.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 297
    Няма как да ме спокойни..
    Просто се дразня, като някой започне да се ежи с нещо, което не притежава и започва изкуственото надуване и нереални правежи спрямо другите.
    Нямаше как да не се включа.

"Според мен размера не би трябвало да е от значение,стига да са добре сложени." - това е вече приказка.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

е да,така е ..
    не че съм спец по тоя въпрос,ама ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    на майната си..
    уж размера няма значение, ама се радваме, като са по-големки.. като са малки -
    чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Според мен среден размер цици са перфектни. Хубави са на допир, стават по време на секс, стоят добре на слаба фигура, стоят добре с блузка, понеже по-големите цици издърпват блузата напред и при талията изглежда все едно имаш коремче, а всъщност там е само празно пространство м/у теб и блузата.
    На мен ми е много трудно понеже съм слаба с големи гърди или дрехите ще са ми широки или ще са ми тесни на гърдите и ще късам с тях копчетата на ризите. (което е много брутално, ако си в училище, слизаш по стълбите, циците ти се друсат и копчето на ризата кайва "прас" и се къса, а с/у теб са чикибойците от долния клас, които те имат за секс икона и безнадежно се опитват да се запознаят с теб)
    За диколтето: гаджето не е много доволен, ако ходя с голямо диколте навън, затова избягвам и съм само пред него с по-разголени дрешки или без.
    ++ Тва откровение направо ме разби . Не съм момче, но не мисля, че се интересуват от много големи гърди. До сега, всичките ми момчета са харесвали гърдите ми. Нося 75/80 B и мисля, че повече не е нужно .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Повече от фен Аватара на LDto
    Аз пък не си харесвам мойте .... големи са тежат през лятот и най-вече че тялото ми е малко и хич не е удобно да се носят .... гърбат ми е тесен и за това трудно намирам сотиени по мярка защото чашката ми е голяма а гърба малък макар че за такива божи израстаци тря малко по широк гръб .... а и да носа спортен сотиен защото немога иначе да тичам те ми се лашкат пред очите ..... най-добрете са средните гърди нито ти бегат нито ти тежат

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от LDto
    Аз пък не си харесвам мойте .... големи са тежат през лятот и най-вече че тялото ми е малко и хич не е удобно да се носят .... гърбат ми е тесен и за това трудно намирам сотиени по мярка защото чашката ми е голяма а гърба малък макар че за такива божи израстаци тря малко по широк гръб .... а и да носа спортен сотиен защото немога иначе да тичам те ми се лашкат пред очите ..... най-добрете са средните гърди нито ти бегат нито ти тежат
    Да ти имах проблемите ...

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Принципно... за мен - няма особено голямо значение, но не бих тръгнал с плоска дъска, нали ме разбираш?

Харесват ми средно големи... Повдигнати и по възможност с голямо деколте...
    Не бих тръгнал с момиче, заради цицитИ ...
    Подкрепям пича напълно, не е толкова важно циците колкото останалото

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    половината отговорили от момчетата са на по 13 години.
    кви са тия прстотии от рода "циците са смисала на живота" "не бих тръгнал с плоска"....
    вий само гледате те да имат хубаво тяло и за другото ........
    тъпи пишлемета

п.с. най вероятно съм убидил част от въпросните пишелемета затова не ми пука
    +1

както са казали, циците трябва да запълват шепата и мааалко да остава отвън -> идеалния размер..
    Но ако се замислите колко време по време на секс отделяте на гърдите???? дори и на кучешка поза вечно ръцете на нас мъжете са ни на задника на жената!!!!
    ЛАФ:
    - абе на мода били големите гърди
    - а кво правят тия с малките?
    - нищо...доизносват ги

не мисля, че това е най-важното..размера на сутиена

yYniiKaLnAa

сори ма хич не си уникална! кво ги навираш тия цици в очите на хората за да ставаш интересна??...трябва да привличаш внимание по друг начин а не с гърди!ама карай те компенсират за красотата ти

апък някои от тука са мн повърхностни!какъв смисъл,че има цици дето не можеш да ги хванеш с ръце като няма грам мозък в главата си? а и освен това е супер грозно да гледаш виснали гърди на младо момиче къде къде по приятно е да виидиш малък или среден ,но стегнат бюст!

Така като гледам изглежда че повечето момчета не биха тръгнали с момиче с малки гърди което не е добре за мен защото азз нямам никакви Горкичката аз

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    То се намери кой да направи темата. Най-големия чикиджия ЕВЪР. Palpatin, кажи на колко си, моля те.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Размера на циците

1.Обръщате ли внимание колко са големи циците на момичетата?
    Много ясно,че обръщат ... Ако не обръщаха моя нямаше да се цупи,когато отидем в заведение и съм с по-дълбоко деколте Просто момчетата,че и мъжете са така устроени,че като видят момиче с по-големи гърди и гледат като хипнотизирани (е не всички,но голям процент от момчетата И мъжете)
    2.Бихте ли ходили с едно момиче само защото има големи цици? За щастие не съм била с такова момче
    3.Въобще размера на циците дали има значение за вас момчета или не е толкова важен и търсите други качества в момичето? Малко или много си има значение В крайна сметка едва ли са много момчетата,които биха тръгнали с плоско момиче ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на rammstein123
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenomomi4e
    Така като гледам изглежда че повечето момчета не биха тръгнали с момиче с малки гърди което не е добре за мен защото азз нямам никакви Горкичката аз
    Има много време, през което могат да растат, не се притеснявай...
    Това ли ви е проблемът? Толкова ви е дадено, радвайте се, защото можеше да сте и без него.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Какви са тия средни малки големи... важното е да ти харесват на вид и на допир.

Не е важно да има хубави цици... Важното е да се харесвате ( дали? ) Но като цяло - ако обичаш някоя няма да й гледаш циците... ако не я харесваш, тогава вече - дай ги, дай ги, само да ги видя

Попринцип аз съм голям фен на момичета с хубави цици , но преди няколко дена се влюбих в едно момиче , което не е от най-надарените ако ме разбирате .. Така ,че колкото и да си натяквате ,че ако е плоска няма да ви хареса , жестоко се лъжете
    Е б а и бягам !

Град
    София
    незнам аз обръщам по-голямо внимание на дупето
    Exorcism !

хич не ме боли за размера на циците
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Eмии мойте са голямички,обаче нещо не ми допада тва гаджете ми ми викаше Преслава е не са като нейните ама не го знам защо така...
    Много се дразня,че на последък всички хубави сутиени са с вградени подплънки

^ кво се правиш и ти на интересна..
    Моите вика са големички, пък после не го знам защо така..
    офф..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    квото и да си говориме едно момче като види момиче и гледа циците първо
    Също така и дупето

ебати якия коментар

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от drummerka
    ебати якия коментар
    +1
    Тва да видиш момиче да се оплаква от циците си е нещо неповторимо!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си