.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как може да възбидиш едно момиче?

Имам приятелка и ще правим секс за пръв път след няколко дена как да я възбудя??
    Badabumbaaa

'Ако още някой пусне такава тема ви режа главите...
    It's too late...

Ако не си я възбуждал досега, по-добре изчакайте преди секса.
    Гали я, прегръщай я, целувай я. Оставяй на нея да определя темпото! После можеш да й разкопчаеш сутиена и съвсем НЕЖНО (ако си груб, боли, знам го от личен опит!) опипай гърдите й. Питай я, какво иска - само тя може да ти каже със сигурност!
    И задължително ползвайте предпазни мерки, ей!

Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Гали я, прегръщай я, целувай я. Оставяй на нея да определя темпото! После можеш да й разкопчаеш сутиена и съвсем НЕЖНО (ако си груб, боли, знам го от личен опит!) опипай гърдите й. Питай я, какво иска - само тя може да ти каже със сигурност!

Е тоя отговор е използваем.
    Badabumbaaa

Ами радвам се, че помогнах.
    Освен това можеш да я хапеш по врата (не много силно, но да се усеща) и каквото още се сещаш. И оралната е много важна, особено първия път. Отново я остави тя да определя темпото - гадната орална любов е отвратително нещо, а никой не се е родил научен.
    И отново: секс само с предпазни мерки! (Аз се изплаших от броя на хората, на които думата "презерватив" им е като на китайски).

След като дори това нещо не го знаеш къде си тръгнал ..
    Нищо няма да ти стане ако поизчакаш малко докато поне това се научиш да й правиш ..

Има хиляди - хиляди такива теми, аре разровете се малко преди да пускате поредна еднообразна тема. А и още повече каде си тръгнал да правиш секс, като не знаеш елементарни неща. Извинявай ама това е глупаво.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Не прави секс...поне за сега!
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Вкарай един прав и е готова!

Прав ляв - десен...
    It's too late...

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Как може да възбидиш едно момиче?

Цитирай Първоначално написано от robertdowney
    Имам приятелка и ще правим секс за пръв път след няколко дена как да я възбудя??
    На всяка момиче ще й се стори грубо ако си сложиш ръката направо между краката й - да така пак ще я възбудиш, но няма да е както тя иска.

Три неща ти трябват:
    1.Целувки по лицето и около врата й.
    2.Движение на ръцете от главата до таза й.
    3.Кракът ти да е между нейните два.

С подходяща синхронизация между тези 3 неща ще имаш необратим ефект и ще видиш как на 10-тата минута ще те налази.
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    След като дори това нещо не го знаеш къде си тръгнал ..
    Нищо няма да ти стане ако поизчакаш малко докато поне това се научиш да й правиш ..
    о да бе вие па сте се родили всезнаещи!!! айде че и ти си питала/чела.

Бръкни и в окото
    You are Misleading and or Homosexual

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Моля ?!?
    Ти не знаеш най-елементарни неща,пък си тръгнал да правиш секс..
    Ама на колко си ?

Най-добре е да изчакаш..Защото после ще пуснеш тема:
    "Правих секс с приятелката ми..Дали е бременна ?"..
    Най-добре е да седнеш,да прочетеш нещо..Да се образоваш по тази тема и чак тогава да правиш секс
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

оххххх майкоооооооооо стига бе..не разбрахте ли,че не всички са еднакви..ше видиш сам как

Лелееееее продължавате да ме учудвате колко сте ограничени ;]

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Тъпа работа.Вместо да отговорите на въпроса, вие почвате да избивате комплекси...

Гушкания, целувки, опипвания, шепни нежни думички в ухото й, заигравай се с дрехите й... събличай я бавно и нежно, че ще я уплашиш иначе.Недей да пристъпваш към действия веднага, щом сте се съблякли.Оставяй голите ви тела да се докосват.Тя може да се възбуди ужасно много и да поиска да ти се нахвърли, а може и да се наслаждава на това, което правиш - и в двата случай трябва да продължиш по същия начин, плавно и с желание, без да бързаш.
    Орална любов също ще дойде добре.
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Някой или някоя беше казала, че всички тука трябва да правят секс чак след 25 години... и това май за някоИ е вярно...
    It's too late...

По-нагоре ти дадоха много изчерпателни отговори, наистина, ако не знаеш как да я възбудиш, попитай я какво й харесва или остави тя да "командва парада".

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    По-нагоре ти дадоха много изчерпателни отговори, наистина, ако не знаеш как да я възбудиш, попитай я какво й харесва или остави тя да "командва парада".
    При първия път?Ужаааас!
    И тя откъде може да знае какво й харесва?Та нали досега не е стигала дотам?
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си