- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на циците
мда...то и аз съм г/д така...трудно се намира сутиен ама пък като има с к'во да го запълня не се оплаквам хичПървоначално написано от fear4o
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Excuse me, ама ако на снимката си ти и доколкото виждам не са чак толкова голеееееемииии.Първоначално написано от TwEEtyNkA
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
gia_sena_mono
добре го каза!подкрепям те напълно
За мене не са важни толкова циците колкото дупето.![]()
Един стар приятел казваше " Големите цици резсейват е**ча" ХахахахахахПървоначално написано от Palpatin
Аз не искам големи гърди! Да не съм крава или коза ,да ме оценяват по вимето...![]()
Никога не бих бил с някоя само заради размерите на гърдите ! :P Но не ми пречи да са големички![]()
Ем аз на мойта си и гледам циците и пак си я обичам, има доста какво да се види пък и мене си ме кефат.Първоначално написано от theoneudontknow
![]()
За мене няма значение размра ама пък разбирасе да не е някоя плоска кат дъска поне среден размер![]()
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
Много се дразня на момчета ,за които големите гърди са най-важни.Ако ние момичетата избирахме момчетата по дължина и дебелина, една огромна част от тях щяха да си стоят самотни..Супер повърхностно е да харесваш момиче само заради размера на сутиена и.
Първоначално написано от DeViLMaN
Радвам се,че има момчета,които мислят така.![]()
най добре средни...
това ми звучи твърде "искрено" пък и не е вярно...Първоначално написано от DeViLMaN
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
ем плоски като дъска никой не привличат но и такива които немоат си видят краката от Товар сащо не welcome....хубаво е момичето да е физ. хубавичко (доста) ама не прекалено...за мен най-важно е то да е хубаво забавно и умно (като мен ест)![]()
![]()
Като каза хубаво и умно, вчера изпращахме 12 клас и казват отличниците и излиза една супер яка-направо модел със успех 6,00-направо се учудих-рядко има такива случай хубава и умна-понеже всички момичета, които познавам-дори и тея от моя клас са хубави и тъпи(ама много тъпи) или грозни и умниПървоначално написано от HaShhBrOwNiE
както господина по география казваше на едно от наште момичета-господ ти дал красота за сметка на мозък (не го каза точно така, но това искаше да каже)
![]()
Кефят ме мацки от тоя сорт(не прекалено слаби, с нормални цици, с тен)-туй е миналата година като бях на плажа и се снимах с тях, но са много яки особенно със синьото и то на живо)
http://prikachi.com/files/1599868M.jpg
По точно тази
http://prikachi.com/files/1599862n.jpg:P
Момчето , където се изказа като се влюбят не гледат толкова нещата има нещо вярно. Но като мине една стегната с 1.10 м краче , 90/60/90 чернокоса и сърцето спира ;д![]()
требва да са точно толкова големи колкото да стават за турски чекии
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
е хубаво е да мечтаеш!Ама да видиш такова момиче свободно и да те хареса се равнява на тва господ да ти слезе от небето!Първоначално написано от Envy
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Според мен среден размер са си екстрамного пати съм виждала мо ми4ета с адски големи гарди и стои доста грозно
затова като моми4е мога да кажа 4е средните гърди а именно размер С са идеални !
В едно момиче, гледам лицето и кракатаГърдите са последното нещо, за което мисля
![]()