- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лютив гланц за устни
я сега ми кажете някакъв лютив гланц (без тея на Ейвън) . Не го искам да ми прави двойни устните или нещо такова.. просто ме кефи да ми щипе :P
Просто аз
на ейвън преди имаше такъв
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ами тези дето са със силикон, мисля че щипят (преди бях пробвала) иначе аз нямам такъв, но когато мислих да си вземам влязох в един магазин за козметика и ги видях за 6 лв. ама мисля, че и по-евтино можеш да ги намериш..
Ма тоя не люти, бе, хора?! Иначе да, студен ефект има, заради ментата, но на мен не ми люти / щипе. Иначе наистина устните стават много по-големи (поне при мен).
Това уголемява устните ли... Ии тва че щипе или люти значи че ги уголемята (визуално)
![]()
Иначе на есенс има такъв дет щипе.
Той щипе, не люти !
Имаше преди по 4-5 лв на Eveline
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Вече са по 7-8 лв.Първоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
Гланцовете са с мента.Кожата на устните се подува от леката алергична реакция към ментата,и затова ефекта при всеки е различен.![]()
С канелено масло ефектът е същият, но трябва много да се внимава, защото гори адски!
Аз имам на Eveline Volume Lipextreme.....наистинаа люти...взех си го за 4.90 лв![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.