.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91
    Мега фен

Мазагин на New Yorker във Варна

Може ли да ми кажете къде се намира магазинът им във Варна? даже рабрах че имало 2 ама не съм мн наясно и също така кажете какво мислите за марката? харесват ли ви дрехите им, имате ли и качествени ли са? и ако може някоя примерна цена на блузка примерно да кажете, ще сте злато
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    В България не съм виждала магазин на въпросната марка, но като им разглеждах моделите в Чехия, не останах особено очарована...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    ами аз знам 4е има във варна. моля варненци да ми се притекат на помощ
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: Мазагин на New Yorker във Варна

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Може ли да ми кажете къде се намира магазинът им във Варна? даже рабрах че имало 2 ама не съм мн наясно и също така кажете какво мислите за марката? харесват ли ви дрехите им, имате ли и качествени ли са? и ако може някоя примерна цена на блузка примерно да кажете, ще сте злато
    Във Валентина (бившата) - баш на центъра и в новия мол са магазините им.
    в NewYorker може да намериш всякакви гадории- обикновена сива тениска-дето можеш да си я купиш от пазара за 5 лв
    Обаче има и хубави,качествени дрехи.. Според мен панталонките и дънките са им хубави,също така разни джунджурийки . Абе,отиди и после кажи какво си си харесала
    За цените- ами не е скъпо.Хубавите дрехи започват от 40-50-60 лв нагоре.

Мега фен
    !~*NiKiTyYyY*~! мерси много ще отида да ги видя ама чак август щото тогава ше ходим на море там

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ми аз съм ходила в такива магазини в Германия. Всъщност там се водеха и едни от най-евтините. Дрехите не са кой знае какво - т.е. наистина можеш да си вземеш нещо подобно и от пазара. Има сладки неща, но си зависи от вкуса.
    Често правят намаления. Впрочем марката на дрехите не е NewYorker, няма да намериш и една дрехи с такъв етикет. Всичко е от различни не много известни марки. За магазините във Варна мога да ти кажа, че със сигурност се внасят от Германия. Аз лично подреждах стока в един от 2-та, кашоните си бяха надписани на немски, хората, които ги приемаха, също бяха германци - на стаж в България

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States

Re: Мазагин на New Yorker във Варна

Такъв магазин има в MallVarna
    И по нищо дрехите не се различават от тези в Терранова.
    I Love
    Vania
    Kabakova

Супер фен Аватара на iPurple
    А в София има ли? Ако да къде? п.п. не искам да усирам темата
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Boston, United States
    Магазин на NewYorker има само във Варна.
    В varnaMall и Валентина
    I Love
    Vania
    Kabakova

Голям фен Аватара на taamara
    Изобщо не ми харесват дрехите им ..

И цяла Варна с торбичките на NewYorker .. Гъзари

на какви цени са дрехите в магазина?

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да, в бившата Валентина и Mall Varna има магазини на New Yorker. По мое мнение дрехите са ужасни - поне аз почти нищо не харесах. А цените повечето са съвсем приемливи - тениски по 10 лв. и т.н. А е вярно, че в магазина са събрани различни марки, но специално Fishbone не е толкова неизвестна (друг е въпросът, че и от техните дрехи нищо не харесах).

П.С.А за това, че всеки втори ходи с такава торбичка - всеки път като видя такъв човек се чудя какво си е харесал в този магазин.

Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Впрочем марката на дрехите не е NewYorker, няма да намериш и една дрехи с такъв етикет. Всичко е от различни не много известни марки.
    Посещавала съм този магазин и в Германия и в Швейцария..една от марките която можеш да намериш там е "Fishbone" което не е малко
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    В България не съм виждала магазин на въпросната марка, но като им разглеждах моделите в Чехия, не останах особено очарована...
    Ami az jiveq v 4ehiq i dosta ot drehite mi sa ot tozi magazin. ima hubavi raboti. e,ne vseki pat zarejdat s qka stoka,no kato se poraztarsq i namiram ob6to vzeto mi e edin ot liubimite

Качествени са им дрехите и понеже имах една приятелка,която ми вика,че било като Тера Нова искам да кажа,че не е и е далеч по популярна и качествена марка.
    А иначе доколкото знам май в Мола ви ще има..

Мега фен
    мерси за отговорите въпреки че на някои им харесват дрехите, на други не-объркващо е аз ще отида да ги видя все пак. а в тоя Мол Варна какви още марки има

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

мерси за отговорите въпреки че на някои им харесват дрехите, на други не-объркващо е аз ще отида да ги видя все пак. а в тоя Мол Варна какви още марки има
    Adidas , Esprite , Puma ..

Adidas , Esprite , Puma , Sprider ... и още има,но не се сещам

Мега фен
    мерси

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Boston, United States
    Andrews, Lee, UB, Catwalk, Miss sixty, Sevenhill и за тия се сещам
    I Love
    Vania
    Kabakova

Не съм особено впечатлена. И наистина е като Терранова.

Мене ми харесаха доста неща там, но като цяло има и много боклуци. Трябва да се търси, за да се намери нещо качесвено. А сега в момента има намаление на доста неща и някои неща стават на приемливи (поне за мене) цени.

rusalchica
    Guest
    АХАХХАХА

ами аз знам 4е има във варна. моля варненци да ми се притекат на помощ
    бившата Валентина и новият мол, тоя по-светлия.
    В началото си мислех кой знае колко ше е скъпо, а цените бая ме учудиха, а и понякога имат добри разпродажби

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си