.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 228
    Град
    София
    Добре пазателю на тайни. Пак да попитам, ама искам и доказателства (статии в Интернет, филми, книги или дори в кой номер трамвай го чу това) за причините според теб за ПСВ и ВСВ. За бомбите какво да ти кажа, те хората за това са ги създали, за да ги използват, намерили са подходящ случай и са го направили. И какво си помисли като написа това за Никола Тесла и масите, че те подслушват от ЦРУ, нали?
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Целта на всяка война е власт, това го знае всеки, прочел световната история. Специално ПСВ е била по време на национализъм и силен империализъм, и е била за разпределение на властта в света, просто в чашата се е наливало и накрая е преляла. А ВСВ е просто реванш за ПСВ, като повод е бил недоволството от мирните договори, Хитлер е използвал и за мотив расистката теория.
    А за атомните бомби в Япония - пуснали са ги, за да ги тестват и за да прекратят бързо войната.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на ZipFail
    Кебапчо, вземи се скрий най-после че ставаш смешен..

Дори косвени доказателства нямаш за великите си теории, а обясняваш кое как било, все едно си бил там..

Guest
    Да целта на всичко навсякъде е власт.
    За бомбите в Хирушима и Нагасаки е повърхността...Е не съвсем де...Една от целите на тези бомби е да се унищожи една японска фамилия на илюминантите...Която е правела проблеми.
    По-важни оръжия са били тези за контрол и манипулация над съзнанието.За което има няколко начина...Това се е използвало,използва се и ще се използва в бъдеще.А хората понеже са неуки и не си правят труда да се замислят поне, да търсят...Ама не е виновен тоя дето яде зелника...И аз да бях и аз щях да лапам...
    А на тебе може да ти се струва смешно за "ЦРУ" но нещата са сериозни.Не говоря конкретно за Тесла.

п.п.ЗипФеил ти като си нямаш хал хабер за какво става на въпрос що се обаждаш?

п.п.2 Да не се чудите аз сам ХрабрияКебап,просто не мога да влеза с този никк.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Изчетох цялата тема и в момента съм ейтака " "
    Мнения,мнения,мнения за мненията и като цяло добре развита тема но много объркано ми се получи!
    Аз ще ви кажа моето мнение,аз вярвам,че има РАЙ и АД но не вярвам,че местата за рая са определени по брой Наистина,колко хора до момента са живели,колко живеят,а колко ще живеят до настъпването на съдния ден,нима вече не са се събрали достойните за рая ? То ако преди когато не всичко е било разврат като сега ако няма достойни хора за рая то сега е почти невъзможно Все нещо не ми се връзва,взема да повярвам на нещо и нещеш ли се оказва,че това не е вярно..
    Например,Бог ни създава и предопределя съдбата ни-
    т'ва лапе ще направи еди какво си,ще се ебе еди с кой си,ще извърши еди какъв си грях и накрая ще го сложа в тигана да се попържи!
    Абе имам чувството,че ние сме нек'ви играчки
    Да приемем,че не е така... Бог създава човека,той се ражда и започва да живее както си го води главата,60% от живота му е грях,останалото е добро и са к'во прайм ?
    .................................................. .....
    Приемаме,че след като толото спре да функционира и настъпи така наречената смърт,отиваме 2 метра под земята и си гнием спокойно!
    Има ли смисъл от това ? Защо човек би съществувал ако наистина е така ? Склонен съм да вярвам поне,че има прераждане, има някакъв смисъл в това!
    Приемаме,че след като умрем се прераждаме.
    Сега следва да пострадаме,щото в предишния си живот сме били гадове така ли ?
    Като цяло всички тук сте компетентни и умеете ра разсъждавате,но на мен не ми стига много акъл и неща като по горе написаните не мога да ги схвана... Дано темата продължи да се развива,интересно е !
    Колкото до Хитлер,ще цитирам даскала си по история "Запомнете ученици,ТОВА Е НАЙ,ПОВТАРЯМ,НААААЙ ОТРИЦАТЕЛНАТА ЛИЧНОСТ КОЯТО Е СЪЩЕСТВУВАЛА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ДО МОМЕНТА"
    Aйде наздраве
    And remember 2012 coming soon !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Изчетох цялата тема и в момента съм ейтака " "
    Мнения,мнения,мнения за мненията и като цяло добре развита тема но много объркано ми се получи!
    Аз ще ви кажа моето мнение,аз вярвам,че има РАЙ и АД но не вярвам,че местата за рая са определени по брой Наистина,колко хора до момента са живели,колко живеят,а колко ще живеят до настъпването на съдния ден,нима вече не са се събрали достойните за рая ? То ако преди когато не всичко е било разврат като сега ако няма достойни хора за рая то сега е почти невъзможно Все нещо не ми се връзва,взема да повярвам на нещо и нещеш ли се оказва,че това не е вярно..
    Например,Бог ни създава и предопределя съдбата ни-
    т'ва лапе ще направи еди какво си,ще се е** еди с кой си,ще извърши еди какъв си грях и накрая ще го сложа в тигана да се попържи!
    Абе имам чувството,че ние сме нек'ви играчки
    Да приемем,че не е така... Бог създава човека,той се ражда и започва да живее както си го води главата,60% от живота му е грях,останалото е добро и са к'во прайм ?
    .................................................. .....
    Приемаме,че след като толото спре да функционира и настъпи така наречената смърт,отиваме 2 метра под земята и си гнием спокойно!
    Има ли смисъл от това ? Защо човек би съществувал ако наистина е така ? Склонен съм да вярвам поне,че има прераждане, има някакъв смисъл в това!
    Приемаме,че след като умрем се прераждаме.
    Сега следва да пострадаме,щото в предишния си живот сме били гадове така ли ?
    Като цяло всички тук сте компетентни и умеете ра разсъждавате,но на мен не ми стига много акъл и неща като по горе написаните не мога да ги схвана... Дано темата продължи да се развива,интересно е !
    Колкото до Хитлер,ще цитирам даскала си по история "Запомнете ученици,ТОВА Е НАЙ,ПОВТАРЯМ,НААААЙ ОТРИЦАТЕЛНАТА ЛИЧНОСТ КОЯТО Е СЪЩЕСТВУВАЛА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ДО МОМЕНТА"
    Aйде наздраве
    And remember 2012 coming soon !
    Да, ние сме просто пионки в играта.Ама отчасти ние сме си виновни...
    А колкото до Рая и дали има достойни в днешно време(да предположим че има Рай)...Няма достойни за него...Всеки е един минус за планетата Земя.
    А това дето даскала ти го е казал, явно си няма на представа за какво става на въпрос.На мен да ми цъфне такъФ даскал...Тей ще го напюя(ее оразно казано)...Използвал е свастиката...Това е един от най-старите и свещенни(не в библията, а като цяло) символи някога.Преди боискаутите са се стремели да заслужат свастиката, това е нещото което е било най-вишо.Всички добродетели могат да се олицетворят със свастиката.Да сега ще попитате - ама свастиката не произхожда ли от кръста....НЕ!Обратното може да се каже...Но свастиката от кръста...Не!Сега ще изникне въпроса - ама толкова народ е измрял под предводителството на свастиката, как така тя е най-най?Ами първо целта на Хитлер е била брилянтна(макат е бил...Айде да не го наричам пионка,защото той е управлявал баш пионките, ама айде топ ще го наречем.И просто му е било казвано какво да прави).Искал е да прочисти нацията...Какво по-добро, макар е бил евреин, ги е трепал...Какво освен - ЕВАЛА!Защото сега да ви кажа точно евреите ще унищожат славяните, дори има план от 1988г. за премахването на българите.И всичко е по разписание...Както са искали, така става...Та за Хитлер...Искал е чиста нация- само ариици.Еми все едно сега някой в България да застане на власт и да каже - Доло мангалите, само на сапун, искам една чиста нация - само българи...Еееее той отрицателна личност ли е ???
    А и под предводителството на кръста е измрял къде къде повече народ отколкото под предводителството на свастиката...Дори цели цивилизациии...Ето например ацтеките от испанците...Те са имали кръст на дрехите си...И са я затрили само заради злато...Еееее какво е това...Една от най-великите цивилизации ей така просто заради злато...И то заради кръста(отчасти)...Колко жени са загинали защото са били осъждани от църквата(демек от кръста) за вещици и изгаряни живи.А колко протестанти и езичници...И то само заради кръста...
    Аз бих казал, че бих бил горд в нашета държава да застане такъв като Хитлер...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    "Някой ден" всички ще са в рая така, както е било в "началото". Били сме в рая и ще се завърнем там като полу-богове, но всеки показващ не смирение а гордост, ще стане "паднал ангел".

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    "Някой ден" всички ще са в рая така, както е било в "началото". Били сме в рая и ще се завърнем там като полу-богове, но всеки показващ не смирение а гордост, ще стане "паднал ангел".
    За Свещенния Луцифер ли намекваш нещо...?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
    Защо да е свещен? Направил е най-гнусната постъпка, възможна изобщо.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    най-гнусната постъпка възможна изобщо е да направиш същество, което дори и да иска не може да спре да съществува, знаейки че си му отредил да бъде измъчвано по най-зверски начин цяла вечност без никаква друга причина освен собственото ти желание за това.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Какво става с 14-хилядо-местният кабинков лифт?, няма повече места а?, опашки, чакане?

Guest
    Защо да е свещен? Направил е най-гнусната постъпка, възможна изобщо.
    Най-гнусната постъпка е направил Бог, този арогантен тип...Заповядъл е на ангелите да се поклонят пред хората(демек пред самия него), което си е чисто робство...И Луцифер, този пичага, просто не искал да се подмазва и да става роб...А нали според християнството робство не трябва да има?Аааа сигурно сега ще ми изсмучите някаква бледо мнение за това което го оправдава...Но това е непростимо...Самия Бог да създава робство....Не, не, не ако бях вярващ щях да се обеся...Не мога да го преодолея...

Че ти нали не вярваш в такива неща ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Че ти нали не вярваш в такива неща ?
    Аз казвам попринцип...В контекста на "Произведението".Иначе да, няма такива неща.Същото бих казал и за Левиатан.Бог е искал да останем подобени в Едемската градина и Левито(този пичага) ни е освободил.(може да се лъжа за някоя подробност).Но това е друга тема.

Според библията Бог е всеможещ, всезнаещ и всеразбиращ => някъв си негов подчинен едва ли разбира повече от него че да си прави каквото иска (Луцифер)

това не е причина да го fuckнеш като бос.

по тази логика ако детето ти ти каже че не иска да прави нещо което ти му казваш ти си в правото си да го заключиш в мазето и да го измъчваш докато не умре... вместо просто да седнеш и да му обясниш с любов (optional) че си прав защото тъкатъкатъка и после то да те гледа с очи пълни с респект от твоята awesomness
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Според почти всички религии прекалената гордост е едно от най-лошите качества, пък християнството приема смиреността като едно от най-важните...така че предполагам е бил в правото си...

Абе кво обсъждам, дори не съм чел библията

всъщност фактологията ти е ок.

само дето логиката ми куца - ако си прав нищо не пречи да си налагаш своите интереси върху някой който просто е безкрайно по-...всичко! от тебе.

представи си - дрискаш си най-мирно в кенефа, преглеждаш последния брой на космополитан и си избираш маскара която да отива на блузата ти и изведнъж виждаш някаква муха винарка да си перка.

морално е да я хванеш с буркан и да я изкараш през прозореца (така биха направили будисти, джейнисти май и хиндуисти и тн.).

обаче ако си яхве трябва да я хванеш и да я пъхнеш в микровълновата и с праведен гняв да гледаш как мозъка на мухата се пръска като пуканка защото е посмяла да е толкова тъпа че да не разбира че ти пречи.

така поне ми изглежда на мене - настрана въпроса че ако толкова му е трън в задника луцифер и толкова му е противаен на ценностната система вместо да го измъчва завинаги може да щракне с пръсти и да го лиши от съществуване или (ако се чуства милостив) да му докара амнезия или божествено вдъхновение.

problem solved и всичко е наред, кому е нужно да се стига до такива ексцесии и да си хабиш нервите с мухи винарки?

The Bird of Hermes

Guest
    Според библията Бог е всеможещ, всезнаещ и всеразбиращ => някъв си негов подчинен едва ли разбира повече от него че да си прави каквото иска (Луцифер)
    Това, че е Бог не значи, че е безгрешен(е значи де, но според неговите разбирания, които не са верни в повечето случаи).А и Луцифер си е бил в правото!Защо ще трябва да има робство?О то там където подобно нещо не трябва да се чува?Бог е двуличен, арогантен, противен, мазен, подмолен, нагъл, подъл и тн.Това, че е бог трябва ли да му прощаваме?
    В контекста на темата....Иначе такива неща няма.

Град
    In Love ;]]
    Споко,докато дойде време да мрем САЩ ще са построили нов Рай някъде,с такса 1000долара за 78745 класа Ще трябва да ходим нагоре с мутри които да ни носят куфарчетата с парите в брой,и аха да влеземе и терористи ще го бонбандират и ша мрат душите ни в огньове Язък за парите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WhiteBird
    Споко,докато дойде време да мрем САЩ ще са построили нов Рай някъде,с такса 1000долара за 78745 класа Ще трябва да ходим нагоре с мутри които да ни носят куфарчетата с парите в брой,и аха да влеземе и терористи ще го бонбандират и ша мрат душите ни в огньове Язък за парите
    Много Diema си гледал.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Това, че е Бог не значи, че е безгрешен(е значи де, но според неговите разбирания, които не са верни в повечето случаи).А и Луцифер си е бил в правото!Защо ще трябва да има робство?О то там където подобно нещо не трябва да се чува?Бог е двуличен, арогантен, противен, мазен, подмолен, нагъл, подъл и тн.Това, че е бог трябва ли да му прощаваме?
    Някъв си човек обижда Бог и твърди, че е грешил(и разбиранията му били грешни)

Guest
    Ем нали аз съм по побраз и подобие на Оня?Защо някаф си човек?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Само че си паднал до много ниско духовно ниво, щом даже отричаш Бог.

Guest

Само че си паднал до много ниско духовно ниво, щом даже отричаш Бог.
    Духовното ниво няма общо с Бог...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си