- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Срамува се че сам българин
срамувам се от ниския начин на живот
срамувам се от простите хора
срамувам се от тапите нахакани копелета дето живеят тука ( маикави проста да еба)
и тн , благодаря за вниманието![]()
То само в България е така, да знаеш
Аз пък се срамувам от такива като теб, дето знаят само да се оплакват и винаги другите са им виновни![]()
Ми срамувай си се.
Аз пък не се срамувам от нищо. :P
Don't worry, be happy!
И аз се срамувам че има хора като тебе, ма какво да се прави
но едва ли щеше да се срамуваш ако беше "американец" и свързваше Европа с Лондон и нищо др
или пък си мислеше че в Европа караме с десен волан, или че само с десен волан се прави дрифт
или пък че хонда е кола...
или пък като викаш на макдоналдс "Ресторант"
или че всички от твоя народ са 200 килца +
и тн...![]()
Тогава се разкарай от България и не ни занимавай със себе си.
Ако всички такива мрънкала се изнесат, може и да започнем да вървим нагоре.
Работата е, че обикновено мрънкалата остават, а способните се изнасят. ;/
Или мрънкалата отиват в чужбина и се връщат след няколко месеца посрани.
На такива няма угодия където и да отидат.
Добър виц! Винаги търсите вината в др-я, а не в себе си!Първоначално написано от PainMonopoly
срамувай се от неграмотността си
България може и да се оправи, ама ти едва ли....
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ама то:Първоначално написано от KpucmuHa
едва ли България ще се оправи..Като имаме такива "управители"..
+ това и автора може да "стане" грамотен..Така,че...
Иначе всички го нападнахте,че му е виновен някой друг..Че не търси вината в себе си..
А той каква вина всъщност може да има..Не е той виновен,нито пък ние,че България е такава![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
България може да е сяква.Може да има дупки по улиците,тъпи управляващи....ама да кажеш,че те е срам,че си българин.....![]()
![]()
![]()
дори и да се ограмоти не означава, че ще се оправи...Първоначално написано от SmilezZz
--Лудите, лудите - те да са живи!
Знаеш ли какво drogba333 прочети ,,История славянобългарска'' пък тогава говори! Ние може да сме най - големите простаци с извинение, но преди сме били най - силните !! Аз се гордя, че съм българка, но не се гордея с такива като теб.
Личи си от правописа ти..
Иначе:Първоначално написано от Nakadah
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
прав си нямаше да се срамувам , а и не ме интересува какво е било преди 200 години , говорил сам с смн хора които са напуснали страната бни и зимат космически заплати за които примитивните ви български мозъци немогат и да си помислят , поради простата причина че всички българи сте ограничени , аре със здраве да ве еба в тапата българска изметПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
Ах, как ме забавляват същества като теб!Ти не си ли българин/българка, че пишеш: "всички българи СТЕ ограничени"? А пък вместо да седиш и да се вайкаш, че си заобиколен от "тАпа българска измет", си напъни мозъчето, стани специалист в нещо и отивай в чужбина да изкарваш "космическа заплата"! Освен това си помисли дали "изметта", която те заобикаля, не е съставена точно от хора като теб! И дано на чужд език пишеш по-добре, защото с вероятно скапания по твоите разбирания български език хич не те бива! Една представителка на "ТАПАТА БЪЛГАРСКА ИЗМЕТ", която няма нищо против да я наричат така, ти пожелава всичко хубаво!
![]()
Поне да беше споделил, къде майка ти чисти помия за да те издържа, дрогба![]()
Алоооу, я слЕзни на земята бе! Ти от къде си тръгнал? От луната ли? Най-смешно е да си загърбиш корените...![]()
Българин съм и ви го казвам , на чужд език пиша по добре поради простата причина че ми е по приятенПървоначално написано от Angelu6ka
СМЕРТ маиками не чисти помия аи сам сигорен че искарва подобри пари от твоита ,
AMK маината на корени и на всичко хич не ми дреме![]()
ми кЪт не ти дреме какво ни занимаваш с глупостите ти,бе?! И аз живея в чужбина,ама не се пиша чужденка,нали..това не ме прави по-интересна,по-красива или по-умнадори и в Иран да отида пак ще съм си българка!
заради такива като теб нацията ни изчезва..станахме българо-ромско-турска държава..като българите-най-бързо намаляваме,за сметка на останалите!
• Обичай,за да те обичат! •
Просто си изкавам мнението , мн ми пука ако ште сите булгари да пукнат.Първоначално написано от xSANYAx
точно такаПървоначално написано от Mooo6no
Schhh! Hear the silence...
Божеее доживях и това да видя...как може такова нещо човек да се срамува от родината си...съгласна съм, че държавата ни си има много трески за дялане... но все пак тя ни е родината.. тук сме се родили... тук е минало детството ни...тук сме живяли и от нищо сме се превърнали в нещо(е повечето де)...разбирам , че много хора забягват, но повечето го правчт по финансови причини... и при всяка възможност се връщат в родината си... и съм чувала много от тях да казват, че България е изклюяително красива държава...аз лично обичам родината си и се надявам да има повече хора като мен... дори и да отида в някоя деуга страна никога няма да забравя корените си....