- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата , обичате ли да водите ?
Имам един лесен въпрос към момичетата , а той е ... обичата ли вие да водите в секса или се оставяте на приятелите ви да си правят квото искат с вас ?
"Да прави каквото си иска с мен" в рамките на допустимото...ако нещо не ми харесва, ще му кажа. Иначе по принцип той води, но се е случвало и аз да водя и ми харесва... пък и така се разнообразяват нещата, гледам и аз да поемам инициатива...
Първоначално написано от djipsito
![]()
![]()
![]()
Аз пък обичам да водя. Обикновено обаче се редуваме, не мисля, че някой е по правило по-инициативен - разнообразието е важно.
по принцип в социалния живот съм доста доминантна, така че в леглото не обичам да водя![]()
Атакаааааааааааа![]()
![]()
Първоначално написано от miminko
Обичам те!Първоначално написано от TheSunshine01
It's too late...
Зависи от настроението..повечето пъти го оставям да доминира.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
И на мене ми хресва момичето да си върви работата а аз да си лежатака знам че и на нея и е кеф и ми деиства много възбуждащо