Първоначално написано от dakata123
Много ясно,за да прибират повече пари може направо без лятна ваканция да сме и да не учим зимата![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
аз съм родена на 1 ви септември.Баси гадното![]()
![]()
Първоначално написано от kris4ety14
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ама после мрънкаш, че стаята ти не е хубава или отоплението не става. а знаеш ли какво е необходимо и двете неща да се оправят?Първоначално написано от Biskfitka
Много сте се уморили от учене сякаш...
ОДИН!!!
Това за започване на учебната година от първи не е добра идея изобщо.. Особено 9,10,11 клас, които и без това имат 2 месеца и 15 дни, сега вече само 2 ли ще са.. Хората искат да ходят на плаж цяло лято, да работят, предпочитам да имам 5 дни коледна, но лятната да не я намаляват.
Дейба тъпия ГЕРБ и Бойко
СЕ гледат да източат народа за всяка стотинкам,за да спестят от отопление и за тва да почне по-рано зимната когато е по-топло.Гадове мръсни.Значи аз като съм 11 клас и сега едно нормално лято не мога да си изкарам
Също повечето хора ходят на почивка след 1 септември когато е по-евтино.Искат да мръзнем зимата повече,а лятото да не можем да се насладим
Дано да падне по-бързо това правителство,че нещата отиват на много зле в последно време
ДА ЕБА МАМА МУ АЛХОХОЛА ДИГНА ЦЕНИТЕ ,ВИЕ ЗА УЧИЛИЩЕ ГО ПСУВАТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бахти не стига, че ще почвам на 1-ви септември, а и няма да имам пролетна ваканция защото ще карам производствена практика(туй е само за нащо даскало май)
Ами аз съм 11 клас и това не ме вълнува много, защото ми остава само една година (разбира се после ще кандидатствам). Без това не е сигурно това дали ще влезне в сила за идния септември, а дори и да влезне от 6-ти до 12 септември с моя клас отиваме на екскурзия по случай завършването. Тъй, че ми си е все едно до някъде..![]()
Човек не може да промени миналото. Той просто решава как ще използва настоящето,
за да направи бъдещето си по-добро.
Ми мене не ми особено харесва да ни режат ваканцията заради пари,тъпанари,кво като ни одължават зимната,септември още е топло и става за море,тъпаци,ако се приеме тва не знам...![]()
охх...аман от глупости! Те са оправили другите проблеми в образованието,ама сега това им е големият проблем - да мислят за ваканциите! Обедена съм,че тези хора си нямат работа и цял ден мислят само глупости! От сорта на тази,предучилищната да започва на 5годинки...Абее до някоя друга година ще предложат чви клас да се започва на 5 години иии да няма никакви ваканции,само събота и неделя!...
Честно казано МНОГО СЕ РАДВАМ,че вече не съм ученичка!
А защо да не учим цялата календарна година ?![]()
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Ем нормално... целия свят почва на 1 Септември..
Но всички са против защото са свикнали да е на 15.
Да,но тва не е решението.А знаеш ли колко пари дават училищата за глупости,вместо да пестят...и,че за повечето неща (пердета,щори и т.н.) искат пари от учениците....Първоначално написано от lubomirky
искат от учениците, защото учениците са тези, които рушат всичко и съсипват пердета, щори и т.н. все пак не може всеки път от училището да плащат за пердета, защото някой идиот е решил, че не му харесват и ги е съсипал.
За осем години в училище нищо не съм счупила/разпердушинила/скъсана. Обаче съм плащала и брави, и пердета.. Без да съм направила нищо.
Колкото до започването на първи септември.. Поредната простотия.. Имам рожден ден на дванайсти, ще е адски тъпо.
В случай,че ученици са виновни съм съгласна.И ние ще си купуваме скоро пердета,защото някой е решил да ги скъсаПървоначално написано от lubomirky
![]()
Както и да е...ако стане поне да има резултати от това ''спестяване'' на пари...което много ме съмнява..