- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, пробвали ли сте сандвич?
[quote="alexkostov"][quote="britzy"]амии да поне това имам-а не като нея разчекнат задник и разчекната п***а,това е-аз имам стойност,тя надали съдейки по вулгарното й изразяване и тнт,ноооо стига съм я осъждала-не заслужава да си губя МОЕТО време за неяПървоначално написано от alexkostov
![]()
По последното ти мнение мога да съдя, че си около 8 клас най-много. Ако си по-голяма - по-зле за теб. Айде ходи си тегли коршумо...![]()
[quote="britzy"][quote="alexkostov"]"Разчекнат задник" и "разчекната п***а" са типичен пример за едно НЕвулгарно изразяване. Трябва да взимаме пример от теб.Първоначално написано от britzy
хах да ,а ти си тегли един кУр отзад(така де сандвичО )Първоначално написано от alexkostov
не съм осми клас,жалко е и за теб,че продължаваш да пишеш,даам.Ако искаше щеше да спреш,какво да ти кажа повече.![]()
стига си спамил -има си ЛС
или не знаеш
изразих се така за нея,защото тя бива оприличавана само с това-друго няма
качества няма,нищо друго няма
Забравих да кажа, че вече дори не си правя труда да коригирам правописните и пунктоационните ти грешки, които рязко се повишиха. Това ти го казвам, за да разбереш, че не е коректно да поправяш грешки на другите, като ти самата не можеш да си напишеш една реплика без грешка..
освен куршум друго няма сбърканоПървоначално написано от alexkostov
dream on![]()
![]()
![]()
Така или иначе тая тема ще я пречистят, нека другите се посмеят малко на твой гръб. А и аз не държа да трупам мнения, имах питанка и случайно се получи, че мога да се посмея на хорската тъпотия(в частност на твоята).Първоначално написано от britzy
[quote="britzy"][quote="alexkostov"]Постарах се да поправя малко от грешките ти. Аз ги преброих 7, незнам за теб или според теб понктуационните грешки не са грешки?Първоначално написано от britzy
[quote="alexkostov"][quote="britzy"]еее супер-сега ще знам и какво друго да не бъркам на матуратаПървоначално написано от alexkostov
![]()
![]()
ПП-много ясно.че са грешки,но аз приемам фактите и продължавам
и се съгласи,че повечето тук пишат адски по-ужасно от мен.Моля ти се пффф
ПС-другият път не знам отделно
даа,добре че е съфорумникът![]()
-пунктуация се пише мой човек
и пУнктУация
Само в мълчанието има слово, само в мрака-светлина, само в смъртта-живот...
оо хиларито е пичка![]()
ама като гледам и ти ми се вързваш-хаха божеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oф ами да има бе-важното е,че сега не ги допускамПървоначално написано от BabyDesi
и стига си си правила труда за мене-оценявам го,ама ти се оля ,бе момичеее![]()
3 СТРАНИЦИ С СКАНДАЛИ ЗА ПРАВОПИСА![]()
оле боже..
по темата:да,правила съм само веднъж и НЕ ми хареса.После извесно време неможех да хода![]()
трябва да си дооста здрав физически за да издържиш на такова нещо.
Първоначално написано от finger4o
е тва момиче ме радваПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
[quote="alexkostov"]А, бе, бритци, ти тъп ли си? Не стига, че нищо не пишеш по темата, поправяш тъпи грешки и се мислиш за голям умник, а отгоре на всичко даваш и недодялкани коментари за кой се съмняваш и за кой не... Уважавам хората, които имат смелоста да си признаят и да напишат какво мисля, като двете момичета, а ти сам си направи извода какво ми е мнението за теб...
браво.. добре че се намери някой да му каже...
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
Аз даже преди малко си направих,к'во като съм момче ?! С луканка и калиакра стават най хубави,ако сложиш малко подправка вече е перфектно,обичам филийките да се препечени !![]()
ТИ СИ ИЗВРАТЕН/А БЕ !
Не съм пробвала, имала съм възможност, но може би ми е липсвало желание... Все пак животът е пред мен, не се знае какво ще ми хрумне и какво ще се случи.
ПП. Не знам защо се връзвате на глупостите на някакво комплексирано, необразовано и завистливо момиче. От всичките коментари на britzy си личи ниското ниво на каквато и да било култура, както и ограниченото й мислене. Един съвет към горкото създание: Излез малко да подишаш чист въздух поне да ти се проветри черепната кухина. Ако не друго най-малкото ще спреш да се излагаш по форумите...
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
[quote="walcheto"]само да вметна,че съм момиче-не си ми съдница.Айде замълчи вечеПървоначално написано от alexkostov
ще кажа само една дума КУ*ВАПървоначално написано от KumchoValcho
Който ме мрази под мен да лази!
недей,че ще те нападнат като мен.Няма в темата повече да пиша.Първоначално написано от pipi1992
Съжалявам ако съм наранила някого ии прекалих малко,но както и да е.
Стига сте ме нападали
Да но ако са мухльовци не е гот,само с пичове става работата![]()
Кво се изяждате три страници, бе![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
"Една жена става истинска като всички дупки и са запушени!"Тва е малко цитат,сещайте за кои дупки иде реч.
А до оная или с правописа - я кажи ся думата на която сички букви са грешни - УФСЪ ма като тебе!Ухахахахаха![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...