.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    [quote="alexkostov"][quote="britzy"]
    Цитирай Първоначално написано от alexkostov
    Така чисто
    Ми момичето може да си го позволи, ти явно не си толкова желана и си избиваш комплексите във форума. Какво като имаш сериозно гадже? Чудо голямо...
    амии да поне това имам-а не като нея разчекнат задник и разчекната п***а,това е-аз имам стойност,тя надали съдейки по вулгарното й изразяване и тнт,ноооо стига съм я осъждала-не заслужава да си губя МОЕТО време за нея
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

По последното ти мнение мога да съдя, че си около 8 клас най-много. Ако си по-голяма - по-зле за теб. Айде ходи си тегли коршумо...

[quote="britzy"][quote="alexkostov"]
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Така чисто
    Ми момичето може да си го позволи, ти явно не си толкова желана и си избиваш комплексите във форума. Какво като имаш сериозно гадже? Чудо голямо...
    амии да поне това имам-а не като нея разчекнат задник и разчекната п***а,това е-аз имам стойност,тя надали съдейки по вулгарното й изразяване и тнт,ноооо стига съм я осъждала-не заслужава да си губя МОЕТО време за нея
    "Разчекнат задник" и "разчекната п***а" са типичен пример за едно НЕвулгарно изразяване. Трябва да взимаме пример от теб.

Град
    По последното ти мнение мога да съдя, че си около 8 клас най-много. Ако си по-голяма - по-зле за теб. Айде ходи си тегли коршумо...
    хах да ,а ти си тегли един кУр отзад(така де сандвичО )
    не съм осми клас,жалко е и за теб,че продължаваш да пишеш,даам.Ако искаше щеше да спреш,какво да ти кажа повече.

Град
    стига си спамил -има си ЛС
    или не знаеш
    изразих се така за нея,защото тя бива оприличавана само с това-друго няма
    качества няма,нищо друго няма

Забравих да кажа, че вече дори не си правя труда да коригирам правописните и пунктоационните ти грешки, които рязко се повишиха. Това ти го казвам, за да разбереш, че не е коректно да поправяш грешки на другите, като ти самата не можеш да си напишеш една реплика без грешка..

Град
    Забравих да кажа, че вече дори не си правя труда да коригирам правописните и пунктоационните ти грешки, които рязко се повишиха. Това ти го казвам, за да разбереш, че не е коректно да поправяш грешки на другите, като ти самата не можеш да си напишеш една реплика без грешка..
    освен куршум друго няма сбъркано
    dream on

стига си спамил -има си ЛС
    или не знаеш
    изразих се така за нея,защото тя бива оприличавана само с това-друго няма
    качества няма,нищо друго няма
    Така или иначе тая тема ще я пречистят, нека другите се посмеят малко на твой гръб. А и аз не държа да трупам мнения, имах питанка и случайно се получи, че мога да се посмея на хорската тъпотия(в частност на твоята).

[quote="britzy"][quote="alexkostov"]
    Така чисто
    Амии да, поне това имам,а не като нея разчекнат - задник и разчекната п***а,това е-аз имам стойност,тя - надали, съдейки по вулгарното й изразяване и т.н.,ноооо стига съм я осъждала-не заслужава да си губя МОЕТО време за нея
    Постарах се да поправя малко от грешките ти. Аз ги преброих 7, незнам за теб или според теб понктуационните грешки не са грешки?

Град
    [quote="alexkostov"][quote="britzy"]
    Така чисто
    Амии да, поне това имам,а не като нея разчекнат - задник и разчекната п***а,това е-аз имам стойност,тя - надали, съдейки по вулгарното й изразяване и т.н.,ноооо стига съм я осъждала-не заслужава да си губя МОЕТО време за нея
    Постарах се да поправя малко от грешките ти. Аз ги преброих 7, незнам за теб или според теб понктуационните грешки не са грешки?
    еее супер-сега ще знам и какво друго да не бъркам на матурата

ПП-много ясно.че са грешки,но аз приемам фактите и продължавам
    и се съгласи,че повечето тук пишат адски по-ужасно от мен.Моля ти се пффф

ПС-другият път не знам отделно
    даа,добре че е съфорумникът -пунктуация се пише мой човек

и пУнктУация
    Само в мълчанието има слово, само в мрака-светлина, само в смъртта-живот...

Град
    оо хиларито е пичка
    ама като гледам и ти ми се вързваш-хаха божеее

Град
    Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Ето мис Правопис.Колко ли грешки има в това твое мнение?Нека да каже ,някой друг,понеже не живея в България от как се помня и знам ли,може вече такива да са правилата по правопис:

Отиах до банята,беше посред нощ и отворих грешна врата бех толкова разочарована че си наисах в дневника и то с кодирани букви как съм намразила майка си...бех малка се пак за тва вече стискам през нощта
    Мнението е пуснато на : Съб Ное 14, 2009 10:58 pm - тема "Хващали ли сте родителите ви във крачка ...."страница 4,раздел СЕКС.Може да направите справка!!!
    oф ами да има бе-важното е,че сега не ги допускам
    и стига си си правила труда за мене-оценявам го,ама ти се оля ,бе момичеее

3 СТРАНИЦИ С СКАНДАЛИ ЗА ПРАВОПИСА оле боже..
    по темата:да,правила съм само веднъж и НЕ ми хареса.После извесно време неможех да хода трябва да си дооста здрав физически за да издържиш на такова нещо.
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Ми при тройка от рода на 2 момчета и едно момиче...почти винаги има сандвич.Аз съм правила няколко пъти,харесва ми ,но си е доста зор и бая изморително.
    е тва момиче ме радва

[quote="alexkostov"]А, бе, бритци, ти тъп ли си? Не стига, че нищо не пишеш по темата, поправяш тъпи грешки и се мислиш за голям умник, а отгоре на всичко даваш и недодялкани коментари за кой се съмняваш и за кой не... Уважавам хората, които имат смелоста да си признаят и да напишат какво мисля, като двете момичета, а ти сам си направи извода какво ми е мнението за теб...

браво.. добре че се намери някой да му каже...
    Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv

Аз даже преди малко си направих,к'во като съм момче ?! С луканка и калиакра стават най хубави,ако сложиш малко подправка вече е перфектно,обичам филийките да се препечени !

ТИ СИ ИЗВРАТЕН/А БЕ !

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не съм пробвала, имала съм възможност, но може би ми е липсвало желание... Все пак животът е пред мен, не се знае какво ще ми хрумне и какво ще се случи.

ПП. Не знам защо се връзвате на глупостите на някакво комплексирано, необразовано и завистливо момиче. От всичките коментари на britzy си личи ниското ниво на каквато и да било култура, както и ограниченото й мислене. Един съвет към горкото създание: Излез малко да подишаш чист въздух поне да ти се проветри черепната кухина. Ако не друго най-малкото ще спреш да се излагаш по форумите...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Град
    [quote="walcheto"]
    А, бе, бритци, ти тъп ли си? Не стига, че нищо не пишеш по темата, поправяш тъпи грешки и се мислиш за голям умник, а отгоре на всичко даваш и недодялкани коментари за кой се съмняваш и за кой не... Уважавам хората, които имат смелоста да си признаят и да напишат какво мисля, като двете момичета, а ти сам си направи извода какво ми е мнението за теб...

браво.. добре че се намери някой да му каже...
    само да вметна,че съм момиче-не си ми съдница.Айде замълчи вече

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Ми при тройка от рода на 2 момчета и едно момиче...почти винаги има сандвич.Аз съм правила няколко пъти,харесва ми ,но си е доста зор и бая изморително.
    ще кажа само една дума КУ*ВА
    Който ме мрази под мен да лази!

Град
    Цитирай Първоначално написано от pipi1992
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    ще кажа само една дума КУ*ВА
    недей,че ще те нападнат като мен.Няма в темата повече да пиша.
    Съжалявам ако съм наранила някого ии прекалих малко,но както и да е.
    Стига сте ме нападали

Да но ако са мухльовци не е гот,само с пичове става работата

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кво се изяждате три страници, бе
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    ами аз не съм пробвала и нямам такова немерение
    +1

Повече от фен Аватара на KASAPA
    "Една жена става истинска като всички дупки и са запушени!"Тва е малко цитат,сещайте за кои дупки иде реч.

А до оная или с правописа - я кажи ся думата на която сички букви са грешни - УФСЪ ма като тебе!Ухахахахаха
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си