- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на циците
Циците въобще не са важни. Всъщност аз като видя тийнейджърка с големи цици, гледам да стоя надалеко, защото големите цици провисват рано, на към 18. Освен това се изпотяват много и вони между тях или под тях, ако вече са провиснали.
Тази простотия, че циците били важни медиите я пробутват, за да ви накарат момичетата да се чувствате непълноценни, и да пускате по-лесно.
Добри аргументи, не се бях замисляла за това досега. Харесва ми начина ти на мислене.Първоначално написано от PBS
I want to be remembered as the girl who always smiles
Това последното заключение с медиите беше велика глупост, не знам от къде я измисли...
И какво Печелят медиите от цялата работа като започнат д апускат лесно момичетата?!
Това си е дошло точно от вкуса на момчетата, ама айде...
И не винаги големите цици са провиснали, ти обхвана 20%-30% от големите цици. А непровисналите са друг въпрос явно.
Стигате до някаква крайност от комплекс ли не зна от завист ли - стане ли дума за големи цици и веднага те са провинали, нестаегнати и т.н. Е не става дума за големите винасли бефоермени одеала - те са гадни. Не това е тематиката на темата само.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Точно това което той е посочил може и да не е така, но защо медията да не играе роля за да подтиква тийнейджърите към уголемяване на бюста?
Абе ти не беше ли този модератор дето ме беше предупредил, когато правих оффтопици?!?!!?!?!?!?!!?!?!?! Надявам се да няма двоен стандарт и правилата да важат за всеки.
По темата както вече се изказах големината на циците не играе важна роля просто момичетата/жените с по голям бюст привличат окото по лесно и големите цици са само плюс, но това не значи,че тези с малките не струват или, че няма с какво да впечатлят .... както красивото лице така и циците са плюс ...
Какъв оффтопик и какви двойни стандарти те гонят пък теб, трудно разграничаваш нещата ми се струва? Няма нужда от 67456789456984 препинателни знаци, момко.
Кога за последно си чул медиите да са насочени към тинейджърите? Под 18-год, възраст е забранена операцията, ако не си разбрал. Аз не съм видял още реклама за силиконови цици на бала, примерно. Това са извадени аргументи от ръкавите буквално...
Главаната таргет възраст са жените след раждане.
Циците може да не са най-важното, но определено са плюс. Но само с цици да избереш жена е тъпо, освен ако не е за 1-ния път.
Аз предпочитам средни те, те са и най-често стегнатите. За да могат да се запазят след години. Малките също много грозно провисват/спандушват след годините. Гилемите ги казахме. Средните са златните.
Големите може да привличат погледите направени с трикове с деколтета, сутиени и т.н., ама не бих искал жена ми да е с мн големи, после след години няма да са по-хубави от средните.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от MakeMeLaugh
еми НИКОГА не бих тръгнал с момиче само заради циците й !!!
а предпочитам средно големи:P
и мен една фр ме нарича преслава и е ужасно досадно :Д :Х иначе тва с подплънките и мен супер много ме дразнии ;хПървоначално написано от TwEEtyNkA
еее... незнам може би тва зависи 45% от това дали ще тръгне с теб но зависи и от характера на момчето само не прави грешката да си тъпчеш сутиена![]()
![]()
познавам едно мн слабо момиче което си тъпче сутиена щот прилича на дъска
тва я прави по смешна еее наезнам как гаджето и не е разбрало може би държи дистанция междо гърдите и(които ги няма) и него
коет си е невъзможно
![]()
![]()
ми ддз аз съм момиче и съм забелязвала много гронзи ама с гадже и то зарад грамадните стомни като скачат хфърчът на различни страни моите са ддз 80B ама съм слаба 40 кг съмпък и А ми стават ама стиска
![]()
лошо е ако някой те кефи само заради циците тва е тъпо според мен лицето трябжа да е по-важно :P
Ем може да не са важни но е хубо с по големи да са и лицето също гледаме момчетата но тялото е важно!
Не бих ходил с дъска, но не обръщам особено много внимание на циците!
Всичко е генетично заложено.. Дали ще имаш или нямаш цици не зависи от теб.. Ясно е, че момчетата обичат да има нещо и да пълне шепата. Но като харесват момичето едва ли ще има проблем с гърдите - колкото-толкова.
И тези, които казват, че няма да ходят с дъска - що за разбирания трябва да имате? Ако харесвате момичето, трябва да гледате вътрешната красота повече и да се разбирате един друг.. А ако намерите своята сродна душа и е супер чаровна, но няма цици, ще я върнете ли?! Пълни глупости...![]()
Нямат никакво значение циците. Аз се сещам по-често за онова гадже с почти никакви цици, което на изпроводяк ми направи чудесна св*рка, отколкото за онова с големите, което не иска да гълта![]()
Много ясно,че циците са важни.Не е задължително да са много големи,но ще е тъпо някоя супер готина красавица дупе,лице всичко и накрая в гърдите като мъжИначе не е задължително да са големи,но да има кво да се пипне,разбирате ме
А иначе имах 1 връзка заради циците на 1 момиче признавам си
![]()
Гроздето е кисело, нали.Първоначално написано от PBS
Не знам, сигурно скоро не си бил между големи цици на хигиенично момиче. Кой знае с каква ромка си бил , та ти е миришело от друго място.
Леле, не стига, че нямате цици ами и философствате. В грешна насока.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не бързай със заключенията и с нападашия тон, моля!Първоначално написано от YouDontKnowMe
Знаем ти мнението за себе си, че си била слаба, че си имала не знам си кви цици, бла-бла. Не се прави на ощипана госпожица.
Щом на него му миришат значи е така.
И мен са ми гнусни и ми вонят, и кво ся, не е така щото ти каза... пф.
Всъщност, не съм слабата с големи цици, объркал си ме.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Дребната и набитата, със среден размер.
И на какво толкова ви миришат големите?
Съжалявам, моите не са, и няма как да разбера.
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ще ти го представя така:
Представи си жена не с 2 спраени и отъркващи се мишници, а с цели 4.
Но не казвам, че всяка е така. До ген си е, потни жлези и т.н.
Но процента на тези с гормни цици да ти полъхнат е по-голям, отколкото с нормални в потнитемс парени жеги лятото.
Горе-долу би трябвало да разбра.
И в крайна сметка при жени , с такава генетична предразположеност трябва да се реагира така :
- демек да се говори за всички като цялоОсвен това се изпотяват много и вони между тях или под тях, ако вече са провиснали.
Това е като темата с издръжливостта.Щом на него му миришат значи е така.
И мен са ми гнусни и ми вонят, и кво ся, не е така щото ти каза... пф.
В нея аз нападнах хората, които свършват по-бързо , докато вие тук така се изказвате за жените с големи гърди.
В крайна сметка не всички мъже са здрави психически и физиологически, за да издържат повече в секса, както и не всяка жена с големи гърди мирише на пот.
В смисъл, и ти си направил обобщение тук, явно без да искаш.
Четеш между редовете и бързаш да пишеш, преди да си го осмислила.
Аз винаги оставям вратички, не правя масово категоризиране, както е и в случая.
Да се върнем на значението за циците за МОМЧЕТАТА, нищо че над 50% за женския мнения, което не говори добре за тях. Отнася се по принцип от 1-ва страница ;]
Размера на циците винаги е бил от значение. И естествено, че големите цици не миришат на пот. Когато момичето не се къпе каквито и цици да има те ще миришат.
Аз за добро или за лошо съм си с голям бюст по наследство и мога със сигурност да твърдя,че всеки,чувал за душ и дезодорант няма проблеми с миризмата. То и плосък като самолетна писта да си , като не се къпеш няма как да лъхаш на свежест..
Големите гърди вече не са на мода!Не са толкова от значение стига да са стегнати и да не е като дъска,демек нормални,според мен лицето има по-голямо значение![]()