Цитирай Първоначално написано от Iliana4eto93
Моля ви не нападайте мен. Какво съм виновна аз, че искам да потърся помощ за приятелката си, тъй като не мога да й я дам сама? Опитвам се да говоря с нея, но тя не ме слуша. Ако говоря с родителите й, вероятно ще ме намрази, а тя е най-добрата ми приятелка...и е меко казано най-добрата...просто нямам думи, с които да опиша приятелството ни. А къде може да се реже, без да засегне вени?
абе ти наред ли си? да реже пък може случайно да не уцели мястото където са и вените ... я се съвземете ДЕЦА !

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
Цитирай Първоначално написано от Iliana4eto93
Моля ви не нападайте мен. Какво съм виновна аз, че искам да потърся помощ за приятелката си, тъй като не мога да й я дам сама? Опитвам се да говоря с нея, но тя не ме слуша. Ако говоря с родителите й, вероятно ще ме намрази, а тя е най-добрата ми приятелка...и е меко казано най-добрата...просто нямам думи, с които да опиша приятелството ни. А къде може да се реже, без да засегне вени?
Не те нападам, нервирам се на глупостта на новите поколения (защото не ви давам повече от 14-15 год.) ..

По-добре да те намрази и да е жива, отколкото да си останете приятелки, но тя да умре, не съм ли прав? Пък и ако ти е истинска приятелка би трябвало да оцени опита ти да я спасиш, вместо да те мрази, че си я "издала"..
да ти кажа сериозно ..не вярвам,че ще го направи..вярно има и деца дето го правят ама повечето само си блещят не им стиска да го направят от страх ! и все пак не те знам кой набор си ама мислиш като малко дете за нещо толкова сериозно