.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Раздаване на брошурири,листовки и вестници

Някой може ли да ми каже къде мога да си потърся работа да раздавам листовки,брошури,вестници и т.н. на 14 се съм и ми трябват малко пари или да ми кажете някой сайт в който да потърса благодаря ви предварително.

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Много странно как, в голям град като София, не намирате работа.Хората в малките градове с ограничени работни места как намират ? Не става само с търсене от нета.Първото място което може да проверите е някой голям супермаркет - Кауфланд ; Плус ; Метро.Мисля, че те назначават за разпространяване на техните рекламни материали.Мераклии за почасови работи много, за това и трудно ще намериш обява за такава работа в нет-а.

...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На 14 ще ти е малко трудно. Все пак е незаконно и на работодателите не им се набутва с малолетни. Когато аз бях на 14 беше по-лесно, но сега контролът е по-затегнат.

Град
    somewhere over the rainbow
    Никакъв експириънс ,но все пак за какво са ти пари ?
    На 14 по-добре спестявай от закуски и оползотвори работното си време с учене. Инак до 40 само листовки ще раздаваш .

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    е как за кво, хероина се е вдигнал
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    На 14 ще ти е малко трудно. Все пак е незаконно и на работодателите не им се набутва с малолетни. Когато аз бях на 14 беше по-лесно, но сега контролът е по-затегнат.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    е как за кво, хероина се е вдигнал
    Прав е . MartyParty няма как да стане да оползотворя работното си време в учене просто предпочитам като се прибера от даскало да излеза да раздавам листовки отколкото да седна да се забутам да уча .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си