- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Световната интернет скорост!
Здравейте! Преди около седмица случайно видях една статистика за средностатистическата интернет скорост (Download & Upload) на различни страни по-света... Изненадах се приятно от факта, че България фигурира в TOP 15 и в двете категории, като сме на 10-то място по Download и на 5-то място по Upload!Данните са от сайта http://www.speedtest.net/
Ще е интересно да коментираме и сравним скоростите, с които сваляме и качваме в действителност!![]()
П.С. - Забравих да спомена и моята скорост - към Бългирия е около 15Mbps (download) и около 1-2 Mbps (upload)![]()
Те това е от мене !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами ако не те затруднявам...Първоначално написано от Alexandra1993
Помня, че беше много добра връзката ти към интернет пространството, но нека и другите съфорумисти видя резултитите от сайта.
П.С. - Така да се каже да се обнадеждим и останалите, че един ден и ние е възможно да получаваме "супер нет" на разумна цена, като при теб...![]()
Моя е много слаб![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Горката връзка![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
бахти бързите нетове дето имате-а аз си мислех, че моя е бърз, защото с първия ми нет теглих с 1-2kb/s(през телефона с модем-едно 3 мин клипче във вибох зареждаше 2 часа) с втория нет теглих с 100-150kb/s , а с сегашниятт ми нет тегля с 2,5mb/s-бахти този нет е най-добрия за сега в моя град имем и бтк но ми се вижда скъпо
6mb-20лв
12mb-25лв
а моя нет е 16mb-27лв(spectrum net)
![]()
![]()
![]()
пак е скъпо сигурно, но никога не ми е прекъсвал нета и винаги тегля с 2,5мб/с и качвам с 2-3мб/с-мен ме устройва
защо скоростта ми качване е по-голяма от тази на сваляне?-това от една страна е добре, защото постоянно сийдвам![]()
Ся ме мързи да пусна един тест, пък съм и на лаптопа и си е бавно (според мен не мовече от 10мб/с в другата стая), рутера си е за смяна.. Иначе на РС-то - около 40-50 мб/с, доволен съм... Но като се има предвид, че нет-а ми рпеди няколко месеца беше като на Алекс, леко недоволствам и се мръщя![]()
След някой ден...ако темата е още жива и АКО мързела ме напусне, може и да ви зарадвам със speed test
EDIT:
Пуснах един тест през лаптопа, не е толкоз зле, колкото си мислех![]()
![]()
Lexynnka
Еее добре сте си Вие...а аз с моят Виваком
![]()
Alexandra1993 да не си на гигабитов интернет![]()
на лаптоп през Wi-Fi ...
е тва е на компа
![]()
haxПървоначално написано от Haker4ity