.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ ТРЯБВА МИ ТОЗИ ПРЕВОД ДО ДОВЕЧЕРА

Испански език Моля преведете този текст за утре ми е спешно е много

Durante 18 d

Ами ето,нещо такова е
    (оставам (...) на местата,на които незнам думите...сори че така)

За 18 дни платото с гр. Пуно на езерото Титикака (3.870 m) става столица на фолклора на Америка: има повече от 200 банди от музиканти и танцьори в чест на първите девет дни.През първите девет дни стюардите управлявали храма и заплащали маси за празненства и фойерверки. На централният ден, 2 февруари,светът се задвижва от града с шествие маршируващи зад нея верен свещеник, християни и езичници.Тогава е и времето за представяне на групи музиканти и танцьори,извършващи шествието.

Страната, която е свързана с селскостопанските ритуали на засаждане както и с добива на реколта в региона. Танцът на беса или (...) е главният на фолклорната трупа. Танцьорите правят предложения на земята (Pacha мама).(...) играят облечени в пъстри костюми и почти винаги маскирани. Най-впечатляващи маски за ужасяващи ефекти са тези на животни, с дълги усукани рога, свързани с дявола, а също и бога на минералите. Култът към мъртвите,изпълняван най-накрая,като "сбогом" се прави на гробищата като поклон пред мъртвите.

Та това е...надявам се да съм била полезна
    И много съжалявам за празните места..
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

хеей и си чакам почерпката (sun)
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си