- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупета (тема за момчета)
стегнати :P
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
Тип прасковка (изпъкнали и леко широкички точно като прасковка)Първоначално написано от rali4ka1
Ела..Елааа![]()
Като откача, откачам!
http://perfekten.com/photo.php?photo...&member=357519
На мен пък ми харесва това на приятелката.
тове е перфектното ... същото е и на женка миПървоначално написано от sifon4o
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
пусни си ся от 8 тъпата турска сапунка и виж тия туркини кви задници имат, че то ако не си пенсионер само затва да гледаш бе бахти ..
из целият тъп серял с глупав сюжет и там други тъпни мацките най-ме кефат..
BTW 1 серял от 2:30 за дявола който редовно го гледам мацката от него е много готина - габи еспино
Аз мойто си го харесвам, a моя е луднал по него , така че всичко е ОК !Чакам го да ме похвали тука, ама нещо не посещава форума често и..
![]()
Та ето това е едно, което много ми харесва:
Попринцип не харесвам големи дупета, всмисъл много изпъкнали, но трябва да има какво да се пипне (и не, не съм би, просто ценя красотата на женското тяло) Не харесвам кокалести мацки или пък някакви дето задника им е на 5 минути след тях
![]()
това е перфектното дупе!Първоначално написано от GaBs_BaBs
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Това е секси дупе!,а тук е цялата и фотосесия е тук badorkindgirls(dot)com/tag/francesca/
round ass ! просто по големиа сочен задник не мое се сравниава с некфи малки дупенца...
мъjете са кучета но не обичат кокали !
Първоначално написано от stupid0boy
Моята приятелка също! и аз харесвам по стегнати и релефни дупета
Съгласна.Първоначално написано от GaBs_BaBs
Това също ми харесва .. моето нещо подобно ;d (не очаквайте снимки)
![]()
*сън*
Моето е големичко,но е стегнато и никой не се е оплакал от него засега.![]()
Fashion and Styling
Еми да е .... незнам точно :d да радва окото ... като го хванеш с 2-те ръце да ти е приятно, не да и държиш кокалите на анорексичката ;s
Oхххххх Колеги , смятам да се присединя към вас , в моя клас има едно дупе дето направоооо.........Първоначално написано от yamaha911
![]()
![]()
![]()
ахх регистрирах се само за да покажа моята любимка ама не ми дава да поствам линкове
да не е спам прасковки![]()
Банишора, ти ли си бе?Първоначално написано от fatkidsarehardertokidnap
![]()
![]()
П.П.: Всеки в класа си има по поне едно момиче с много як задник.
Покажи на хората да видят закво иде реч.Първоначално написано от Stela94
![]()
Welcome to the Jungle...
Най-якия задник дето съм виждал и тук и навън,не по постери и разни списания тва е на Александра. - Alexandra1993 имам впредвид.
Ивито!Моята секс френдка!