.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

как да си пренастроя клавиатурата? плс хелп!

Здравейте!

Имам проблем и понеже не мога да го реша сама, се обръщам към вас.. ако случайно има знаещи хора тук

Взех си лаптоп и при работа с него забелязах, че не всяка буква/знак отговаря на бутона, на който е означено, че я има..
    например "@" -та не е на цифрата 2 като натисна Shift, а е там, където трябва да са ми двойните кавички, а кавичките пък се появяват след като сменя езика на български, натисна Shift и съответния бутон..

знакът # го няма изобщо и сякви подобни глупости.. имате ли идеи как се пренастройват бутоните на клавиатурата, сиакм да си ги направя да съответстват на това, което е отбелязано на бутоните..

дано някой знае.. мерси предварително

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Преинсталирай си драйверите на клавиатурата...трябва да имаш диск!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Аз по скоро бих казал да погледне езика по който е настроена клавиатурата... Има значение точно какъв е "EN" - английския език по който се пише и кой символ на кой бутон се пада. Също така е хубаво да се остави само 1 език във всяка категория:

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: как да си пренастроя клавиатурата? плс хелп!

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Здравейте!

ако случайно има знаещи хора тук

-мерси предварително
    Тука винаги има знаещи...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Аз по скоро бих казал да погледне езика по който е настроена клавиатурата... Има значение точно какъв е "EN" - английския език по който се пише и кой символ на кой бутон се пада. Също така е хубаво да се остави само 1 език във всяка категория:

направих го както на картинката, която си показал.. СТАНА! Мерси много!!! чудех де маех се кво ли може да е.. мерси много за помощта!

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    направих го както на картинката, която си показал.. СТАНА! Мерси много!!! чудех де маех се кво ли може да е.. мерси много за помощта!
    Радвам се, че можах да помогна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си