- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мазагин на New Yorker във Варна
Може ли да ми кажете къде се намира магазинът им във Варна? даже рабрах че имало 2 ама не съм мн наяснои също така кажете какво мислите за марката? харесват ли ви дрехите им, имате ли и качествени ли са? и ако може някоя примерна цена на блузка примерно да кажете, ще сте злато
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
В България не съм виждала магазин на въпросната марка, но като им разглеждах моделите в Чехия, не останах особено очарована...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами аз знам 4е има във варна. моля варненци да ми се притекат на помощ![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Във Валентина (бившата) - баш на центъра и в новия мол са магазините им.Първоначално написано от sladur4etyYy
в NewYorker може да намериш всякакви гадории- обикновена сива тениска-дето можеш да си я купиш от пазара за 5 лв
Обаче има и хубави,качествени дрехи.. Според мен панталонките и дънките са им хубави,също така разни джунджурийки . Абе,отиди и после кажи какво си си харесала![]()
За цените- ами не е скъпо.Хубавите дрехи започват от 40-50-60 лв нагоре.![]()
!~*NiKiTyYyY*~! мерси много![]()
ще отида да ги видя ама чак август щото тогава ше ходим на море там
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми аз съм ходила в такива магазини в Германия. Всъщност там се водеха и едни от най-евтините. Дрехите не са кой знае какво - т.е. наистина можеш да си вземеш нещо подобно и от пазара. Има сладки неща, но си зависи от вкуса.
Често правят намаления. Впрочем марката на дрехите не е NewYorker, няма да намериш и една дрехи с такъв етикет. Всичко е от различни не много известни марки. За магазините във Варна мога да ти кажа, че със сигурност се внасят от Германия. Аз лично подреждах стока в един от 2-та, кашоните си бяха надписани на немски, хората, които ги приемаха, също бяха германци - на стаж в България![]()
Такъв магазин има в MallVarnaПървоначално написано от sladur4etyYy
И по нищо дрехите не се различават от тези в Терранова.
I Love
Vania
Kabakova
А в София има ли? Ако да къде? п.п. не искам да усирам темата
Fall down seven times..
Stand up eight.
Магазин на NewYorker има само във Варна.
В varnaMall и Валентина
I Love
Vania
Kabakova
Да, в бившата Валентина и Mall Varna има магазини на New Yorker. По мое мнение дрехите са ужасни - поне аз почти нищо не харесах. А цените повечето са съвсем приемливи - тениски по 10 лв. и т.н.А е вярно, че в магазина са събрани различни марки, но специално Fishbone не е толкова неизвестна (друг е въпросът, че и от техните дрехи нищо не харесах).
П.С.А за това, че всеки втори ходи с такава торбичка - всеки път като видя такъв човек се чудя какво си е харесал в този магазин.![]()
Посещавала съм този магазин и в Германия и в Швейцария..една от марките която можеш да намериш там е "Fishbone" което не е малкоПървоначално написано от Jessika_MG
![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
Ami az jiveq v 4ehiq i dosta ot drehite mi sa ot tozi magazin. ima hubavi raboti. e,ne vseki pat zarejdat s qka stoka,no kato se poraztarsq i namiramПървоначално написано от ЦвЕтИт0
ob6to vzeto mi e edin ot liubimite
![]()
Качествени са им дрехите и понеже имах една приятелка,която ми вика,че било като Тера Нова искам да кажа,че не е и е далеч по популярна и качествена марка.
А иначе доколкото знам май в Мола ви ще има..![]()
мерси за отговорите въпреки че на някои им харесват дрехите, на други не-объркващо е![]()
аз ще отида да ги видя все пак. а в тоя Мол Варна какви още марки има
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Adidas , Esprite , Puma , Sprider ... и още има,но не се сещамПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
мерси![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Andrews, Lee, UB, Catwalk, Miss sixty, Sevenhill и за тия се сещамПървоначално написано от sladur4etyYy
I Love
Vania
Kabakova
Не съм особено впечатлена. И наистина е като Терранова.![]()
![]()
Мене ми харесаха доста неща там, но като цяло има и много боклуци. Трябва да се търси, за да се намери нещо качесвено. А сега в момента има намаление на доста неща и някои неща стават на приемливи (поне за мене) цени.
АХАХХАХА
бившата Валентина и новият мол, тоя по-светлия.Първоначално написано от sladur4etyYy
В началото си мислех кой знае колко ше е скъпо, а цените бая ме учудиха, а и понякога имат добри разпродажби