- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, пробвали ли сте сандвич?
Я си кажете пробвали ли сте сандвич или иначе казано една пишка отзад и една отпред по едно и също време? По-хубаво ли е в сравнение със само вагинален или само анален секс? А тези които не са пробвали имат ли мераци или поне фантазии?
Ше ти кажа три думи : Ти си извратенПървоначално написано от alexkostov
![]()
![]()
![]()
По як е сандвича с две момчета и 1 момиче :razz:
Т.е. влакче с локомотив момичето
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Хах веднъж щях да го правя с един от бившите ми и неговия най-добър приятел. На гаджето ми му беше 17см, ама на приятелят му, който се готвеше да бъде отзаде му се оказа 22см и дебел като слонски хубот...да не ви казвам колко бързо се изпарих от там.![]()
Случвало е да си фантазирам подобни неща, усобенно, когато правим секс с гаджето ми в поза ездачката и през това време той ми стимулира анала с пръстче. Супер възбуждащо си е, но понякога си позволява идиотщини, при които ми се преебава настроението.![]()
Честно казано нямам намерение да правя 3ка с момчета. Преди доста си падах по момичета и, ако някога в бъдеще гаджето ми поиска 3ка с 2 момичета бих се съгласила, ако връзката ни е достатъчно сериозна, здрава и дълга. Няма нищо лошо да се експериментира. Предпочитам да му разреша и да го направим 3мата пред това да кажа не и той зад гърба ми след време да реши да направи някоя глупост.
за тебе първо се сетих ,че ше пишешПървоначално написано от Alexandra1993
не се и съмнявам де![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Callisto
А, бе, бритци, ти тъп ли си? Не стига, че нищо не пишеш по темата, поправяш тъпи грешки и се мислиш за голям умник, а отгоре на всичко даваш и недодялкани коментари за кой се съмняваш и за кой не... Уважавам хората, които имат смелоста да си признаят и да напишат какво мисля, като двете момичета, а ти сам си направи извода какво ми е мнението за теб...
А да, и като си толкова взискателен на тема правопис ще си позволя да те коригирам - в случая се пише "за теб" , а не "за тебе".
ооо малее ко ше правя ся като ме мразиш,трябва да си тегля коршумаПървоначално написано от alexkostov
![]()
ся сериозно-твоето мнение не става за нищо,дори не мога да кажа ,че си жалък,защото не си дори и толкова
айдеее,мани ,върви си прави сандвичите с алекс
и не ми говори в мъжки род бе глупакооо
глупостииииииииииииии-тебе е правилното заклевам сеееееееПървоначално написано от alexkostov
зле зле
Просто като нямаш мнение по темата не се обаждай! Тука трябва модераторска намеса, вместо да ръсиш тъпи клишета по-добре млъкни и си гледай твоите теми, които са ти интересни. Айде ходи си гледай листопада сега...
Заклевай се и си тегли кОршума![]()
"айде, мани.." Я не съм от село, нали?Първоначално написано от britzy
а ти учебника по БГПървоначално написано от alexkostov
![]()
я откъде да те знам къв си бе,пък и изобщо не ме бърка деПървоначално написано от alexkostov
Аз ли да го погледна, провери кога се използват двете форми...
оф за "тебе" ли става въпрос-човекооооо,класната ми е по БГ,много ясно ,че ще ни поправи ако сбъркаме-и за "тебе " доста се кара ако кажем "теб"Първоначално написано от alexkostov
капииииииш лиии???
Така чисто неутрално като ти гледам коментарите просто от всякъде личи колко много завиждаш на Алекс, а това се отнася и за 90% от момиченцата тук. Това е аналог на биг брадър фемили - Алекс играе ролята на Елеонора.
Що се отнася до теб не виждам смисъл да споря с теб относно правопис, то си личи, че си проста на селска лейка..
завиждам на Алекс-тая селска пръчка дори не я знам коя еПървоначално написано от alexkostov
ари моля ти се-имам това,което съм си пожелала,няма какво повече
Поне имам сериозно гадже,а не като нея,всеки ден нов я клати
То в едни случаи се използва "за тебе", а в други "за теб", ама това по село не се забелязва много, така че не се напъвай.Първоначално написано от britzy
Първоначално написано от britzy
![]()
Ми момичето може да си го позволи, ти явно не си толкова желана и си избиваш комплексите във форума. Какво като имаш сериозно гадже? Чудо голямо...Първоначално написано от britzy
да ве,сигурно,ама пак не разбрах от правописа как стигна до алекс,нещо май тА кефи а?Първоначално написано от alexkostov
![]()