- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Само 144 000 души ще отидат в Рая?
аре кажете бе майни! кой го е контролирал хитлера
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
И аз искам много да знам, защото историята ми е много интересна и доста неща съм гледал и чел относно ВСВ, пък не си спомням Хитлер да е робувал на някой, освен че веднъж в 168 часа(или някой друг вестник) пишеше, че бил намерен документ, в който Хитлер се продал на дявола през 1932 или 1933 г.(не помня точно) и това обяснявало внезапното му изкачване във властта. И щях да забравя най - важното - подписите били АВТЕНТИЧНИ.![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Хитлер е бил от Ротшилдови.
Мисля, че това е достатъчно.
А и каква е била целта на Втората световна война?Ако знаехте нямаше да задавате тъпи въпроси.
Хитлер е бил от Ротшилдови на куково лято![]()
Знаеш ли за какво става на въпрос?Първоначално написано от ZipFail
Ами давай обясни на непросветените. Също така ми кажи каква е била целта на ВСВ, защото сигурно дълбоко греша в моите представи за какво се е водила.Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Я кажи какво знаеш, па аз ще ти кажа дали си близо(ако не се лигавиш, и иронизираш, както правиш до сега).Първоначално написано от mech0
Ти пак ще излезеш с алтернативен поглед над историята и смисъла на човечеството..
Добре, че знаеш с точност какво е станало преди 70 години, когато дори баба ти не е била родена, а историците, живяли тогава са заблудени овчици...но това защото си го прочел в интернет, а там всичко е истина !
Казах, че в крайна сметка ще кажа за какво става на въпрос...Но просто искам да видя какво знаете...Първоначално написано от ZipFail
И да знаеш има и други източници освен нетя.
или имаш някакви доказателства първо за конспирациите свързани с рода или няма и второ, или имаш доказателства че адолф е принадлежал на рода или нямаш
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
HRaBr0TyYKeBaPcHe, ето какво знам по конкретните въпроси за причини за възникване на ВСВ и това кой е Адолф Хитлер:
- след края на ПСВ се подписват крайно несправедливи мирни договори, които предначертават пътят към ВСВ
- безнаказуемостта на ОН относно въвеждането на задължителна военна повинност, денонсиране на Локарнския пакт и ремилитизиране на Рейнската област от германците, нахлуването в Манджурия от страна на японците, както и превземането на Етиопия от италианците карат Германия, Япония и Италия да се чувстват силни и безнаказани и да превърнат агресивните си външни политики в световна война
- Адолф Хитлер е запасен ефрейтор (герой от ПСВ), когато основава нацистката партия
- благодарение на финансовата криза и настроенията в обществото партията му идва на власт през 1932г., а през 1934г. вече се обявява за пожизнен фюрер
Питам какво знаеш за причините по които възниква ВСВ?
Както вече ще се повторя причината е в "мирните" договори от ПСВ. След тях просто е било въпрос на време да започне нова война за възвръщане на територии, население и преразпределение на колонии.
Ами може да се каже, в началото на 20 век Англия има над 30 млн. квадратни км. Стремейки се към преразпределение на колониите Германия влиза във военен конфликт с нея известен като ПСВ(1914-191.
Ама естествено, че не е тази. Аз пък тъпакът се вързах на незнанието на милионите били се и загинали по бойните полета, на хилядите учени и стотиците документални филми за ПСВ. Давай просветителю, разбий тази конспиративна теория, поддържана 80 години..
Ти си будала, брато...Разбира се отчасти нещата общоказани на масата са кажи-речи вярни...Но те са в последствие...и са повърхността.Първоначално написано от mech0
Целта е за изпробване на оръжия от всякакъв типаж.Било то химически, физически, за контрол и манипулация...Много са пробвани за контрол над съзнанието...А бомбите над Хирушима и Нагасаки са също част от пробата...А Хитлер е изпращал хора да търсят реликви да ги ползва като оръжие(като кивота да речем).А и е взел Никола Тесла да рабори за него.А незнам дали знаеш за Тесла какво НАИСТИНА е открил...Това е един от най-великите хора някога.Мога да те светна за някои негови отктия за които дори не си подозирал(най-вероятно).
ЛЕлеелелелеле, ама ти наистина май си вярваш, тествали оръжия. И какво искаш да ме убедиш, че държавите са си играли кой има по - хубави оръжия ли? И за какво са ги тествали в такава мащабна война вместо само на полигони?Я са кажи нещо и за Тесла да се посмея, че сигурно и там съм кръгла "0".
Човек ти си много зле...Първоначално написано от mech0
Да речем, че едната държва е пробвала, а другите не са знаели и затова да са били забаламосани.
А за Тесла не искам да говоря щом ще се подигравате.Това е един великолепен ум и вие не заслужавате дори да изричате името му.Защото и на косъм от косата не можете да му стъпите.
Е как да не се подигравам? Това, което говориш е лишено от всякаква логика, дай поне някакви доказателства. Обикновено нещо се пробва и чак тогава се прилага в определената за това действие ситуация. Ако войната е била пробата, какво са очаквали да стане след нея, за какво е била тази проба? А за Тесла по - добре не се изказвай, че ще вземеш и неговото име да опетниш.
За каква логика става на въпрос бе момко?Първоначално написано от mech0
Бомбите в Хирушима и Нагасаки не ти ли стигат?
Колко "оръжия" за контрол над съзнанието са използвани.
Какво ми гълчиш, че ще опетня името на Тесла бе?Аз съм човек който почти го богопочита...Навярно не знаеш дори 1/10 от нещата които е открил и сътворил.Някои не могат да се казват току-така пред масата.
Ами точно, каква логика като тя липсваТи даже не ми отговаряш на въпросите, а аз поне това правя. За бомбите можеш да питаш модератора AMK, той с радост ще те светне как тези неща спасили живота на стотици хиляди американски войници при бъдеща инвазия в Япония. За оръжия за контрол над съзнанието не мога да говоря, защото не съм компетентен. За Никола Тесла не ми се прави на важен с това, че някои дори пред масите не можело да се казва, защо да не си е говорил с Бог или пък той е създал материалната точка, за която те попитах в друга тема? Хайде, чакам аргументирани отговори.
Не си задал въпроси.А и какво да питам АМК за бомбите?Аз ти казах, че те не са ли достатъчни като физично оръжие.Не съм питал.Първоначално написано от mech0
А и някои неща не могат да се казват на масите от такива като мен, защото мога да загазя.
И каква според теб е била целта им?Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101