.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 297
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Цитирай Първоначално написано от drummerka
    Цитирай Първоначално написано от LDto
    Аз пък не си харесвам мойте .... големи са тежат през лятот и най-вече че тялото ми е малко и хич не е удобно да се носят .... гърбат ми е тесен и за това трудно намирам сотиени по мярка защото чашката ми е голяма а гърба малък макар че за такива божи израстаци тря малко по широк гръб .... а и да носа спортен сотиен защото немога иначе да тичам те ми се лашкат пред очите ..... най-добрете са средните гърди нито ти бегат нито ти тежат
    ебати якия коментар
    +1
    Тва да видиш момиче да се оплаква от циците си е нещо неповторимо!
    мда...то и аз съм г/д така...трудно се намира сутиен ама пък като има с к'во да го запълня не се оплаквам хич
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    Eмии мойте са голямички,обаче нещо не ми допада тва гаджете ми ми викаше Преслава е не са като нейните ама не го знам защо така...
    Много се дразня,че на последък всички хубави сутиени са с вградени подплънки
    Excuse me, ама ако на снимката си ти и доколкото виждам не са чак толкова голеееееемииии.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Повече от фен
    gia_sena_mono
    добре го каза! подкрепям те напълно

Повече от фен
    За мене не са важни толкова циците колкото дупето.

Re: Размера на циците

Цитирай Първоначално написано от Palpatin
    Темата е предимно за момчета. Ако искат да пишат и момичета. Въпросът е този. Обръщате ли внимание колко са големи циците на момичетата? Бихте ли ходили с едно момиче само защото има големи цици? Въобще размера на циците дали има значение за вас момчета или не е толкова важен и търсите други качества в момичето?
    Един стар приятел казваше " Големите цици резсейват е**ча" Хахахахахах

Град
    Кофата
    Аз не искам големи гърди! Да не съм крава или коза ,да ме оценяват по вимето...

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    : абе да са по големи от мойте(гръдните ми мускули имах впредвид ) D:: щото се едно гледам себе си без оная раота ....

Никога не бих бил с някоя само заради размерите на гърдите ! :P Но не ми пречи да са големички

Цитирай Първоначално написано от theoneudontknow
    Не е важно да има хубави цици... Важното е да се харесвате ( дали? ) Но като цяло - ако обичаш някоя няма да й гледаш циците...
    Ем аз на мойта си и гледам циците и пак си я обичам, има доста какво да се види пък и мене си ме кефат.

Град
    loveCh
    За мене няма значение размра ама пък разбирасе да не е някоя плоска кат дъска поне среден размер
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Много се дразня на момчета ,за които големите гърди са най-важни.Ако ние момичетата избирахме момчетата по дължина и дебелина, една огромна част от тях щяха да си стоят самотни..Супер повърхностно е да харесваш момиче само заради размера на сутиена и.

Град
    where the sun rises
    Цитирай Първоначално написано от YourDream
    Много се дразня на момчета ,за които големите гърди са най-важни.Ако ние момичетата избирахме момчетата по дължина и дебелина, една огромна част от тях щяха да си стоят самотни..Супер повърхностно е да харесваш момиче само заради размера на сутиена и.

Обичам те Миши

Град
    абе не ги слушайте тия които мога да нарека пичове, само така приказват ... ако се влюбят това ще е последното нещо което ще ги интересува .... вие сте си перфектни , в нас(мъжете) има доста работи да се доизглаждат

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    абе не ги слушайте тия които мога да нарека пичове, само така приказват ... ако се влюбят това ще е последното нещо което ще ги интересува .... вие сте си перфектни , в нас(мъжете) има доста работи да се доизглаждат

Радвам се,че има момчета,които мислят така.

Град

не се регнах в форума да се правя на някой който не съм ... това мисля това казвам ...

най добре средни...

не се регнах в форума да се правя на някой който не съм ... това мисля това казвам ...
    това ми звучи твърде "искрено" пък и не е вярно...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

ем плоски като дъска никой не привличат но и такива които немоат си видят краката от Товар сащо не welcome....хубаво е момичето да е физ. хубавичко (доста) ама не прекалено...за мен най-важно е то да е хубаво забавно и умно (като мен ест)

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от HaShhBrOwNiE
    ем плоски като дъска никой не привличат но и такива които немоат си видят краката от Товар сащо не welcome....хубаво е момичето да е физ. хубавичко (доста) ама не прекалено...за мен най-важно е то да е хубаво забавно и умно (като мен ест)
    Като каза хубаво и умно, вчера изпращахме 12 клас и казват отличниците и излиза една супер яка-направо модел със успех 6,00-направо се учудих-рядко има такива случай хубава и умна-понеже всички момичета, които познавам-дори и тея от моя клас са хубави и тъпи(ама много тъпи) или грозни и умни както господина по география казваше на едно от наште момичета-господ ти дал красота за сметка на мозък (не го каза точно така, но това искаше да каже)

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Кефят ме мацки от тоя сорт(не прекалено слаби, с нормални цици, с тен)-туй е миналата година като бях на плажа и се снимах с тях, но са много яки особенно със синьото и то на живо)
    http://prikachi.com/files/1599868M.jpg
    По точно тази
    http://prikachi.com/files/1599862n.jpg :P

Момчето , където се изказа като се влюбят не гледат толкова нещата има нещо вярно. Но като мине една стегната с 1.10 м краче , 90/60/90 чернокоса и сърцето спира ;д

Град
    бълХаристан
    требва да са точно толкова големи колкото да стават за турски чекии
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Envy
    Момчето , където се изказа като се влюбят не гледат толкова нещата има нещо вярно. Но като мине една стегната с 1.10 м краче , 90/60/90 чернокоса и сърцето спира ;д
    е хубаво е да мечтаеш!Ама да видиш такова момиче свободно и да те хареса се равнява на тва господ да ти слезе от небето!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Според мен среден размер са си екстра много пати съм виждала мо ми4ета с адски големи гарди и стои доста грозно затова като моми4е мога да кажа 4е средните гърди а именно размер С са идеални !

В едно момиче, гледам лицето и краката Гърдите са последното нещо, за което мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си