.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Въпрос относно ...

Имам да правя презентация на тема " Здравни познания и хигиена на кръвоносната система " Та намерих малко информация в нета за " Здравни познания и хигиена на сърдечно съдовата система "

Та искам да попитам има ли голяма разлика между кръвоносна система и сърдечно съдова система ?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Вие сте много назад бе. Иначе мисля, че в учебниците не правят разлика, защото сърцето и кръвоносните съдове спомагат за непрекъснатото движение на кръвта в организма. Смисъл те са си тясно свързани. Според мен едното неможе да съществува без другото. Така че, мисля че няма разлика. Пък и в учебниците не правят такава.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Вие сте много назад бе. Иначе мисля, че в учебниците не правят разлика, защото сърцето и кръвоносните съдове спомагат за непрекъснатото движение на кръвта в организма. Смисъл те са си тясно свързани. Според мен едното неможе да съществува без другото. Така че, мисля че няма разлика. Пък и в учебниците не правят такава.
    Океу благодаря ти

Има съвсем мъничка разлика. Сърдечно съдовата система обхваща и кръвоносната, и лимфната система. Кръвоносната си е отделно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си