.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как да сме повече от приятел на едно момиче?

Имам въпрос : Как да се харесаме на едно момиче без да ни помисли само за приятел...
    Случвало ми се е мн пъти да харесвам някое момиче както и то мен и накрая всичко завършва с "харесвам те като приятел"държа се мило,гледам да и помогам,да съм кавалер и съм забавен с нея -можеби тук греша?.Как да се държа точно с нея за да не съм и приятел а гадже..? а един път станал ли си приятел с нея такъв оставаш завинаги

не, просто подхождаш натегачески

а малко или много това се усеща и отблъсква, когато не му е времето.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Earth...
    добър въпрос, за жалост още няма отг за него

Ами забелязала съм,че при много момичета стоят така нещата:
    Ти си мил,внимателен,кавалер-те те имат за просто приятел и се лепват точно за онзи,който не им обръща никакво внимание и в повечето случаи ги третира като парцал. А като се разочароват вече от случилото се....все започват да изникват теми тип "Къде отидоха добрите момчета" и дрън дрън дрън...

Много хубав въпрос и наистина е без отговор. Случва ми се твърде често, а за капак и обратното - понеже се старая да се държа добре, някоя приятелка да се залъже и тогава става мазало.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз пък ще ви издам една тайна. Всичките ми мъжки приятел(к)и искам да чукам.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Амиии, когато почнете да си споделяте много тайни и тн, тя няма да иска да е с теб.Наистина ще те чувства за "приятелка" едва ли.И никога няма да тръгне с някой, който знае толкова много за нея
    Иначе както някой вече каза повечето момичета си падат по боклуци, които не ги ебават за 2 ст

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ай ай...

Колко заблудени душици има.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    До сега не съм се замисляла каква е разликата между момчетата, които чувствам само като приятели и тези, към които изпитвам по-специално привличане. Но понякога външния вид ми пречи да ги приема за повече от приятели. [външността винаги има значение!] Понякога приемам момчето като по-малко братче, за което аз трябва да се грижа и да му помагам. Това се случва в следствие на негови постъпки. Понякога момчето ми изглежда прекалено мило и добро. В един мъж [момче] всяка жена [момиче] трябва да вижда сигурност, сила, мъжественост дори и лошота. "Лошите момчета" са много харесвани и това не може да се оспори. Не казвам, че трябва да си такъв, но една част от теб трябва да го притежава това "лошо момче". Според мен е така. И само да добавя, че за да не те пратят директно в графа "приятели", запази малко от личното си пространство. Създава поне малко загадъчност, мистичност, буди въображението. Когато на мен едно момче ми е ясно като характер, аз бързо губя интерес към него. Не казвам, че трябва да се правиш на някакъв, но не се разкривай напълно веднага. Ако вече имате връзка и нещата вървят на добре, тогава може малко по-малко да я пускаш в твоя свят.
    П.п. Отнесох се малко в разсъждения. Не претендирам, че са верни, но за мен са. :]
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

о.0 салатке плашиш ме
    ОДИН!!!

Град
    in the reality : )
    Колкото повече време прекарваш с едно момиче, без да флиртуваш с нея, а само се държиш мило, толкова по-силно тя те мисли за приятел. Ако искаш да забиеш някоя трябва да си като гръм. Иначе започнеш ли да чакаш тя да те хареса нищо няма да стане. Най-вероятно тя вече ще е имала симпатии, чувства към теб, после те ще са отминали, в очите й ти вече ще си й само приятел... а ти още ще си чакаш тя да те хареса и ще й отстъпваш място в автобуса.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin

о.0 салатке плашиш ме
    Спокойно! Така се е събудила.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Дръж се с нея така както искаш да се развит нещата,ако искаш нещо друго освен приятелство показваи и го.Не казвам да не си мил.кавалер и т.н.,просто и прави намеци.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7

о.0 салатке плашиш ме
    Йеп. Ама не .. и попринцип си е така.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Втф, търся отговор точно на обратното?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    This.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7

о.0 салатке плашиш ме
    Йеп. Ама не .. и попринцип си е така.
    Знаех си!!!!

Сега поне като ме поканиш да се видим на саме,по приятелски ще знам какво си наумила.
    ОДИН!!!

Град
    бълХаристан
    има два начина! или с пачка в ръка или с ху_й в ръка
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен
    Еми виж момичетата са различни.. на мен примерно добро впечатление ми правят именно тези кавалери, които се държат добре, гледат всичко да ти е наред, внимателни са, услужливи и т.н. и има по-голяма вероятност да си харесам такъв, отколкото някакъв, който ме пренебрегва примерно и се държи кофти.. Ноо повечето момичета наистина, че по си падат по втория тип. Може би просто се насочваш към този тип момичета, не знам Ако е така, явно просто трябва да си промениш начина на поведение..

Има едно много важно нещо при кавалера освен, че е супер мил и се интересува единствено от момичето по което си пада, той флиртува НЕПРЕКЪСНАТО!!! А ако момичето не разбере, че си падаш по нея просто не се занимавай с такъв тип момичета-мазохистки(дето търсят лоши момчета да ги нараняват непрекъснато и да ревът). !!!

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Втф, търся отговор точно на обратното?
    И аз..

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    или ти не си го намерил
    ПТ: ами автора сам казва че се държи мило с момичето, кавалер е и ала бала .. точно това я привързва към теб и тя гледа на теб само като приятел .. след като искаш да си нещо повече с момичето, тя не иска да те нарани, защото все пак си се държал добре с нея .. и за тва те счита само за фр и нш поече .. бе ддз аз така си го обяснявам .. може и да греша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си