- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- как да си пренастроя клавиатурата? плс хелп!
Здравейте!
Имам проблем и понеже не мога да го реша сама, се обръщам към вас.. ако случайно има знаещи хора тук
Взех си лаптоп и при работа с него забелязах, че не всяка буква/знак отговаря на бутона, на който е означено, че я има..
например "@" -та не е на цифрата 2 като натисна Shift, а е там, където трябва да са ми двойните кавички, а кавичките пък се появяват след като сменя езика на български, натисна Shift и съответния бутон..
знакът # го няма изобщо и сякви подобни глупости.. имате ли идеи как се пренастройват бутоните на клавиатурата, сиакм да си ги направя да съответстват на това, което е отбелязано на бутоните..
дано някой знае.. мерси предварително![]()
Преинсталирай си драйверите на клавиатурата...трябва да имаш диск!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Аз по скоро бих казал да погледне езика по който е настроена клавиатурата... Има значение точно какъв е "EN" - английския език по който се пише и кой символ на кой бутон се пада. Също така е хубаво да се остави само 1 език във всяка категория:
![]()
Тука винаги има знаещи...Първоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
направих го както на картинката, която си показал.. СТАНА! Мерси много!!! чудех де маех се кво ли може да е.. мерси много за помощта!Първоначално написано от doomkillerr
Радвам се, че можах да помогна...Първоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()