.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=270298 Ето тук ще намериш и отговора на втория ти въпрос.

И както вече ти казаха > не смяташ ли,че щом те първа задаваш такива въпроси не ти е време за секс?
    А тоя аргумент,че приятелката ти щяла да иде при някой друг да я ''отвори'' (как ме дразните с тоя гнусен израз...) е СТРАШНО МАЛОУМЕН! Да му се не види,не можете ли да осъзнаете, че секс не се прави за едното ''отваряне'' и следване на модата.
    Недей сега да казваш ''ама ние се обичаме'' или нещо друго нелепо, щото само ще излъжеш себе си. По начина ти на говорене си личи как стоят нещата.
    Вместо да си мислиш,че само с пишката си ще я задържиш, вземи си помисли как да и покажеш и по друг начин, че си струва да бъде с теб.

Както и да е... няма смисъл да ти се изнасят лекции. В крайна сметка ако ти стигне акъла ще се осъзнаеш (А дано.)

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=270298 Ето тук ще намериш и отговора на втория ти въпрос.

И както вече ти казаха > не смяташ ли,че щом те първа задаваш такива въпроси не ти е време за секс?
    А тоя аргумент,че приятелката ти щяла да иде при някой друг да я ''отвори'' (как ме дразните с тоя гнусен израз...) е СТРАШНО МАЛОУМЕН! Да му се не види,не можете ли да осъзнаете, че секс не се прави за едното ''отваряне'' и следване на модата.
    Недей сега да казваш ''ама ние се обичаме'' или нещо друго нелепо, щото само ще излъжеш себе си. По начина ти на говорене си личи как стоят нещата.
    Вместо да си мислиш,че само с пишката си ще я задържиш, вземи си помисли как да и покажеш и по друг начин, че си струва да бъде с теб.

Както и да е... няма смисъл да ти се изнасят лекции. В крайна сметка ако ти стигне акъла ще се осъзнаеш (А дано.)
    +1000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Сигурно си много малък ти спермата си виждал ли си? Ако сега си в пубертета е нормално спермата ти да е като слуз безцветна... И аз преди се чудих кво е тва не вярвах да е сперма ама уви

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ба само аз ли не я изпускам тая предеякулационна глупост ?
    Не бой се, не си сам .. и аз нямам такива глупости .. ;дд :P

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от xxxxxx
    И ако ти е например 14-15 сантиметра дали би им се сторило малко.Благодаря предварително

не,не означава

А.. и при мен се получава тоя филм.. ;Д

Re: Бихте ли ми отговорили???

Цитирай Първоначално написано от xxxxxx
    Първо искам да сопделя,че досега не съм правил секс.Та нъпросът ми е следният:Когато се целувам и се натискам по-дълго време с гаджето забелязвам<че след това имам нещо мокро на боксерките.Не е сперма а е нещо като слуз!!!Това може ли да е признак че като правя секс ще свършвам много бързо.Моля за сериозни отговори<че много се притеснявам

Някои го наричат "лигавица" и се получава преди да свършиш

Повече от фен
    слуз wtf ти да не си некав охлюв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си