- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на циците
Първоначално написано от Ice_b0x
Тук никой не говори за "без"
Първоначално написано от YourDream
+1 напълно си права !!!! и аз така мисля !!!
Защо не. Хората си имат предпочитания. Някои не харесват метъли, други - момичета с малки гърди.Първоначално написано от vili7y
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да не е много плоска..Като цяло не обръщам голямо внимание на размера![]()
Аз съм на 16.. и съм с чашка В.. не се оплаквам от размера на бюста си..нито е малък, нито е мн голям.. Другото нещо, което е,че в днешно време има най-различни модели сутиени.. с подплънки и кфо ли не.. и много си зависи и от модела.. можеш да носиш А, но и В да ти стане и т.н.
Много мъже..тфа ги ръководи..но пък и наистина по-добре средно ниво..
Ще цитирам един класик: "...с малки и с големи, във леглото всички саа добри!"![]()
ами по-приятно но е да има цици. Нека да не са много големи а стегнати и повдигнати![]()
Като по-малък бях ебати цицомана.Сега пак са ми голяма страст големичките гърди, но не чак толкова.Да бих тръгнал с момиче заради циците и', но трябва да има и хубаво тяло, хубаво дупе задължително! :P :P :P
Първоначално написано от fr3aks7er
Абе хубо е да има и гърди ама и аз съм на мнение че допето треа да е хубаво :P
И какво да не върнете като е с малки гърди ..
НАЙ-важно е дупето ... и чара ... нека на мен да ми харесва дупето и чара пък ако ще за другите да е грозна :Д
Брат, ако ми я дадът тази(и ако нямах приятелка) ще и направя гъза баницаПървоначално написано от OneGuy
![]()
Глупав въпрос ... когато някоя ти хареса гърдите ли ще тръгнеш да и гледаш?И дори да има по-големи гърди като е куха какъв е смисъла?
Все едно ние да тръгнем да си подбираме мъжете според размера им...там долу...Дразня се,че някой виждат същността на човек с очите си!Оценяйте хората не по външността или по размера на гърдите...толкова е повърхностно!![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
^Мила госпожице, повечето хора (особено в по-млада възраст) са повърхностни. Това е тъжната истина.![]()
БЕЕЕЕЕЕ цялата истина е че трябва да има ... цици като цяло ... големи малки ... така и така какво ще правя с тях ... важното е яко дупе да има ... това за големите цици за какво ти е? да си храниш егото пред френдовете?
honeybabe, oбикновено момчетата първо гледат физическата красота. Затова за много момчета размера на циците е важен. А и все пак циците се виждат за разлика от пениса.
Снимка няма да пращам, но и според мен златната среда си е златна. Големите гърди могат да изглеждат вулгарно, особено с по-голямо деколте, а прекалено малките няма да казвам, защо не ги харесвам чак толкова Very HappyVery HappyVery Happy. Има си причини А да е acceptable, B - beautiful, C - colossal, D - dreadful, E - enormous и F - frightening. B сме си най-добре Very Happy, много момчета могат да потвърдят.
Съгласна съм !![]()
Брат като я гледам тая ква е кокалеста, ще и го забиеш и ще удариш на кокъл.Първоначално написано от fr3aks7er
![]()
Ясно,че харесваш задника,ама ако застанат една до друга една със 75 обиколка и една със 95 да те видим коя ще ти се набие на очи![]()
Westside rollin' all day, every day
Според мен размера на циците няма значение,но все пак трябва да са стегнати колкото и да са големи...
Нормално е всяко момче да се заглежда по по-голям буст,но според мен няма голямо зачение...![]()
Първоначално написано от buuu
Ццц,интересен пост,заинтригува ме.
Защо по дяволите пускаш снимка на циците ти?
За да покаже, че не е плоска представи сиПървоначално написано от dirtyyy
Няма лошо нека си ги покаже...Тъкмо ще може и да коментираме нещо...Първоначално написано от fcukz
![]()