- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лорис-маска за коса
Здравейте,
доволни ли сте от маската на Лорис със змийско олио?
http://plamboy.com/Maska-uvredena-tr...rys-p-500.html
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Аз имам маската на Лорис, само че с чесън и съм доволна. Само положителни мнения съм чувала за тази маска. Няма да сгрешиш, ако си я купиш, а и не е никак скъпа.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
твърдо да
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз пък си я търся от много време и нещо не я намирам,чувала съм само добри мнения за нея
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^ а аз днес я видях в билластори ми се хубава и реших да питам
![]()
that burn for only me
Имам я, не е нищо особеноНе ми действа никак
Кво с нея, кво без нея - все тая. Иначе имам и познати и в интернет почти всички са доволни от нея. Изглежда проблема е в мен ;д;д
еlsy![]()
Много съм доволна. Косата ми от пресата беше започнала да нацъвтява тук там, да се изтнощава, да губи мекотата си.. Тая маска в комбинация със Елсев 5 Рипеър направи чудо.
да определено
Просто аз
^ аз я видях в Billa към 8 лева беше![]()
that burn for only me
Има я в ДМ - 5,50 лв, вчера си я купих.Първоначално написано от Molzinka
Доволна съм , но ми писна да я ползвам вече ;д и много бързо ми пада боята от тази маска![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз имам тази за къдрава коса,но пък се появи проблема,че от много суха,стана много мека и по-трудно се оформят къдриците![]()
Така че не прекалявай с нея,1 път в седмицата я ползвай![]()
От 1 седмица я използвам и мога да ти кажа, че просто НЯМА друга такава маска - страхотна е!!!
Жалко, че когато косата ми наистина беше увредена - не съм знаела за нея.
Но нищо, сега когато косицата ми е перфектна - става още по-перфектна!![]()
![]()
И аз я купих от Билла за 8лв някъде.![]()
Само да каже, че маската е "бъкана" със силикон, за това по-полека с нея.![]()
преди имах тази със змийското масло,а сега съм с чесън.хубава е маската ама наистина трябва да се внимава с количеството защото ако сложиш много става нещо отвратително и е хубаво когато стигнеш до средата да спреш да си вземеш някаква друга и като свърши другата пак да продължиш с нея
В мухата Цеце има двойно повече витамин С от колкото във всяка друга муха.
И какво като е бъкана със силикон и защо да се правят почивки с тази маска !? Какво ще стане с косата !? Обяснете ми.![]()
![]()
ПЪЛЕН БОКЛУК!! ..
В състава й няма нищо по - различно от обичайното придружено с много силикони, които в крайна сметка само заглаждат порърхностно косъма без да го заздравяват отвътре!!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
добре е да с направи една почивка защото количеството е много -1 кг ,а е хубаво да се сменят често продуктите за коса защото се получава пърхот при употребата на един и същи продукт дълго времеПървоначално написано от vagarious
В мухата Цеце има двойно повече витамин С от колкото във всяка друга муха.
.. ако търсиш подхранване, заздравяване в тази маска НЯМА да го намериш!Първоначално написано от vagarious
До колкото знам силиконите се натрупват по косата като образуват тънък слой върху косъма, който НЕ позволява на полезните съставки от друга маска (примерно) да навлезнат ..![]()
Един вид само заглажда самия косъм без особена полза? ..![]()
Ако маската я нанасяш и върху корените е възможно и тях да запуши, което води до още поредица проблеми ..![]()
Priceless .. <3
а тогава какво препоръчваш което не е само за изкуствен блясък, а наистина заздравява косатаПървоначално написано от Hilary_
Ами много зависи от типа на косата, от това как се поддържа, какви продукти се използват и т.н. .. за всеки си е индивидуално ..Първоначално написано от ri41
Не искам да те подведа за някой продукт ако стрелям на посоки ..
Priceless .. <3