Онзи ден се шматкахме с една приятелка по улиците, огладняхме, а на близко бе кауфланд и й предложих да идем оттам да си вземем храна, понеже е евтино. Влезохме, мотахме се бая време, разходих я из целия магазин, по едно време си мерна боята за коса, беше 1.79лв., а тя каза, че от махленския магазин я взима за 4.70лв...
И на мен ми се е случвало за един крем за лице да се разходя до там, дори и за един хляб. Постоянно има някакви промоции по тези магазини. "Вземи 5, плати 1" - дали храна,дали козметика,дали техника и баща ми е пощурял-види ли промоция-там е. В момента не знам колко шампоана,балсама и маски за коси имам, понеже пишело промоция. Не знам колко отвратителни пържоли съм изяла, само защото пишело промоция, не знам на колко мои сешоара им се е.а майката, защото пишело промоция и така до утре мога да си изреждам.
Малко ми е противоречиво, защото където и да идеш няма откъде да си сигурен какво е качеството.
Дотук добре,ама има проблееем, аз съм домакинята вкъщи и ми е от голямо значение какви продукти използвам за чинии, прахът за пране, препаратите, с които чистя и полудявам когато татко ми домъкне еди-си къв препарат за чинии, ЗАЩОТО АДЖЕБА БИЛ НА ПРОМОЦИЯ С точно един определен шибан препарат мия чинии, защото ръцете ми се скапват от пур,мур,фея,мея,данги,дунги и секви други помии, НО НАЛИ РАЗБИРАТЕ - ПРОМОЦИЯ.
Та така. Извинете,жче ви занимаях с моето скромно излияние, искам да знам вие откъде пазарувате, как пазарувате и какво мислите за тези големи верига магазини?
Мечта ми е да посетя Кауфланд-о в Германия.
Питам ви за храна, напитки, козметика, препарати,глупости?