- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как може да възбидиш едно момиче?
Имам приятелка и ще правим секс за пръв път след няколко дена как да я възбудя??
Badabumbaaa
'Ако още някой пусне такава тема ви режа главите...
It's too late...
Ако не си я възбуждал досега, по-добре изчакайте преди секса.
Гали я, прегръщай я, целувай я. Оставяй на нея да определя темпото! После можеш да й разкопчаеш сутиена и съвсем НЕЖНО (ако си груб, боли, знам го от личен опит!) опипай гърдите й. Питай я, какво иска - само тя може да ти каже със сигурност!
И задължително ползвайте предпазни мерки, ей!
Първоначално написано от MochaOnMyLips
Е тоя отговор е използваем.![]()
![]()
Badabumbaaa
Ами радвам се, че помогнах.
Освен това можеш да я хапеш по врата (не много силно, но да се усеща) и каквото още се сещаш. И оралната е много важна, особено първия път. Отново я остави тя да определя темпото - гадната орална любов е отвратително нещо, а никой не се е родил научен.
И отново: секс само с предпазни мерки! (Аз се изплаших от броя на хората, на които думата "презерватив" им е като на китайски).
След като дори това нещо не го знаеш къде си тръгнал ..
Нищо няма да ти стане ако поизчакаш малко докато поне това се научиш да й правиш ..
Има хиляди - хиляди такива теми, аре разровете се малко преди да пускате поредна еднообразна тема. А и още повече каде си тръгнал да правиш секс, като не знаеш елементарни неща. Извинявай ама това е глупаво.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Не прави секс...поне за сега!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Вкарай един прав и е готова!
Прав ляв - десен...
It's too late...
На всяка момиче ще й се стори грубо ако си сложиш ръката направо между краката й - да така пак ще я възбудиш, но няма да е както тя иска.Първоначално написано от robertdowney
Три неща ти трябват:
1.Целувки по лицето и около врата й.
2.Движение на ръцете от главата до таза й.
3.Кракът ти да е между нейните два.
С подходяща синхронизация между тези 3 неща ще имаш необратим ефект и ще видиш как на 10-тата минута ще те налази.![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
о да бе вие па сте се родили всезнаещи!!! айде че и ти си питала/чела.Първоначално написано от ReachlessGirl
Бръкни и в окото![]()
You are Misleading and or Homosexual
Моля ?!?
Ти не знаеш най-елементарни неща,пък си тръгнал да правиш секс..
Ама на колко си ?
Най-добре е да изчакаш..Защото после ще пуснеш тема:
"Правих секс с приятелката ми..Дали е бременна ?"..
Най-добре е да седнеш,да прочетеш нещо..Да се образоваш по тази тема и чак тогава да правиш секс
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от MochaOnMyLips
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
оххххх майкоооооооооо стига бе..не разбрахте ли,че не всички са еднакви..ше видиш сам как![]()
Лелееееее продължавате да ме учудвате колко сте ограничени ;]
Тъпа работа.Вместо да отговорите на въпроса, вие почвате да избивате комплекси...
Гушкания, целувки, опипвания, шепни нежни думички в ухото й, заигравай се с дрехите й... събличай я бавно и нежно, че ще я уплашиш иначе.Недей да пристъпваш към действия веднага, щом сте се съблякли.Оставяй голите ви тела да се докосват.Тя може да се възбуди ужасно много и да поиска да ти се нахвърли, а може и да се наслаждава на това, което правиш - и в двата случай трябва да продължиш по същия начин, плавно и с желание, без да бързаш.
Орална любов също ще дойде добре.
all day... all night... what the fuck?!
Някой или някоя беше казала, че всички тука трябва да правят секс чак след 25 години... и това май за някоИ е вярно...Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
It's too late...
При първия път?Ужаааас!Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
И тя откъде може да знае какво й харесва?Та нали досега не е стигала дотам?
all day... all night... what the fuck?!