- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-голямаа
Пускам тази тема,защото наистина имам нужда от съветтт....
аз съм момиче на 14,но всъщност изглеждам на 12-13....моля ви посъветвайте ме как де изглеждам по-голяма...как да се обличам,какви прически да си правя и т.н
Благодаря предварителноо
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
не бързай да изглеждаш голяма, след време ще се чудиш как да прикриваш бръчки![]()
Носи токчета (според мен не е хубаво 14 годишна да се покекне на кокили, но щом ти така искаш..)
За грим - молив, спирала..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
токчетаа... НЕЕЕ....не е ли по-добре обувки на платформа
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Се тая.Първоначално написано от lipstick
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
^^ Знам,че отстрани е смешно,но за мен е важно![]()
Всеки път,когато ме питат на колко съм години,виждам такива погледи![]()
след отговора
ами зависи и от държанието тии, от начина по който се обличаш .. о тмного неща
аз мисля, че ще е адски смешно момиче , което е все още с детско личице да се намаже като клоун
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^ +1
Още растеш. Вероятно не си толкова фатално инфантилна физически.
Ще добиеш и ти женствен вид. Иначе в тяло как си? Дребна ли си?
xDD Кво ти дреме..Аз съм на 15 а приличам на 12-13 годишна смисъл по физика/гърди и малко в лице../ Но не ми дреме..бъди каквато си не виждам къде е проблема![]()
![]()
1. Държаниее ???
Попринцип общувам с хора на всякаква възраст
{{ 14-15-17-18... }}. Мнoгoкратно са ми казвали,че разсъждавам като по-голяма...
2. Далии съм, дребничка??
За съжаление да -висока съм 1.65...до колкото до бюста...нося размер С {{ ако е от значение де }}
3. Гримм??
Нося само гланц и спирала...рядко слагам ФДТ
{{ когато ми излезе някоя досадна пъпка }}
p.s Чувала съм,че големите обици правят момичето да изглежда по-голямо..според вас вярно ли е?![]()
Много си зле. Аз съм почти на 21 , а ми дават най - много 15 в повечето случаи. Радвай се ,че те правят на по - малка . След време ще си много благодарна на този факт. Не бързай да порастваш и да изглеждаш на голяма. Има някои на 15 изглеждат на 25-30 , по -добре ли мислиш ,че ще си ?А като станеш на 25 и изглеждаш на 40 примерно?
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ами зависи от много неща...промени това, което смяташ за нужно...прическа,дрехи, но грим не толкова защото не е задължително да си с грим за да си голям. Аз пък имам обратния на твоя проблем на 14 съм, а изглеждам на 18, че и повече![]()
Оф, и мойта приятелка на 12 години се оплакваше, че изглежда детски, обаче сега е бомба. Хем е свежа, хем е със хубави изчистени черти.
Аз не искам да изглеждам по-голяма от колкото съм....
Извинявай, ама на твоите години големи обици и фдт... Ако те видя на улицата ще се строша от смях и ще си помисля, че нямаш майка!Първоначално написано от lipstick
![]()
Das Feuer liebt mich
Аз не искам да изглеждам по-голяма от колкото съм....искам да изглеждам като за възрастта си![]()
![]()
![]()
Глобален проблем! Повечето 14-годишни изглеждат на по 18, радвай се ,че ще си по-свежа от тях един ден!Първоначално написано от lipstick
![]()
Das Feuer liebt mich
момичето е решило, че иска да изглежда по-голямо..може да слагаш лек грим-спирала,черен молив.Дрехите също оказват влияние..за обувки не е нужно да си на токчета (дори е смешно) ..Първоначално написано от BlackMeow
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Първоначално написано от BlackMeow
Както вече казах,използвам много рядко ФДТ...до колко обеците-не нося,просто попитах
Първоначално написано от liim0nka
Значи токчетата отпадат...но какво мислиш за платформите
По-добре да си така от колкото обрaтноКазвам ти го от личен опит... При мен осто лицето ми издава такова детско излъчване .. няма как да го променя .. а и не искам.Изглеждам с поне 3 год по-малка от както се знам (поне така казват)... а вече съм минала с няколко год пълнолетието
и пак не ми вярват ама ... няма начин ... преди супер мн с дразних но вече не : Приеми че това е част от чара ти - иначе рискуваш да изглежда глупаво и смешно нa тези години с токчета и куп грим .
За токчета или платформи много зависи колко си висока и какво тяло имаш![]()
!Първоначално написано от EcstazyBaby
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?