Тия всичките вериги, дето сте изброили стил Кауфланд и т.н. се наричат просто "Дискаунтъри"
И ще има една верига, която продава даже на по-нсики цени от Кауфланд, която тепърва ще се развие в БГ.
Аз не съм им фен на тия хангари предвид, че са ми разказвали какви мизерии има в някои храни, качеството е супер занижено на местните им евтини марки, предпочитам да се охарча малко повече, ама да ям малко по-добра помия.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Здравейте! Аз съм студентка в ИУ-Варна и ми възложиха задача да изследвам потребителските нагласи при пазаруване във веригите магазини. Искам да Ви поканя да се включите в това проучване.
Пазарувам от кварталните магазинчета. Billa и Kaufland са ми близичко, но не обичам да се запасявам с много неща, пък били те и на промоция. Живея сама и купувам малки количества, иначе всичко се разваля и отива на боклука - грехота! Е, случва се веднъж на 2 месеца да пазарувам и от там, но само когато са ми свършили много на брой продукти от сорта на захар, сол, олио, оцет, подправки, ориз и прочее. Плодове и зеленчуци купувам само от плод-зеленчук. В супермаркетите винаги изглеждат покъртително зле и дори се чудя на хората, дето ги купуват.